Kopieret fra tidlige anmeldelse da vedkommende er spot on! Havde givet 0 hvis jeg kunne I flere år har dette firma trukket tænder. Man får intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant sl... Se mere

Havde givet 0 hvis jeg kunne I flere år har dette firma trukket tænder. Man får intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant slukkede - man kan ikke komme i kontakt med nogen, Hverken pr... Se mere

Hvis man kunne give 0 stjerner, er vi nok mange der ville give jer dette for jeres byggeri i Hedehusene! Der er så mange fejl i lejlighederne og der bliver intet gjort Man bliver simpelhen ikke... Se mere

Lejer bolig i Søparken i Nærheden. Fra start har kommunikation nærmest været umulig. Der er ingen telefonnumre vi kan ringe til og vi bliver konstant sendt videre i manegen via mail. Det føles utry... Se mere

1,4

Dårlig

Nybyggeri i hillerød

En opdatering af min anmeldelse. Efter længere dialog har er vi endt med et rigtig fint resultat i forhold til at de mangler vi har fundet alle er udbedret. Det tog en rum tid at komme igennem det, men især efter Peter fra Raahuse blev involveret blev der sat mærkbart skub i tingene!

15. juni 2016

Kædehus i Farum

Vi har boet i vores dejlige hus fra 2E i Farum ved den gamle kasserne i 3 år, og vi er meget glade for huset.
Opfølgningen ifm 1 års gennemgang og udbedring af fejl og mangler, der blev ledet af Thomas Ellemann fra Råhus Construction, har været helt fantastik. Tak for det!

13. juni 2016

Sønder Tranders Vej 11E

Jeg har købt hus igennem 2E Byg, og jeg er rigtig glad for mit nye hus. Der opstod desværre en vandskade ved overtagelse, men 2E Byg påtog sig straks ansvaret og fik udbedret fejlen med det samme, hvilket var rigtig positivt.
Byggeleder Joachim Sand har været med hele vejen, og han har altid været nem at komme i kontakt med, og han har altid taget henvendelserne seriøse.

Jeg glæder mig til at komme rigtig på plads i huset og nyde mine to terrassen til sommer!
Jeg kan kun anbefale 2E Byg til andre!!

Anders Bønnelykke Jensen

25. maj 2016

Super god service !

Vi bor til leje i en af 2E Bolig's projekter. Udlejer kunne ikke fremskaffe plantegning. Så kontaktede vi 2E bolig. Få timer senere. Så lå der en detaljeret tegning. Fremragende service.

Henrik

23. maj 2016

Vores fantastiske OASE i Gug 😄

Det har været med længsel, at vi nu idag kan kalde det VORES hus. En stor tak til 2E bolig for vores flotte hus, og ikke mindst en stor tak til Joachim Sand fordi du har været så tålmodig og hjælpsom, når vi har stået med alle vores spørgsmål😉 Vi glæder os til at bo i vores dejlige hus og glæder os til at snakke med vores søde naboer ☀️
Tusind tak fra
Mariann og Ole Wittendorff
Sdr. Trandersvej 11C, Gug

20. maj 2016

gug oase sdr trandersvej 11

Rigtig flot og moderne byggeri , og super beliggenhed , vi er meget tilfredse med byggeriet , og vi har haft et rigtig godt forhold til byggeledelsen peter bersang og joachim sand , de har efterkommet os vanskelige bolig købere i de fleste forhold , tak til dem
Claus andreasen og ann christina lohse
Sdr trandersvej 11A

20. maj 2016

Top lækkert veludnyttet rækkehus i Farum

Vi fik idag nøglen til vores lækre nye rækkehus på Majorvænget i Farum hvor vi glæder os til at flytte ind.
Vi købte huset meget tidligt i forløbet og har fuldt projektet på helt tæt hold siden sidste efterår da vi bor lige i nærheden.
Gennem hele byggeforløbet har vi haft tæt kontakt med både Kenneth fra 2E Bolig og Morten og Martin fra Raahus Construction. Vi har haft mulighed for at sætte vores eget præg på huset indvendigt og der er blevet lyttet til vores ideer og forslag fra start til slut. Vi har haft daglig adgang til huset under byggeprocessen og har altid følt os velkomne i huset selvom vi har haft mange spørgsmål undervejs 😊
Der har været nogle fejl undervejs som der er i de flere projektbyggerier men både 2E bolig og Raahus har altid påtaget sig ansvaret og har hurtigt og effektivt løst fejlen eller kompenseret os på anden vis.
2E bolig har været meget large omkring overtagelsen så det kunne tilpasses os og ikke omvendt og de fejl og mangler der har været ved overtagelsen idag er jeg sikker på vil blive udbedret inden for meget kort tid da Morten og Martin begge er meget kompetente og dygtige byggeledere.
Så alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at købe hus gennem 2E og nu glæder vi os bare til at flytte ind og nyde den kommende sommer i vores skønne og lækre hus på Farum Kaserne.

6. maj 2016

Gug Oase, Aalborg

Overtager snart mit nye række hus i Gug Oase som er blevet bygget ud fra standard tegninger, men med mit personlige præ indvendig uden indvender fra 2E huse.

Har selv været med i hele forløbet af projektet og div. valg som nu skulle træffes ifm. denne proces, og kan kun anbefale 2E huset til andre.

Jeg vil også gerne fremhæve byggeleder Joachim og Peter, som altid har givet mig tryghed ved at besvare mine spørgsmål. De har altid stået til rådighed, og har aldrig haft følt jeg har været til ulejlighed selv om jeg kontaktede dem aften/weekend. De har formået at give mig oplevelsen af at jeg er deres eneste kunde, og det har været fantastisk for mig.

Kan varmt anbefale 2E til andre og glæder mig nu til at få overdraget nøglen.

3. maj 2016

Super hus i super kvarter.

Vi flyttede i 2012 i i vores nye hus i Vejgaard -Aalborg. Vi havde fra første øjeblik en rigtig god kemi med Marianne fra 2e. Hun guidede os perfekt igennem valg af diverse materialer. Efterfølgende , rigtig god service når noget skulle rettes til. Stor tak til Joachim og andre fra 2e for det. Bor nu i det fedeste hus ,på den perfekte vej , med de bedste naboer.

3. maj 2016

Hillerød Oase II

Jeg er netop flyttet ind i mit nye rækkehus, Hillerød Oase II og vil i den forbindelse meget gerne anbefale 2ebolig.

Allerede fra første henvendelse omkring evt. køb af rækkehus fik jeg en super positiv oplevelse - 2ebolig/salg/Kenneth.
Ligegyldigt om min henvendelse var i forbindelse med helligdage/weekend blev der svaret. Dette har så også gjort sig gældende ved overtagelse/indflytning, hvor byggeledere Peter og Morten har været helt exceptionelle og ydet en absolut fantastisk service.

Jeg kom ind i fasen, hvor jeg stadig havde mulighed for at ændre lidt på byggeriet, hvilket også er forløbet uden komplikationer og med hensynstagen fra 2ebolig's side til mine ønsker.

Jeg er meget tilfreds med byggeriet og kan derfor kun anbefale 2ebolig i forbindelse med køb af ny-byggeri.

28. april 2016

Smukt og funktionelt rækkehus i Hillerød

Da vi så os omkring ifm. med huskøb faldt vi for husets super rumfordeling. Vi er især glade for det store køkken/alrum, hvor vi som familie tilbringer det meste af vores tid. Huset kommer rigtigt til sin ret med de lyse anvendte materialer og det dejlige lysindfald fra de store vinduer på begge sider, hvilket selv om vinteren giver lyse rum. Vi oplever et dejligt naboskab, og ser frem til mange skønne stunder i vores nye hus.

27. april 2016

1plans rækkehus i Universitetsparken ved Aalborg.

Jeg flyttede ind i nov 2015, og har været rigtig glad for huset. Jeg købte huset, da det var færdigbygget, så jeg har ikke kunnet være medbestemmende i materialer, indretning mv, men det fungere rigtig fint.
Jeg havde et ønske om ændring af mit gulv ved hoveddøren. Der er trægulv i hele huset, men ønskede klinker, da jeg har et par hunde og kontaktede Joakim. Det blev lavet hurtigt og resultatet er er helt super og flot 😀Der har også været et par fejl/mangler, men de blev udbedret/lavet meget hurtig og uden diskution. Så tak til Joakim for at være hurtig til at hjælpe med udbedringen og nye tiltag. Glæder mig til at nyde foråret og sommeren her 🌞

21. april 2016

Lækkert hus, fantastisk naturområde, stærkt sammenhold mellem naboer

Adjudantvænget i Farum. Vi købte huset så tidligt i projektforløbet, at der var rig mulighed for at sætte vores eget præg på huset og 2E var meget imødekommende og fleksible omkring vores ønsker. I den afsluttende fase, efter nogle forhandlinger, har 2E udvist kommitment til at udbedre de fejl/mangler, der har været, og vi glæder os til at bo her mange år fremover. Vi er meget glade for vores nye hus – til den rigtige pris og med den rigtige placering!

19. april 2016

2 plans kædehus i Hillerød Oase I, Hillerød

Det er nu godt et halvt år siden vi flyttede ind i vores nye kædehus fra 2E bolig, som vi selv har sat vores præg på. Der har, som ved alt nybyggeri, været noget der skulle korrigeres. Vi er nu ved at være på plads og er nu rigtigt glade for at bo i huset, der lever helt op til vores forventninger. Et dejligt lyst hus bygget af gode materialer - et hus man glæder sig til at komme hjem til.

Lene & Steen Bentzen

12. april 2016

Godt hus, men uskøn proces - Adjudantvænget i Farum

Efter at overtagelse af huset for en måned siden er det tid til at reflektere over forløbet.

Købs- og aftaleprocessen (2E ved sælger Kenneth Zangger): 3½ Stjerne
Der var gode muligheder for at se tilsvarende huse og indretninger inden aftalen. Fleksibilitet til at indrette efter ønsker var helt klar til stede, dog synes tilbudspriser på tilvalg at være lidt for dyrt. Den meget omtalte og annoncerede kvalitet opnås dog kun efter flere tilvalg (køkken, armaturer, hvidevare, gulve) ! Efter at købsaftale var underskrevet oplevede vi, at væsentlige informationer ikke blev fremsendt, herunder ændrede procedurer for valg VVS installationer. Ydermere var vi ikke blevet informeret om at tilvalg gennem HTH skulle betales lang tid før overtagelse af huset. Forsinkelser/udskydelse af indflytningsdatoer blev kun meddelt på vores opfordring. Desværre havde sælger ikke helt styr på fremdrift af byggeriet og kombineret med 2E rigide indstilling til løbende opfølgning er dette et væsentligt kritikpunkt.

Byggefasen (Råhus Construction ved Byggerleder Brian Porsborg og Morten Møller): 4 Stjerner
Det lykkes hurtigt at etablere et rigtigt godt samarbejde med Brian og Morten – tak for det. Den noget mere pragmatiske tilgang til byggeprojektet og løbende dialog gjorde denne oplevelse væsentlig bedre, end det der var stillet i udsigt fra 2E. Dette samarbejde resulterede i løbende fejlretninger tidligt i byggefasen, og gode løsninger blev implementeret. Desværre viste det sig, at baggrund for flere af fejlene var manglende koordinationen og udveksling af tegningsmateriale samt tilvalgslister mellem 2E, sælger, arkitekter, byggeleder og underleverandører (herunder HTH).

Den eksterne kvalitetssikring: 0 (nul) stjerner !
Denne 2E solgte serviceydelse er ikke gennemført, eller er af sådan et omfang og kvalitet at den kan betragtes som ikke gennemført.

Overtagelsen (Råhus Construction ved Byggerleder Brian Porsborg, Morten Møller og Martin Gläser): 3 Stjerner
Desværre var huset ikke klar til en reel for-gennemgang. På trods af at vi accepterede 4 dages yderligere forsinkelse (for egen regning), var der en alt for lang fejl- og mangelliste. Desværre viste enkelte håndværkere et uacceptabelt lavt fagligt niveau. Huset var i bund og grund ikke nøglefærdigt som aftalt. Det meget positive i denne fase var, at alle (Byggeledere, HTH, VVS, el, malere osv.) erkendte fejl og mangler. Der er grundlag for at rose Brian, Martin og Morten for deres forståelse og indsats.

Opfølgning (Råhus Construction ved Byggerleder Brian Porsborg, Morten Møller og Martin Gläser): 4 Stjerner:
Den lange fejl- og mangelliste er nu endelig kortet væsentligt ned, dog uden vi er kommet i helt mål. Dialogen og opfølgning med byggelederne har været rigtigt god.

Overordnet betragtning: 4 Stjerner
Vi har fået et rigtigt dejligt hus, super god kvalitet og for os de helt rigtige løsninger. Vi vil sagtens kunne anbefale et 2E hus til andre, men jeg vil nok give andre kunder et råd med på vejen. Enkelte af de valgte håndværkere bør udskiftes. Med få opstramninger af procedurerne vil 2E kunne levere fantastiske produkter og give deres kunder gode oplevelser.

7. april 2016

Kædehus i Malling

Efter gennemgang af mit skønne nye hus fra 2E bolig, var der kosmetiske mangler, som en meget kompetent og dygtig byggeleder Thomas Ellemann straks satte folk på. Jeg er yderst tilfreds med den service og rådgivning, jeg har modtaget af Marianne Skovsgaard og Thomas Ellemann.

Jeg vil give mine bedste anbefalinger til 2E Bolig og Thomas Ellemann.

31. marts 2016

Lækkert kædehus på Adjudantvænget 24

Vi har lige fået vores nøgler i dag til vores dejlige nye kædehus. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og vi har fået en super service hele vejen igennem.
Da vi i sin tid begyndte at kigge på nyt hus/rækkehus, havde vi ikke regnet med, at det skulle ligge i Farum. Men så mødte vi Marianne og så vi jo solgt. Hun er et fantastisk menneske og har været det hele vejen igennem.
Her de sidste par måneder har vi så haft den fornøjelse, at møde Brian Porsborg og Martin, som har været utrolige søde og i møde kommende. De har begge to haft fuldstændig styr på alle fejl og mangler.
Så det er helt sikkert, at vi til en hver tid, vil anbefale 2 E boliger.
Bjørn og Sussi

29. marts 2016