247cases Anmeldelser 182

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling gedaan van €140 . Niets ontvangen en probeer ze te bereiken via e-mail, maar krijg elke keer foutmelding dat e-mailadres niet bestaat, terwijl dat hetzelfde E-mailadres is zoals op hun webs... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

voeg me maar toe aan de lijst... update: eerlijk is eerlijk, ik kreeg het uiteindelijk toegestuurd, na 9 (negen!) herinneringen. Bleek het (pas veel later) opgestuurd geweest te zijn van amazon (wa... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Update: Uiteindelijk ben ik opgebeld en hebben ze excuses aangeboden, geld heb ik netjes terug gekregen en uit coulance een screen protector gekregen. De door mij bestelde producten zouden... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niets bestellen bij dit bedrijf, zijn oplichters!!! Bestelling gedaan en betaald, nooit ontvangen, ook geen reactie op emails. Bedrijfsadres is een fake adres. Schrijven zich weer in en uit bij de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

Wij bieden Telefoonhoesjes, Tablethoesjes & Accessoires voor alle smartphones. Onze producten zijn voorzien van duurzame kwaliteit. Ruim assortiment telefoonhoesjes die het best past bij uw levensstijl. Wij vinden dat u ons mag beschouwen als professionals. Daaronder verstaan wij een uitgebreide productkennis, een makkelijk bestelproces, geen verzendkosten, onze beloftes nakomen, en voor 19:00 besteld en betaald is dezelfde dag verzonden.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oplichters

Oplichters we zouden afgelopen vrijdag ons geld eindelijk terug hebben maar we zijn natuurlijk te goed gelovig geweest want natuurlijk geen 34 euro terug. Weer 2 mail eruit maar geen reactie. Ik zou zeggen koop hier nooit. Ons hoesje zou op voorraad zijn maar kregen niets dis mailen en ja hij was niet leverbaar maar ze hadden een alternatief. Deze leek er niet op en die wilde ik dus niet en kreeg een mail van annulering maar geen geld terug tot op heden. In een mail gaven ze aan uiterlijk afgelopen vrijdag. Maar je snapt jet al natuurlijk vrijdag geen geld en vandaag 2 mailtjes verder nog steeds niet. Ook geen reactie en overweeg dis aangifte te gaan doen. Dit moet stoppen en ik kan er maar 1 ding erover zeggen het zijn OPLICHTERS!
Bestel hier dus nooit!
Erik

5. februar 2023

Zeer slechte service

Ik heb eerder een review geplaatst en toen ik inmiddels 12 dagen na de bestelling nog niets had ontvangen. Ik heb ongeveer elke dag gemaild dat mijn bestelling geannuleerd kon worden. na 1 week reactie op mijn review dat ze het vervelend vinden en dat ik om een oplossing te vinden contact moet opnemen. Dat probeer ik al 3 weken zonder nauwelijks succes. Hopelijk helpt dit weer. Na 2,5 week hoesje ontvangen. En je kan het geeneens gratis terugsturen

15. januar 2023

Opichters!

Dit is de review van mijn moeder:

Op 6 januari heb ik een bookcase besteld van € 29,95. Na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik een orderbevestiging waarin stond dat ik bericht zou ontvangen zodra het artikel verzonden wordt. Nou, niets meer gehoord. Het lukt niet om in contact te komen en ze reageren niet op de chat. Mijn geld ben ik dus kwijt, maar ik heb niets ontvangen.
Mijn advies: NIET MEE IN ZEE GAAN!!

6. januar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doe geen zaken met dit bedrijf!

Bestelling gedaan. Levertijd werd niet nagekomen. Bestelling geannuleerd met de brlofte dat het geld teruggestort zou worden. Geld nog steeds niet teruggestort.
DOE AANGIFTE TEGEN DEZE OPLICHTERS! Ik heb ook aangifte gedaan

2. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een samsung z fold 3 hoesje…

Ik heb een samsung z fold 3 hoesje besteld van begin november 2022, maar niet gekregen, en 28Nov ik heb email gekregen dat mijn bestel is geannuleerd geld terugbetaald. Maar nu 27/01/2023 ik heb geen geld terug gekregen. BESTEL #9798

26. januar 2023

Totaal bedrog / 100% SCAM

Totaal bedrog / 100% SCAM
Bestelling begin december betaald . Enkel dagen later de melding dat product uit voorraad is en de bestelling dus geannuleerd werd. Ze beloven in vele mails de terugbetaling, maar nooit heb ik deze ontvangen . Nu reageren ze zelf niet meer !!!

5. december 2022

100% scam

Terrible! They are 100% scam.
The costumer service sent me an email to compensate their mistake but after 1 month nothing received. Give my money back thieves ....

24. november 2022

vermoedelijke oplichting

Op 18/12/2022 had ik een printer besteld bij 247 cases.
Tot op heden nog geen enkel teken of ontvangst gekregen van het bestelde.
Verscheidene mails en meerdere pogingen om deze firma te bereiken zijn tevergeefs.
Volgende stap dat ik nu heb ondernomen is een melding te doen naar politie NL internetoplichting.
Mocht deze dan binnen afzienbare tijd nog niet baten zie ik me genoodzaakt via mijn verzekeringsbijstand juridische stappen te ondernemen.
Het gaat me niet meer om het financiële maar om een principekwestie.
Zo een firma's horen niet te kunnen bestaan.
Verder verloop zal ik zeker via deze weg communiceren.

11. januar 2023

Opgelicht door 247cases.

Opgelicht door 247cases.
Dit bedrijf is eind 2022 met de noorderzon vertrokken. Via chat en email wordt er automatisch geantwoord maar nooit contact met je opgenomen. En het is geen winkel. Kijk op Google en zoek de straat: is een bedrijven-terrein.

5. januar 2023

Slechte ervaring all round

Hebben items op de site staan die niet vooradig zijn en zenden zonder pardon een andere versie van het product omdat het niet vooraadig is, niet aan te raden
geld terug vragen duur een eeuwigheid

niet bestellen, niet mee in zee gaan, je krijgt er spijt van

21. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is zelfs al te veel!!

1 ster is zelfs al te veel!!
Geen bestelbevestiging per mail ontvangen.
Geen reactie op chat of mail.
Product (hoesje flip 3) komt uiteindelijk wel maar veel later binnen.
Voldoet totaal niet aan omschrijving, prijs kwaliteit verhouding is absoluut niet in orde.
Retourbeleid gelezen.......dan haak je als klant al af!! Wat een slechte zaak. Bestel hier nooit meer iets. Wees gewaarschuwd!!!!

29. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling werd door hen geannuleerd en ik heb m'n geld nog steeds niet terug

Ik deed een bestelling en betaalde dit meteen. Al snel kreeg ik een mail dat dit smartphone hoesje niet op voorraad was. Ik wilde geen ander dus ze annuleerden de bestelling en gingen het bedrag terugstorten binnen de 14 werkdagen. Dit is al meer dan 14 werkdagen geleden. Ze antwoorden ook niet op sommige mails en zijn heel moeilijk bereikbaar. ZEKER niets bij bestellen het geeft alleen maar problemen! Slechte service, slechte ervaringen, ik bestel hier nooit nog iets en hoop dat ik mijn geld alsnog zal terugbetaald krijgen!!!!!

3. december 2022

Hier niet bestellen!

Printer besteld maar werd niet meer geleverd volgens webwinkel. Vervolgens heb ik de bestelling laten annuleren en hier ook een bevestiging van gehad. Binnen 14 dagen zou mijn geld teruggestort worden. Het is nu bijna 4 weken later en nog niets ontvangen. Ze antwoorden zelden op mails en de live chat op hun website. Heb nu de rechtsbijstand ingeschakeld.

13. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het zelfde verhaal,powersbank besteld…

Het zelfde verhaal,powersbank besteld die de volgende dag zou worden geleverd. Kreeg een mail dat het niet meer beschikbaar was. Ik kreeg het voorstel om iets anders te bestellen maar ik wilde dat niet. Ik vroeg mijn geld terug. Ik wacht nog steeds..Pure oplichters. Na een paar mails heb ik toch mijn geld teruggekregen.

24. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een jaar geleden een VR set besteld bij…

Een jaar geleden een VR set besteld bij deze knapen. Nooit iets gekregen. Ontelbare keren geprobeerd contact te leggen met weinig succes, aangifte gedaan bij de politie, eindelijk contact, meerdere malen werd me beloofd dat ik mijn geld terug zou krijgen en nog steeds niks op mijn rekening en nu weer stilte.

Ik ben naar NietBezorgd.nl gestapt om te kijken of zij wat voor me kunnen doen

10. december 2021

4: mail gestuurd
5: werd beantwoord na nogmaals dagen wachten; product niet op voorraad
6: verzoek per mail om terugbetaling
7: pas na 1 week reactie; geld wordt binnen 14 dagen teruggestort
8: nu inmiddels 5 week verder. Geen geld terug gekregen en na de laatste mail van mijn kant wacht in opnieuw al 5 dagen op een reactie

Update: na mijn schriftelijke dreigement aangifte te willen gaan doen werd het verschuldigde bedrag binnen 2 dagen overgemaakt

BESTEL HIER NIET!!!!

7. december 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.