Ik had een geweldige ervaring
Ik had een geweldige ervaring. Ik zocht naar een leverancier om mee samen te werken aan een expositie in Duitsland. 2Fair heeft dat succesvol gedaan.
2FAIR Wij zijn een full-service bedrijf voor beursstands. Wij faciliteren en ondersteunen bedrijven met onze kennis, expertise en digitale mogelijkheden. Wij helpen en begeleiden u met een succesvolle en kostenefficiënte beursdeelname. Wij leveren een totaalconcept. Dit wil zeggen dat u precies kunt aangeven wat u voor uw stand en beursdeelname nodig hebt. Op grond van uw aanvraag neemt een van onze projectmanagers contact met u op en doet u een gepersonaliseerd voorstel op basis van uw wensen. Ons totaalconcept zorgt ervoor dat u een opvallend verhaal kunt vertellen en uw relaties kunt voorzien van een geweldige beursbelevenis. 2Fair is een no-nonsens organisatie met een strakke hands-on mentaliteit en een sterk duurzaam karakter. De materialen die wij gebruiken zijn ontwikkeld met het oog op recycleprocessen en herbruikbaarheid. Hoe wij werken U huurt een complete stand. U krijgt de beste materialen en u hoeft zelf niets te monteren. Ons montage team doen dit voor u met hoogwaardige service, zodat u kunt zich kunt bezighouden met andere zaken: een goed evenement verzorgen voor uw bedrijf, met een betrouwbare partner. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de juiste prijs, zijn efficiënt, transparant en wij zijn er vooral voor U.
Kruidenmeent 14, 1218 BC, Hilversum, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden met de geleverde service en het advies. Wordt goed meegedacht en correcte levering.
Onze vorige stand bouwer liet ons zitten, maar deze jongens wisten snel te reageren en kwamen met een super goede oplossing. Volgende keer weer bij 2FAIR.
4 sterren Denken goed mee over de juiste oplossing en komen met praktische tips voor een complete stand.
Samenwerken met Jeroen Simoons (oprichter 2Fair) is een feestje. Hij denkt altijd een stap vooruit, heeft overzicht, en zorgt voor een super goed resultaat.
2FAIR heeft al meer dan 12 jaar ervaring in standbouw, met een groot en actief netwerk bijvoorbeeld bij de Rai en Ahoy en zelfs in Spanje. En dat merk je. Snel, duidelijk en vooral oplossingsgericht! Een echte partner voor je evenementbouw!
Jeroen and his team are our trusted go-to-team for all our fairs and tradeshows. You're in good hands!
Topservice! Binnen no-time een offerte en een no nonsense aanpak. Ze weten waar ze het over hebben
2Fair is a pleasant organization to work with, with the personal touch of a professional. Not unimportant, but Jeroen is just a nice guy and takes care of it from start to finish.
Frithjof de Waard - Owner Partners in Hospitality
2FAIR heeft voor onze beursdeelname de gehele opbouw en begeleiding verzorgd. Zij hebben dit uiterst professioneel en compleet uitgevoerd. Bij de start van de beurs konden we ons direct op de beurs richten. Dit was een enorme verademing om zo aan de BouwBeurs te kunnen beginnen.
Serieus bedrijf en levert kwaliteit werk. Bedankt 2fair. De stands zijn top en zien er gelikt uit. Volgende keer kom ik terug.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.