Banner for 1BOX Self Storage - Utrecht

TrustScore 4 ud af 5

Franciscusdreef 74-76, 3565 AD Utrecht, Utrecht, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klantvriendelijke uitleg en hulp. Zelfs ondanks dat het een onbemand filiaal betreft kunnen ze op afstand goed helpen. Jammer dat klanten de benodigde handkarren zoek maken maar daar kan 1Box niets aa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lagerfacilitet

Skrevet af virksomheden

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

Kontaktoplysninger

• Franciscusdreef 74-76, 3565 AD, Utrecht, Utrecht, Holland

• 030-2074330

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

God

TrustScore 4 ud af 5

19 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

342 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Buitenproportionele prijsverhogingen…

Ik had weinig te klagen tot eerst een prijsverhoging van 6 euro na ongeveer een jaar. Daar was ik het niet mee eens maar goed. Ik heb het laten gaan. Nu, 9 maanden later, wederom een verhoging van 15 euro. Dus ik ben van 29 euro naar 35 euro en nu naar 50 euro gegaan. Dat vind ik buitenproportioneel. En ik heb hier nog wel wat andere woorden voor maar het mag duidelijk zijn: kies niet voor 1box, zeker niet als je voor langere tijd wilt opslaan.

15. september 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Hi Roy, jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Bedankt voor je feedback. Groet, team 1BOX.

Prijs is misleidend

Let op de prijsverhogingen bij 1Box! Wij begonnen vorig jaar met een kleine unit voor €69 per maand. Vanaf volgende maand wordt er voor diezelfde unit €128 per maand geïncasseerd: drie verhogingen, een verdubbeling binnen een jaar! Dit zal ongetwijfeld doorgaan.

*Aanvulling na reactie over 'eerlijke reviews'. Jullie passen reviews ook niet eerlijk toe. Reviews op jullie homepage zijn namelijk zeker geen eerlijke weergave. Het is cheryypicking van een paar 5-star reviews, neergezet met een '4,9' ernaast (die nergens vandaan komt, maar 4,9 is inderdaad het ideale cijfer). Over eerlijk gesproken. Dat is ook misleidend.

Over de 'marktconforme' prijs: deze is inmiddels per m2 hoger dan een appartement in de stad. Voor een kale opslagunit op een industrieterrein. Dus dat is zijn doel ook voorbij aan het schieten. Een verdubbeling in een jaar is niet een normale ontwikkeling. Gewone huurprijzen verdubbelen ook niet in een jaar.

29. august 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Bedankt voor uw review. Onze prijzen zijn marktconform en kunnen, zoals gebruikelijk binnen de opslagmarkt, periodiek worden aangepast. We vinden het jammer dat u dit anders ervaart. Daarnaast zien we dat u dezelfde review bij meerdere 1BOX-locaties heeft geplaatst, terwijl u niet bij al deze locaties klant bent (geweest). We vinden het belangrijk dat reviews een eerlijk beeld geven van de ervaring met de betreffende locatie.

Erg tevreden!

Heel duidelijk en gebruiksvriendelijke website.
Telefonische uitleg, erg prettig!

21. juli 2026

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service :-)

Prima verhuur locatie

Prima verhuur locatie, houd er wel rekening mee dat de gemelde prijzen exclusief bijkomende kosten zijn. Even vantevoren navragen is wel zo handig.

1. juni 2026

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Hi Jaap, bedankt voor je review en feedback!

Goed bereikbaar en netjes

Locatie is goed bereikbaar, en het voorterrein is afgesloten met een hek. Vooraf digitaal goede uitleg ontvangen over hoe je het terrein kunt bereiken en betreden en hoe je de eerste keer binnen komt. En hoe je aan een slotje voor de unit komt. Het gebouw netjes en schoon. Er zijn meerdere transport karren aanwezig om je goederen naar de unit te vervoeren. Het lokaliseren van de unit was de eerste keer wel even puzzelen.

14. marts 2026

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Thank you very much for your kind words and your review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

het is er keurig netjes en goed…

het is er keurig netjes en goed onderhouden, de prijzen zijn schappelijk en een ruime hoeveelheid karretjes is erg fijn

10. juni 2026

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor je review!

'Gewoon' prima?

Het lijkt me allemaal niet zo ingewikkeld denk ik, maar er waren goede telefonische contacten vooraf, ze waren goed bereikbaar bij een storing van een van de liften, en verder geen onduidelijkheden wat mij betreft.

12. februar 2026

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Bedankt voor je review, Eddy!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot nu toe goede service

Tot nu toe goede service. Vriendelijke behandeling en duidelijk uitleg aan de telefoon. Mooi en schoon gebouw.

13. april 2026

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Bedankt voor je review, Ineke!

Nieuw en schone opslag

Positief, goede service en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

8. december 2025

Bedankt voor je review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was allemaal heel snel en duidelijk…

Het was allemaal heel snel en duidelijk geregeld. Een verbeterpuntje zou een plattegrond of bewijzering zijn, want als je voor het eerst binnenkomt is het wel een soort van doolhof.

8. december 2025

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Goed idee, daar zijn we mee bezig! :-)
Bedankt voor je review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je kan direct iets gedaan krijgen…

Je kan direct iets gedaan krijgen zonder te veel gedoe zoals informatie invullen en gelijk ingebruikneming nemen gelijk toegan tot iets zeer handig voor direct iets geregeld krijgen

25. august 2025

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Bedankt voor je review, Mohamed!

Goede en snelle service

Goed geholpen met kiezen formaat box. Snel geregeld. Goede uitleg hoe het werkt. Zeer vriendelijk.

14. juli 2025

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste box! Bedankt voor je review, Jolanda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een makkelijke en toegankelijke…

Het is een makkelijke en toegankelijke manier om je spullen op te slaan. Alles verliep soepel bij het wegbrengen en plaatsen van mijn spullen. Ik ben echt tevreden over de service en de nazorg. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed meegedacht. Aanrader!

12. juli 2025

Bedankt voor je review!

Klantvriendelijke uitleg en hulp

Klantvriendelijke uitleg en hulp. Zelfs ondanks dat het een onbemand filiaal betreft kunnen ze op afstand goed helpen. Jammer dat klanten de benodigde handkarren zoek maken maar daar kan 1Box niets aan doen.

27. juni 2025

Besvarelse fra 1BOX Self Storage - Utrecht

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met 1BOX, Evelyn!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.