Kopieret fra tidlige anmeldelse da vedkommende er spot on! Havde givet 0 hvis jeg kunne I flere år har dette firma trukket tænder. Man får intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant sl... Se mere

Havde givet 0 hvis jeg kunne I flere år har dette firma trukket tænder. Man får intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant slukkede - man kan ikke komme i kontakt med nogen, Hverken pr... Se mere

Hvis man kunne give 0 stjerner, er vi nok mange der ville give jer dette for jeres byggeri i Hedehusene! Der er så mange fejl i lejlighederne og der bliver intet gjort Man bliver simpelhen ikke... Se mere

Lejer bolig i Søparken i Nærheden. Fra start har kommunikation nærmest været umulig. Der er ingen telefonnumre vi kan ringe til og vi bliver konstant sendt videre i manegen via mail. Det føles utry... Se mere

1,4

Dårlig

2e bolig har været nem at komme i…

2e bolig har været nem at komme i kontakt med, lejekontrakten var overskuelig. Jeg oplever et højt service niveau.

22. juli 2019

Tak, for din pæne anmeldelse.
Vi ønsker dig en dejlig sommer.

5 STORE STJERNER til

5 STORE STJERNER til :
Rikke Sigfredsen. Aalborg.
Hun er en rigtig dygtig og hjælpsom person.

De Bedste Hilsner fra
Kirsten Kristoffersen

2. juli 2019

Kære Finn & Kirsten.

Tak, for jeres flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for:-)
I ønskes en dejlig sommer.

Marianne, 2E Bolig

Bedømmelse baseret på lejet bolig

God service, gode boliger og gode priser.
Firmaet er dog oftest vant til at sælge lejligheder og ikke leje dem ud, så der er helt sikkert plads til forbedring på det område :) men de har gjort en indsats for at få styr på det.

30. juni 2019

Hej Rasmus.

Tak, for din tilbagemelding.
Vi gør alt hvad der står i vores magt for at servicere både købere og lejere.

Marianne, 2E Bolig

Vi har aldrig spurgt forgæves

Vi har aldrig spurgt forgæves, vi har altid fået hurtige svar på vores mange spørgsmål
Vi er blevet mødt med hjælpsomhed mht til flyttetidspunkt
Vi håber at få god behandling frem til vi slutter samarbejdet

25. juni 2019

Kære Kirsten & Svend.

Tak, for jeres flotte anmeldelse.
Vi glæder os til at kunne levere jer nøglen til jeres dejlige hus.

Køb af kædehus i Nærheden

Vi har haft en god løbende dialog med Max omkring forskellige projekt muligheder i Nærheden og har oplevet en høj imødekommenhed og god service. Dejligt med en personlig service.

Huset er snart færdigt, så vi håber at resten går lige så nemt. Vi glæder os i hvert fald til at flytte ind!

20. juni 2019

Kære Andreas.
Tak, for din fine anmeldelse.
Vi er glade for her hos ejendomsmæglerfirmaet 2E, at i har været tilfredse med vores arbejde.

Rigtig god oplevelse

God service og fantastisk kundetilpasning.
Oplevede en professionel fremvisning af deres boliger, samt god rådgivning omhandlende fremtidige muligheder, kan klart anbefale 2E bolig.

19. juni 2019

Hej Peter.

Tak, for din fine anmeldelse af ejendomsmæglerfirmaet 2E Bolig.
Vi er glade for at du har fået en god oplevelse.

Marianne, 2E Bolig

VI ER YDERST TILFREDSE MED DEN…

VI ER YDERST TILFREDSE MED DEN BEHANDLING, VI HAR FÅET HOS 2E BOLIG - VI ER ENDNU IKKE HELT FÆRDIGE MED SAMARBEJDET, MEN INDTIL VIDERE HAR VI IKKE NOGET AT VÆRE UTILFREDSE MED - KONTAKTPERSONEN HAR VÆRET SÆRDELES SAMARBEJDSVILLIG OG HJÆLPSOM -

4. juni 2019

Kære Anni & Jørgen.
Tak, for jeres flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for jeres tilbagemelding af vore medarbejdere.

Marianne, 2E Bolig

I forbindelse med vores boligkøb blev…

I forbindelse med vores boligkøb blev vi betjent og vejledt af sælgeren Max. Han har hjulpet os gennem købet mange faser på en god og kompetent måde. 2e bolig og Max har været meget flexible i forhold til deadlines og sikret en god handel. Vi vil til enhver tid anbefale 2e bolig og Max.

31. maj 2019

Besvarelse fra 2egroup.dk

Vi takker for din flotte anmeldelse.
Max er en vellidt medarbejder som altid står klar til at hjælpe.

5 stjerner herfra.

5 stjerner herfra.
kan klart anbefales

24. maj 2019

Kære Lea.

Super service 👍

23. maj 2019

Besvarelse fra 2egroup.dk

Tak, det sætter vi stor pris på at du har fået:-)

Venligst
Marianne 2E Bolig

Jeg har kun gode oplevelser

Jeg har kun gode oplevelser og masser erfaring med de gode samt dybt profesionelle folk der arbejder for 2e bolig
Mvh
Zelimir Pavlovic

23. maj 2019

Kære Zelimir.
Tak, for din pæne anmeldes af vores arbejde her ved 2E Bolig, det sætter vi stor pris på.

2e lever ikke op til aftaler

Jeg overtog i november måned mit hus og ifm. overtagelsen fandt man flere mangler, der skulle udbedres. En del af disse mangler er ikke udbedret knapt et halvt år efter, flere af dem er blevet værre, og der er kommet yderligere til.

Igennem flere uger har jeg kontaktet ansvarlig arkitekt - i en periode på daglig basis. Jeg lægger beskeder på telefonsvareren og jeg sender mails - ingen vender tilbage.

De sidste par uger er jeg og andre beboere på vejen blevet lovet et brev og en plan, og dette skulle vi have tilsendt inden påske. Intet brev er kommet, ingen plan er lagt og der ingen udsigt til udbedring af mine eller naboernes mangler. Der er adskillige mangler og boligen lever ikke op til boligbeskrivelsen fra 2e. Jeg har betalt for et hus, som jeg på ingen måder er tilfreds med - og jeg blev lovet guld og grønne skove.

Har også ringet til hovedkontoret, men bliver bare stillet om og får at vide, at jeg bliver ringet op - men ingen reagerer/vender tilbage.

Vi er en hel vej af vrede og opgivende husejere, som ikke aner, hvad vi skal stille op.

Uprofessionelt, useriøst og udueligt.

18. april 2019

Lejlighed i Nærheden - Hedehusene.

Jeg har købt lejlighed i Nærheden - Hedehusene, igennem 2e Bolig, de gav en rigtig god service igennem hele processen, dog er jeg blevet nød til at sælge den pga. pladsmangel til hele familien. 2e bolig hjalp med salget på under en måned. Stor tak til Max Doberck.

16. januar 2019

Kære Kevin.
Tak, for din pæne anmeldelse.
Vi er rigtig glade her i 2E teamet for, at kunne hjælpe med med både køb og salg af din bolig.
I ønskes en god vind fremover.

Skuffende kundeservice

Vi har købt en kædevilla på den gamle kaserne i Farum, og har nu boet her i 4 år. Køb og overdragelse foregik efter bogen og 2ebolig og deres repræsentant fra Raahus, var fra start meget hjælpsom og servicemindet. Det ændrede sig desværre efter salget.

Fejl og mangler som udbedres af Raahus, 2eboligs samarbejdspartner, har været meget tøvende i deres tilgang til at udføre deres arbejde. Hvis man er så heldig at træffe en af deres repræsentanter over telefon, bliver man mødt med aftaler som ikke overholdes. Dette er desværre ikke enkelte tilfælde, men har stået på siden overdragelse af bolig. Det hjælper desværre heller ikke at kontakte 2ebolig.

13. januar 2019

Kære Mikkel.

Jeg sidder og læser anmeldelser her på Trust Pilot og ser Jeres anmeldelse.
Det gør mig trist til mode, at læse jeres oplevelse med Råhus.
Jeg synes vi havde en rigtig god og konstruktiv dialog, da jeg solgte Jer huset. I skal huske på at huset er købt gennem 2E Bolig, så det er vores dialog i skal anmelde her på Trust Pilot's site 2E boligprojektsalg.
Håber så inderligt at i vil tage jer tid til, at anmelde vores dialog vedrørende jeres køb af huset.

Ha' en dejlig dag.
Venligst Marianne. 2E Bolig:-)

Forældrekøb i Gigantium park.

Forældrekøb i Gigantium park.
Det startede ud med en tanke om et evt. forældrekøb og i dag står jeg med to fantastiske lejligheder.

Processen fra ideudvikling til et færdigt produkt har klart overgået vores forventninger.
Jeg kom i dialog med Malene Minde fra 2E bolig og kunne med det samme mærke at jeg snakkede med en yderset kompetent sælger som kendte sit stof. Malene havde med det samme forståelse for hvilke tanker og usikkerhed der kunne være i forbindelse med forældrekøb. Hvad det ville sige at bo i Viborg og lave en investering i Aalborg hvor afstanden betyder at der er behov for ekstra fleksibilitet og planlægning. Hele vejen igennem har kommunikationen været fantastisk og Malene stod nærmest til rådighed 24/7.
Ifbm. forældrekøbet var der meget usikkerhed og mange spørgsmål som skulle afdækkes og jeg må bare sige, at den usikkerhed var helt unødvendig, for Malene kendte alle svarene og guidede mig på sin helt egen fantastiske, smilende, positive og unikke måde igennem processen, så jeg i dag sidder tilbage med tanken: ”var det virkelig så nemt”. Det var det og både mine børn, svigerbørn og jeg selv er dybt taknemmelige. Det har været en super oplevelse for os som familie. For de unge som intet kendte til køb af ejendom og for mig selv som ny investor.
Ved gennemgangen af lejlighederne mødte vi Joachim Sand fra Råhus Construction og her blev vi tilsvarende mødt med den samme fleksibilitet og forståelse. Joachim lavede en super gennemgang og sørgede for at de nærmest ubetydelige mangler blev udbedret med det samme. Derudover satte vi stor pris på at vi altid bare kunne ringe.
Til selve overdragelsen mødte hele teamet op, hvilket gjorde at projektet blev afrundet på en super professionel og hyggelig måde.
Vi kan kun sige at hele team 2E bolig har været yderst imødekommende, høflige og hjælpsomme. De brænder for deres arbejde og man får nærmest et familiært forhold til dem.
Vi vil klart anbefale andre at købe bolig igennem 2E bolig. Hvis jeg selv skal investere igen vil de være de første jeg vil forhøre mig hos.
2E bolig går virkelig den ekstra mil for sine kunder!

Tusind tak for et kanont samarbejde!

Hilsen Pernille Klavsen og familie.

30. november 2018

Godt køb

Jeg har købt en smuk lejlighed i Aalborg. Særlig tak til Peter Kristensen for hans venlighed undervejs. Stor ros for hans super god rådgivnin, fleksibilitet og støtte. Der var nogle problemer og forsinkelser med projektet fra starten, men Peter er altid klar til at hjælpe. Alt i alt godt samarbejde og jeg kan anbefale.

5. november 2018