15pct Anmeldelser

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks bedste bog om ejendomsinvestering - inkl. udkast til lejekontrakt og beregner. Forfatter investerer ✅ Download nu ✅ Sendes med posten ✅

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ingen fysisk bog modtaget

Betalte for at få en e-bog og den fysiske bog. Det er nu over 10 dagen side og har ikke set skyggen af den fysiske bog samt ingen afsendelse e-mail modtaget. Meget ærgerligt da man betale for et produkt men ikke modtager, øvøv

11. marts 2024

Pas på med at bestille bogen

Pas på med at bestille bogen. Der står man modtager bogen efter få dage, men der er nu gået 9 dage og nogen er stadig ikke modtaget. De var dog ekstremt hurtige til at trække pengene. Der er intet telefon nummer oplyst og der bliver ikke svaret på mail

13. marts 2021

Hej Daniel.

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har oplevet lang leveringstid. Jeg sender altid lige til døren med Post Nord. Jeg ved, at du har fået den for længst nu, men ville for en god ordens skyld også skrive herinde.

Held og lykke med kommende investeringer. :-)

En hurtigt skrevet bog.

Jeg må desværre give André ret i at bogen er meget letskrevet og indeholder under 4 timers reel læsning. Stor skriftstørrelse, massere af billeder, sider med få linjer og flere grammatiske fejl, samt mange gentagelser og formuleringer, der virker som det rene fyld. Derudover virker det ikke til at bogen er opdateret løbende, som forfatteren ellers giver udtryk for. Der er nogle gode informationer i bogen, som jeg kan tage med videre, men alt i alt er det en skuffelse.

26. januar 2021

Helt gennemført fantastisk bog!

Helt gennemført fantastisk bog!

Der står alt hvad man har brug for, hvis man ønsker at prøve lykken som en ny startede ejendomsinvestor.
Super god bog, som både beskriver hvordan man kommer igang, og hvilke faldgruber der er som ejendomsinvestor.

Jeg går selv med tankerne om at starte som ejendomsinvestor, og jeg føler mig klar til at kunne komme i gang med bogen ved min side som støtte.

Den kan varmt anbefales.

25. august 2020

Hej Jakob

Et sent svar herfra, men jeg vil blot sige mange tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for, at bogen kunne hjælpe dig videre, og jeg vil ønske dig al held og lykke med dine kommende investeringer!

Rigtig god bog

Rigtig god bog, der giver et fint afsæt for at kunne kaste sig ud ud i ejendoms investering.

18. maj 2020

Hej Christoffer

Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde. Det er jeg glad for.

Held og lykke med kommende investeringer!

Tak for en dejlig bog

Tak for en dejlig bog. Den giver et godt indblik i hvordan alle faktisk kan starte på en rejse som i bund og grund handler om renters rente. Bare indenfor Ejendomsinvestering.

30. november 2019

Fantastisk letlæselig og faktuel bog om investering i ejendom!

Endelig en bog der er værd at læse !
Jeg havde aldrig læst en bog helt til ende, indtil denne udkom. Den fangede lynhurtigt min interesse og den skuffede ikke senere. Bogen belyser rigtigt fint de forskellige faldgruber der kan være i investering af ejendom. Den belyser også fordele og ulemper ved forskellige metoder at bruge i ejendomsinvestering, samt hvordan man i det hele taget tjener penge på udlejning.

Jeg kan bestemt anbefale bogen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at den første investering venter lige om hjørnet. Tak til Halfdan og resten af teamet bag.

Mvh. Christian
Markter's Monday

21. juli 2019

Super god bog!

Super god bog til dem som interesserer sig for investering i lejligheder og udlejning af samme. Der er ikke så meget snik snak og "get rich in ten days" sludder...
Bogen er forståeligt sat op, og samtidig tager den udgangspunkt i Halfdans egen erfaring, hvilket gør den troværdig og nem at forholde sig til.

2. juni 2019

Det her vil de rige ikke have at du…

Det her vil de rige ikke have at du skal vide!

Det er en hurtigt skrevet bog, med meget stor skrift til at få den til at se ud, som om det er lidt længere end et par sider. Bogen tager reelt en 4 timers tid at læse, og så er du igennem det hele.

Den forholder sig også meget romantisk til ejendomsinvestering, og tager ikke særligt godt højde for den risici der er ved at en lejer sætter sig på tværs. Det bliver nævnt, men det bliver ikke afvejet helt seriøst nok.

Den har enkelt gode informationer, men ikke noget du ikke kan finde andre steder.

Jeg savner mere information om det skattetekniske, og hvordan en portefølje vil se ud over længere tid.

Bogen sælger dig en god romantisk fortælling om hvordan du kan tjene nemme penge.

Bogen er ikke dårlig, men der er heller intet i bogen du ikke kan finde, som helhed på hvilken som helst dansk blog om emnet.

24. april 2019

Hej André

Tak for din anmeldelse her.

Først og fremmest er jeg imponeret over, at du har læst ca. 40.000 ord på én time. :-)

Jeg tror måske, at du har læst bogen for hurtigt.

Du har bl.a. overset hele det kapitel, der er dedikeret til min dårligste lejer, der kostede mig +40.000 kr. (side 93) - og mine tips til, at hvordan læseren undgår at ramme en lignende lejer. Herudover er der 10 sider alene omkring dine reaktionsmuligheder ved manglende betaling af husleje

Der er også 18 sider om det skattetekniske samt 23 sider om finansiering i øvrigt.

Jeg ønsker dig al held og lykke med dine investeringer i øvrigt og håber bogen har bidraget med sit!

Halfdan

Et skub ud i investeringer.

Det er en fantastisk bog. Meget konkretiseret og praksisorienteret hele vejen igennem. Med både de gode ting ved ejendomsinvestering men også faldgruberne bliver beskrevet i detaljer. Den klæder en rigtig godt på til køb af ejendom.
Jeg har gået i 5 år og tænkt på at investere i en lejlighed. Der gik knap 2 måneder efter jeg havde læst bogen, til jeg havde købt mit første hus.
Tak til Halfdan og med-forfattere.

15. juni 2018

15pct til at købe min første lejlighed

Jeg brugte 15pct til at købe min første lejlighed. Sælger, køber og særdeles banken var imponeret over det budget jeg kunne fremvise. De tanker og overvejelser jeg havde gjort mig førhen var kun spekulative indtil 15pct gjorde dem konkrete. Den største grund til vi som mennesker aldrig får sat noget igang er fordi vi ikke ved hvor vi skal tage fat først. For at afmystifiserer en process som det er at købe en lejlighed skal man tilegne sig noget direkte viden om punkter som forhandling, bank, kontrakter, ejerforeninger osv det klarer Halfdan 100% her - da jeg var færdig med bogen var det bare at gå igang. Jeg endte med at købe en lejlighed lidt dyrer men når man forstår algorytmen der bliver brugt i boen kan man manipulere den så den tilpasser sig ens egne behov. Jeg laver fx 20 års lån i stedet for 10 års som der bliver anbefalet - man behøver altså ikke bruge bogen som en opskrift men som en guideline, hvilket jeg finder 100% meget bedre da alle boliger er forskellige - det handler derfor om at se fordele og ulemper og finde ud af hvor man vil ligge sine kræfter. Fx har min nyindkøbte lejlighed en høj pris til gengæld er der parkering, kælderrum, havemand og en sund ejerforening med overskud inkluderet. Et eksempel på nogle ting jeg ikke havde overvejet man skulel tage i betragtning. Havde lejligheden kostet 100.000 mindre men skulle have nyt tag næste år og ejerforeningen var fattig eller i gæld ville det have kostet mig mere. Jeg vidste hvor jeg var, hvordan jeg kom viderer og hvor jeg skulle hen. En absolut super bog til en lav pris i forhold til den viden du tilegner dig gennem den.

28. marts 2018