247industries Anmeldelser

4,6

Helaas, is er geen afhaalbalie meer. S'morgens bestellen en s'middags afhalen . Een groot gemis.

Als het goed is mag het ook gezegd worden! Correcte prijzen en een snelle levering. Vriendelijke en behulpzame medewerker die snel reageerde omdat ik geen bevestigingsmail had ontvangen. Levering via... Se mere

Voor het eerst iets besteld bij 247industries. Het was gelukkig geen nepshop. Product werd eerder geleverd dan was aangegeven. Goede service. Duidelijke product omschrijving op de website kan niet mis... Se mere

Sehr guter Vernetzung ihrer Warenbestände mit den Suchmaschinen. Nur durch die sehr freundliche, zuvorkommende und fachlich- fundierte Hilfe von der Firma AFB Bearings, die mich hier her verwiesen hat... Se mere

1. Leverandør af lejer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

247industries specializes in the online sale of quality bearings, electric motors, bearing greases, seals and automotive bearings and related products. Our selection comprises of over 8,000,000 bearings and electric motors of well-known manufacturers such as FAG, SKF, INA and Siemens.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Good comms & quick delivery

Good comms & quick delivery, very helpful.

11. november 2024

Dear Martin,

Thank you for your feedback! We're glad you’re happy with our service.

Let us know if we can help with anything else in the future!

Rob

Fast delivery and exact description of…

Fast delivery and exact description of goods

30. oktober 2024

Dear Radomir,

Thank you for sharing the experience you had with our company. Thank you for your kind words.

Efficient Service

Clear and searchable info on website. Good price. Good communication. Accurate delivery forecast. Well packaged.

25. september 2024

Dear Paul,

Thank you for sharing the experience you had with our company. We are very pleased that you found our service pleasant.

Fast delivery!

30. september 2024

Dear Kari,

247Industries

Prima service, snelle levering.

Na duidelijk uitleg over het lager, snel en goed aangekomen.

25. september 2024

Beste Charles,

Bedankt voor het delen van uw klantervaring met ons bedrijf. We zijn blij om te horen dat u het gehele proces als positief heeft ervaren.

We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Problemlos

Das Produkt war leicht zu finden und zu identifizieren. Der Einkauf online verlief ohne Störung, die Lieferung erfolgte unverzüglich. Vielen Dank.

23. september 2024

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir schätzen Ihr Feedback sehr und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Rob

not good because cant change delivery…

not good because cant change delivery address

3. september 2024

Hi Denis,

Thank you for your feedback. We’d like to point out that, in this case, the address you provided during checkout on the web store was for Dubai, not France. Once an item is shipped, especially internationally with UPS, it’s unfortunately impossible to change the destination country while the package is in transit.

Despite this, we’ve offered you a free return, even though the responsibility for providing the correct address lies with you. While we always strive to support our customers, we can only do so within the limits of our responsibilities.

Thank you for your understanding.

Mehmet

Bestelde lagers zijn van goede…

Bestelde lagers zijn van goede kwaliteit en zijn op tijd geleverd

19. august 2024

Beste Hubert,

Bedankt voor het achterlaten van uw klantervaring.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat uw algehele ervaring met 247 Industries positief was.
We hopen u weer van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Snel en correct

Snel en correct

12. august 2024

Bedankt voor het achterlaten van uw klantervaring.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat uw algehele ervaring met ons bedrijf positief was.
We hopen u weer van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Hoge verzendkosten.

Ik heb hier 2 SKF lagertjes besteld.
Ze waren op voorraad en werden ook snel geleverd.
Er worden wel belachelijk hoge verzendkosten berekend. Om voor 2 kleine lagertjes, die gewoon in een buspakketje passen, €10,00 verzendkosten te rekenen gaat wel heel erg ver.

15. august 2024

Beste heer/mevrouw Van Driel,

Bedankt voor het achterlaten van uw klantervaring.
We snappen uw frustratie over de hoge verzendkosten voor twee lagers, echter wordt er bij ons geen gebruik gemaakt van brievenbuspakketjes gezien de kans op beschadiging dan veel te groot is. Er zijn vanuit SKF en vanuit ons warehouse diverse richtlijnen over het veilig en verantwoord opsturen van de items. Uiteindelijk doen wij dit om te voorkomen dat u en andere klanten beschadigde artikelen binnen krijgen. Daarnaast zijn de kosten hiervan voorafgaand aan de betaling aan u aangegeven.

Ik hoop u hiermee een heldere uitleg gegeven te hebben.

Mooi op tijd geleverd

8. august 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor het achterlaten van uw recensie.
We zijn blij om te horen dat u de levering als prettig heeft ervaren.
Zou u ons misschien van feedback kunnen voorzien over wat wij zouden kunnen doen om uw klantervaring naar 5 sterren te kunnen krijgen in de toekomst?

Aanbevolen !!

Heel behulpzaam, antwoorden snel op alle vragen en eenmaal in stock zeer snelle levering. Voortaan mijn adres voor lagers en dergelijke.

29. juli 2024

Beste Robert,

Bedankt voor de lovende woorden. We hopen je graag weer van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Had the parts I needed

Had the parts I needed, I was able to choose the manufacturer and shipping was quite fast to Texas.
I will order from them again.

23. juli 2024

Dear Tom,

Fast shipping

Fast shipping, good products !

23. juni 2024

Dear Salvator,

Thank you for sharing your experience with us.
We are very pleased that you found our service pleasant.

247 Industries

SKF lagers besteld vraag me alleen af…

SKF lagers besteld vraag me alleen af waarom ze niet in SKF verpakking zitten zou het dan toch imitatie zijn.....

6. juni 2024

Beste Heer/Mevrouw,

Wij verkopen uitsluitend originele lagers.
Het kan echter wel eens voorkomen dat wanneer de officiële verpakking beschadigd is, er gekozen wordt voor een neutrale verpakking. Dit zodat de bestelde lagers niet beschadigen gedurende het transport. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u een product ontvangt in een afwijkende verpakking.

Super service door helpdesk

Super service door helpdesk. Snelle levering.

8. maj 2024

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw positieve woorden over uw ervaring met ons bedrijf. Ik ben blij dat u onze service als prettig heeft ervaren. We kijken er naar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Große Auswahl

Produktbeschreibungen bzw. Produktbilder könnten besser/ausführlicher sein. Ansonsten große Auswahl an Produkten für die Antriebstechnik.

15. april 2024

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Ihr Feedback bezüglich der Fotos und Produktbeschreibung wird in die Weiterentwicklung unseres Unternehmens einfließen. Wir schätzen Ihr Feedback sehr und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Rob

serietà e puntualità nell'evasione…

serietà e puntualità nell'evasione dell'ordine. Precisione e imballaggio ottimi

29. marts 2024

Gentile cliente,
Grazie di cuore per la sua recensione!
Siamo davvero felici che abbia avuto un'esperienza così positiva con noi. È un piacere sapere che ha apprezzato i nostri servizi. Non vediamo l'ora di darle di nuovo il benvenuto.
Cordiali saluti,