1260 Anmeldelser 15

3,7

1. Medie- og marketingbureau

Fra digitalt potentiale til målbare resultater Vi hjælper til dagligt mere end 200 virksomheder på tværs af hele norden med at indfri deres digitale potentiale.

3,7

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har benyttet 1260 i en årrække til at…

Har benyttet 1260 i en årrække til at bistå os i langt størstedelen af vores markedsføring med stor succes.
Uanset om det har været Google Ads, Facebook Ads, tracking eller generel sparring er jeg altid blevet mødt med en seriøs og strategisk tilgang til samarbejdet. Resultaterne taler for sig selv, og derfor har vi netop brugt 1260 hver gang vi har udvidet til nye markeder eller lanceret nye projekter.

3. maj 2023

Perfekt samarbejdspartner.

Perfekt samarbejdspartner.
1260 har været den perfekte samarbejdspartner for min virksomhed. Personlig, seriøs og kompetent rådgivning og sparring. Konkrete definerede opgaver løst på fineste vis. Min virksomhed har opnået betydelige resultater, og 1260 har en ikke uvæsentlig andel i den succes.
Tak til hele team 1260.
Martin

22. juni 2023

Jeg har brugt over 40000kr for meget da…

Jeg har brugt over 40000kr for meget da 1260 har overgået en aftalt cpa på 500 kr til 700-900 kr over 3 måneder. Der ud over er der over 14 dages vente på at få lavet billeder og videoer til Meta hos dem noget jeg aldrig har oplevet før. De ligger opslag op uden tillades selv om det var aftalt alt skulle godkendes noget som har kostet 5000kr i spild marketing ligesom det har givet forvirret kunder.
Der ud over har de efter min opsigelse valgt at ligge min goggel ads konto ned som vi ikke klar over hvad har kostet i tabt indtjening. Ligesom de heller ikke ønsker at giv mig adgang til min link in konto.

- som svar til det i har skrevet. Har i selv adgang til alt data. Og kan se at cap gemmesnit er på 970 kr. I perioden er der brugt 125000kr. Med et Max krav på cpa på 500kr er det næsten 100% for meget så undskyld nok mere 60.000kr for ikke at snakke om den mere omsætning næsten 100% flere kunder kunne give altså noget i lovet

23. juni 2023
1260-logo

Besvarelse fra 1260

Hej Mathias

Vi har selvfølgelig et andet syn på sagen, og ønsker dig alt held og lykke med din søgen efter et bureau som kan opfylde dine forventninger.

Da du offentligt henviser til tabt indtjening ønsker vi, at du fremsender dokumentation på denne påstand førend vi kan tillade et sådan udsagn ligger til offentlig skue.

Du ønskes alt det bedste.

Medarbejder hos 1260 SLETTEDE ALLE DATA…

Medarbejder hos 1260 SLETTEDE ALLE DATA I GOOGLE MERCHANT

1. I Januar opsagde jeg samarbejde med 1260 pr 1/3.
2. I februar lavede de nærmest intet på mine online sider, medførte laveste ROAS i 7 år !!!
3. 1260 brugte markedsføring kroner LANGT over det aftalte i januar og februar.
4. Som konsekvens sendte jeg naturligvis en faktura til 1260 på dette merforbrug. (Hvis du laver overtræk i banken skal du jo også betale disse penge tilbage, sendte også for 2022, men det blev jeg provokeret til på baggrund af denne sletning, det skulle jeg dog ikke havde gjort - set i bakspejlet
5. Desuden mente jeg ikke jeg skulle betale for deres arbejde i februar (de havde jo nærmest ikke lavet noget)
6. Som konsekvens af ovenstående slettede AH data i Google Merchant
7. Sletning har sendt os langt tilbage omsætningsmæssig.

JEG ER RYSTET OG MÅLLØS.
Jeg giver 0 stjerner til 1260.

7. marts 2023

Jeg har brugt 1260 til at hjælpe med…

Jeg har brugt 1260 til at hjælpe med kampagner og andet i forbindelse med bokseinstituttet. Jeg har haft en del forskellige personer inde over men aldrig haft noget så effektivt som 1260 til at varetage mit SoMe. Udover det er de rare at tale med og altid gode til at holde mig opdateret i forhold til alle de trin der er i en kampagne. Stor anbefaling herfra

27. maj 2022

Digitale 100m mestre!

Klart det bedste bureau jeg til dato har arbejdet med. Altid kompetent rådvigning, fair på pris og resultaterne taler for sig selv. Vil til hver en tid anbefale at tage en snak med 1260, hvis man skal have hjælp til digital markedsføring!!

25. maj 2022

5 store guldstjerner med stående applaus ★★★★★

Vores Google Ads har fået en ordentlig overhaling... Og med ordentlig mener jeg hele nitro-pakken, den helt onde hækspoiler og en Lamborghini motor i vores (tidligere) beskedne Opel-setup.
Ikke nok med at deres resultater taler for sig selv, så er de jordens rareste mennesker at samarbejde med. Vi har haft brændt nallerne på nogle andre bureauer, men jeg kunne ikke være gladere for 1260 end vi er.
Jeg har oprigtigt bedt dem om at oppe deres priser, og tage en større månedlig fee fra os. Det gør man som 50% fynbo 50% jyde kun, hvis man får leveret kanon gode resultater :)

15. december 2021

Thumbs up herfra!

Har været kunde i et halvt år (Google/Bing Ads) og kan med god samvittighed anbefale 1260! De fremstår proaktive, kompetente og meget dygtige til data og afrapportering som alt i alt gør dem til en ekstern partner som man ikke behøver at bruge for meget krudt på at følge op på da de har roret på en betryggende måde.

14. december 2021

Fantastisk undervisning i front-end webudvikling

I november 2021 havde jeg fornøjelsen af at blive undervist af Mikkel Tschentscher (Partner & Head of Development) i front-end udvikling.

Jeg lærte bl.a. om Tailwind CSS, Alpine.js, Node JS, gulp, GIThub og mange andre smarte features som er det nye sort og, som vil spare mig utrolig meget tid fremover. Vi snakkede også om ting jeg ikke skulle bruge min tid på, så vi var vidt omkring med både do's & dont's.

Mikkel gav også sit bud på, hvordan jeg kan vækste min egen forretning som udvikler, hvor jeg kan lære mere og hvordan jeg skal komme i gang med det lærte.

Så en kæmpe ROS og anbefaling herfra 🙌🏼
Hvis nogen ønsker en uddybning af ovenstående, er de meget velkommen til at kontakte mig

2. december 2021

Mikkel var hurtig

Mikkel var hurtig, god til at holde mig loopet om hvordan det gik med problematikken med mit WP website, der var gået ned. Og han fandt en løsning selvom andre inkl. mig selv havde givet op

1. december 2021

6 stjerner herfra

6 stjerner herfra hvis man kunne give det!

Med deres ekspertise har vi formået at vækste vores virksomhed med online markedsføring! De er gode til at holde kommunikationen tæt og komme med ideer som vi kan anvende🙌

12. oktober 2021

Imponerende resultater

Jeg har med mit firma Bigum&Co benyttet 1260 i en række år nu. De har altid leveret nogle imponerende resultater, og virker enormt kompetente.
Stor anbefaling herfra.

12. august 2021