Jeg har aldrig oplevet noget lignende.. skulle vente i kø en time for at få at vide jeg skulle transportere mig selv til lægevagten med blærebetændelse?? Og så er jeg ikke engang sikret en kur for... Se mere
Tak for udskamning af forældre...Vi ringede, da vi pludselig mistænkte øjenbetændelse hos vores 6 dage gamle søn og ringede derfor 1818. Sygeplejersken startede med at brokke sig over vi ikke ring... Se mere
Har aldrig oplevet noget mere useriøst og til grin. Jeg ringer på vejne af min kæreste som har højest sandsynligt en lungebetændelse. Jeg ringer første gang klokken 19.01, og sidder i kø 1.5 t... Se mere
Ringede 1818 torsdag aften d.6/4 da vi endelig kom igennem fik vi af vide at der måttes foretages et videoopkald da der ikke var flere tider og der var bare en læge som ville vurdere derfra om det kun... Se mere
Har aldrig oplevet noget mere tilgrin og uprofessionelt.
Har aldrig oplevet noget mere useriøst og til grin.
Jeg ringer første gang klokken 19.01, og sidder i kø 1.5 time, for at blive smidt af. På den halvanden time bliver hans tilstand værre, og får åndenød. I mellemtiden ringer vi op fra hans telefon mens jeg ringer til adskilligt sundhedsfagligt personale jeg kan få fat på, på en helligdags aften. Jeg ringer både til skadestue, Nykøbing sygehus i ren frustrations får jeg ringet til omstillingen, og eftersom hans tilstand bliver meget forværret, og han får åndenød, raller i vejrtrækningen og bliver værre, ringer jeg til alarmcentralen.
Alarmcentralen vurdere det er en lægevagt der skal tilse, fortsætter vi køen i ren frustration. Klokken 23.02 kommer jeg endelig igennem til lægevagten 1818, og bliver mødt af et personale der ikke spørger ind til symptomer. Jeg fortæller hende, at jeg har siddet i kø siden 19.01, smidt af adskillige gange, og snakket med diverse sundhedsfagligt personale, og de jeg understreger de SKAL tilse ham. Jeg får afvide han må spise nogle panodiler og drikke koldt væske. Der indrømmer jeg gerne min tålmodighed løber op, og jeg siger jeg ikke må eller kan proppe mere medicin i ham nu, og at hans tilstand forværres hele tiden. Jeg får herefter afvide der ikke er noget at gøre, og vi må ringe til egen læge på tirsdag. Det er søndag aften i dag vel at mærke. Jeg beder derefter dette personale om, at skrive i hans journal, at de ikke vil tilse ham. Hvilket jeg så sandelig håber er blevet gjordt.
Hvis denne tilstand forsætter, og jeg skal ringe efter alarmcentralen henover resten af helligdagene, skal de kunne se de har nægtet at tilse ham.
Min kæreste er en ung mand uden helbredsproblemer på nogle måder, og bliver ikke ramt på denne måde.
Har aldrig oplevet noget lignende og uprofessionelt.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Og så er jeg ikke engang sikret en kur fordi jeg sjældent slår ud på det men har en særaftale med min læge. Blev nærmest smidt ud af telefonen igen, møg elendigt. 0/0 stjerner.
1818 er sat i verden med et formål, et formål det ikke opfylder.
Jeg sidder kl kvart over ti på sygehuset, om aftenen vel at mærke. Sammen med min gravide kæreste, vi har ventet over en time i kø på 1818, da vi endelig er nr 1 bliver opkaldet afbrudt. Hun har kastet op hele dagen og er skidt, er begyndt at kaste blod op, og så bliver man smidt af og kan starte forfra! Det er lidt en underdrivelse at sige at man bliver frustreret, hvad skal det forestille?
Hvad med at bruge folk der forstår…
Hvad med at bruge folk der forstår dansk ??? forklarede min sag men personen i den anden enden fattede INTET!!!! smed på efter et par min. da personen ikke forstod hvad jeg sagde
Jeg har haft en meget ubehagelig…
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med 1818 Lægevagten, som jeg føler behov for at dele.
I to uger har jeg haft stærke smerter i lænden, venstre ben og blæren. Jeg kontaktede min egen læge flere gange, som gentagne gange henviste mig til en fysioterapeut, da de mente, at mine symptomer skyldtes noget muskulært, på trods af at jeg udtrykkeligt nævnte, at jeg havde ondt i blæren og havde mistanke om blærebetændelse. Jeg har aldrig før haft blærebetændelse, men de symptomer jeg havde, stemte overens med det, jeg kunne læse mig frem til online.
Efter en uge med natlige smerter, feber, kulderystelser og en brændende fornemmelse i blæren, valgte jeg at kontakte lægevagten. Jeg fik en tid og tog derned i håb om at blive taget seriøst og undersøgt ordentligt. Jeg forklarede lægen min situation og bad ham om at mærke på min lænd, som var hævet, rød og varm. Til min store overraskelse afviste han det med ordene: “Få dine forældre til at massere området, det er sikkert noget en fysioterapeut kan ordne.”
Jeg gik hjem igen, stadig med smerter og uden nogen form for behandling. Næste morgen vågnede jeg med endnu stærkere smerter, høj feber og kraftige rystelser. Jeg kontaktede 1818 igen og forklarede, at jeg havde det værre og bad endnu engang om at blive undersøgt. Personen i telefonen svarede nedladende: “Rolig nu, det er bare lændesmerter, en fysioterapeut kan hjælpe dig. Du bliver ikke opereret for det.” Det skal bemærkes, at jeg aldrig nævnte noget om operation, det var noget, de selv bragte op.
Til sidst fik jeg dog en tid, hvor de endelig tog en urinprøve og blodprøver. Resultatet viste, at jeg havde en urinvejsinfektion, som havde udviklet sig til nyrebækkenbetændelse. Jeg fik straks en recept på antibiotika, noget jeg burde have fået meget tidligere, hvis mine symptomer var blevet taget alvorligt fra starten.
Denne oplevelse har været både fysisk og psykisk udmattende. Jeg følte mig ikke hørt, ikke taget alvorligt og blev mødt med en nærmest arrogant tilgang fra både de vagthavende læger og telefonrådgivningen. Havde de reageret i tide, kunne jeg have undgået en alvorlig infektion og flere døgn med unødige smerter.
Jeg skriver ikke dette for at udstille enkelte personer, men for at gøre opmærksom på, at der er et alvorligt problem med, hvordan 1818 håndterer patienter, især unge og førstegangssyge. Der mangler grundighed, empati og faglig ansvarlighed.
Under al kritik at sku sidde 1
Under al kritik at sku sidde 1. T 48 m på en akut linie med vejtrækningsbesvær. Så kommer man igennem og blir spurgt om man kan møde op .. nej. Det kan jeg nok ligesom ik eftersom jeg ik kan trække vejret og er alene og så kan de så godt sende ambulancen ud.
Men det er helt vanvittigt dårligt system.
Jeg kontaktede 1818 i lørdags da jeg…
Jeg kontaktede 1818 i lørdags da jeg havde mistanke om at jeg havde fået helvedesild 😬🔥, og jeg var i tvivl om jeg kunne vente med at gå til min egen læge om mandagen.
Der var som ventet laaang ventetid på tlf, men blev tilbudt at blive ringet op inden for 3,5 time.... Det kan jo virke som vanvittig lang tid, men da jeg ikke var ved at dø så tænkte jeg, at jeg vil gerne ringes op. Efter 1 time og 15 min. Ringede de tilbage til mig👍. Og ham jeg talte med var overhovedet ikke i tvivl, det kunne bestemt ikke vente til mandag, vi lavede en video konsultation så han kunne se mit udslæt og jeg var jo så fri for at bruge tid på at tage til lægevagten efterfølgende, det var sgu smart👍👍. Det var helvedesild🔥 og jeg blev sat i rette behandling med det samme, kunne lige efter samtalen hente relevante medicin på apoteket.
Min oplevelse af 1818 i lørdags var helt sikkert en hurtig og effektiv behandling, samtidig med at den medarbejder jeg talte med tog mig og mit problem alvorligt👍
Tak for hurtig og god behandling 🙏
TAK til lægerne på 1818
Jeg har brugt 1818 to gange det seneste år, sidst i dag 17/5 og begge gange har jeg mødt søde, forstående og lyttende læger, som begge kunne hjælpe mig. Stor tak til 1818.
1818 er komplet ubrugelig
1818 er komplet ubrugelig jeg ringede fordi jeg hadve været på hospitalet og de så jeg hadve et forhøjet infektions tal men fandt ikke noget andet men så i går lagde jeg mærke til at en bule var dugget op på venstre side af min mave (der hvor jeg hadve og stadig har mest ond) på en af de eneste steder lægerne på hospitalet ikke kiggede ordentligt jeg fortalte hvad der hvar sket og at smerten hvar blevet værre hende på telefonen sagde medmindre jeg hadve det som om jeg hvar ved at dø eller hadve sår ond at jeg dårlig nok kunne bevæge mig så hvar der ikke nogen grund til at se lægevagten det kan ikke passe at man skal være ved at dø bare for at se lægevagten
Chokerende
Stiftede igår for første gang bekendtskab med Lægevagten. Jeg fik for lidt over et år siden konstateret en depression og befandt mig i mit livs største krise. Jeg har i forløbet konsulteret psykolog, og er blevet medicineret med Sertralin af egen læge, og er efterhånden kommet godt ovenpå igen, hvilket jeg mener i høj grad kan tilskrives medicinen.
Min recept var mod forventning desværre udløbet, da jeg skulle afhente en ny ration fredag eftermiddag. Farmaceuten på apoteket vejleder mig til hurtigst muligt at kontakte egen læge akut, eller om nødvendigt lægevagten, da jeg som farmaceuten sagde, kunne risikere at blive meget dårlig ved ikke at indtage den af kroppen tilvante dosis medicin. Egen læge svarede ikke på deres akuttelefon, og det efterlod mig alene med muligheden for at kontakte lægevagten. Efter 4 timers ventetid modtager jeg et call-back opkald fra lægevagten. Sjældent har jeg oplevet en så uempatisk og usympatisk behandling fra en person hvis funktion burde være at servicere mit akutte behov, og som er betalt af min egen lomme. Der var ingen hjælp at hente, kun bebrejdelse for at jeg ikke havde kunnet finde ud af at sørge for at sikre mig nok medicin og fornyelse af min recept ved egen læge. Hans melding var implicit, at nu skulle jeg risikere at blive alvorligt dårlig, med potentielle angstanfald og abstinenssymptomer henover weekenden, indtil jeg kunne komme i kontakt med egen læge mandag morgen, nærmest som en straf for at jeg ikke havde styr på min recept.
Som lille selvstændig erhvervsdrivende, har jeg de senere år , bidraget med henimod 500.000kr årligt i skatter, moms og afgifter til fælleskassen, og jeg har ekstremt sjældent været i behov for at benytte mig af offentlige ydelser og belastet systemet. Bl.a af den grund, er det en kold spand vand at få i hovedet, at man i en nødsituation ikke kan forvente modtage den nødvendige hjælp i en sårbar situation, men i stedet skal modtage voksen-skældud og behandles som en uværdig der bare var til besvær, der forstyrrede lægevagtens travle behandling. Jeg er chokeret over behandlingen, personen, og serviceniveauet - ikke hverken tiden eller pengene værd.
Ingen hjælp
Jeg sad i kø i 30 min og da det endelig blev min tur blev der lagt på…
1818 er fuldstændig til grin
1818 er fuldstændig til grin , 45 minutters ventetid også får du af vide at du kan køre til Næstved helt væk fra hvor jeg bor.
Det system skal ændres
Jeg ringede 4 gange henover weekenden…
Jeg ringede 4 gange henover weekenden til lægevagten i Slagelse, da jeg havde mistanke om, at min dreng på 19 mdr. havde lungebetændelse.
På trods af jeg insisterede flere gange på at få en tid nægtede de at give os en tid.
De mente det nok bare var virus, da han så glad nok ud på de få øjebliksmomeneter på video de havde set, hvor han livede lidt op.
Hvis jeg husker korrekt har jeg ringet både fredag aften, lørdag, søndag og i alt ca. 4 gange.
Har været hos egen læge efter weekenden, hvor han havde et infektionstal på 66, var blevet yderligere dårlig, da han skulle vente så længe på at blive tilset, så han var totalt afkræftet til sidst og lå og stirrede blankt ud i luften. Nu er han i endelig kommet i penicillin behandling.
Han er stadigvæk meget syg og afkræftet, da vi stadig venter på, at penicillinen får en effekt.
Havde jeg kunne give 0 stjerner havde…
Havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg givet det!!! Over en times ventetid og man bliver kastet rundt til andre lægevagter og skal køre langt for at blive tilset!!!
Ingen hjælp 3 dage i streg
Utroligt 3 dage i streg, uden hjælp at hente, tak for den værste service 🖕🏿
Godt vi ikke betaler så meget i skat
Godt vi ikke betaler så meget i skat, for så kunne man da forvente mere af en så vigtig offentlig service. Ufatteligt at vores "system" er blevet så dårligt.
Helt til grin
Helt til grin! Mine kone vågner natten til søndag kl 04.15 med voldsomme smerter og jeg ringer 1818 og på 30 min er vi gået fra nr 5 til nr 4 i køen, hvilke vidner om at der kun sidder 1 medarbejder og modtager opkald og bruger op til 30 min pr borger der ringer ind. Det er helt til grin det system!
Ventetiden var lang (35 min)
Ventetiden var lang (35 min). Men da jeg først kom igennem, blev jeg mødt af en venlig sygeplejerske.
God, venlig og behagelig samtale. Jeg blev ikke hastet igennem.
Det var ventetiden værd
Uforskammet på 1818 telefonen
Lørdag d.10 2024 blev jeg ringet op, min mand var kommer til skade med sit øje ( det viste sig at han havde en metalsplint midt i pupillen) Jeg ringede 1818, først blev jeg smidt af telefonen da det var min tur, kom igennem igen kl. 14.33 talte jeg med en sygeplejerske, MEGET kedelig samtale fra en sygeplejerske der skal være behjælpelig… talte til mig som om hun var øverst kommenderende i hæren…da jeg ikke havde fået fat i hvilket øje det drejede sig om, blev jeg blev bedt om at ringe igen, der blev sagt “læg på, find ud af det, ring op igen”.. YES SIR. Kl. 14.44 kom jeg igennem igen til en sygeplejerske der sagde “ hvorfor ringer du? Hvorfor ringer han ikke selv? Jeg undre mig MEGET hvorfor du ringer for ham” ja, måske fordi han ikke kunne se og bruge tasterne på telefonen og jeg tænker ikke det er første gang en ægtefælle ringer på vegne af sin mand/kone. Lang ventetid på hospitalet, utålmodige patienter og alligevel sødt og smilende personale. Jeg talte med en sygeplejerske og fortalte om de kedelig 1818 snakke og hun sagde “ når du fortæller det…. Er jeg faktisk næsten klar over hvem du har talt med” kan det være rigtigt????
TAL PÆNT, DET KOSTER IKKE NOGET
Ikke nyttige informationer
Det fantastisk med alle de informationer man får en den lange ventetid, et forslag evt at nævne at 1813 ikke er til hele Sjælland, som man ellers går ud fra ved reginal Sjælland. Spild af en times ventetid