Dette var bra! Meget rask respons og profesjonell behandling av min forespørsel. Mottatt informasjon var oversiktlig og forståelig. Alt stemte og var vel forberedt og tilrettelagt når jeg startet opp... Se mere
Virksomheden har svaret
Containerne er i meget god stand. Vi har hatt et leieforhold over flere år, i 4 forskjellige containere. Hele leiesystemet er trygt. Rene og luftige containere som tok godt vare på alt av møbler og an... Se mere
Virksomheden har svaret
Alt fungerte som det skulle, rent, trygt og enkelt å komme til. Veldig hyggelig service både når jeg startet leieforholdet og nå ved oppsigelse. Kommer absolutt til å bruke dere igjen hvis jeg t... Se mere
Virksomheden har svaret
De har lager på mange steder som er nær der de behøver å være for tilgjengelighet. Lagrene er tørre og rene og lyse og av god kvalitet, og personalet er raske med å besvare henvendelser og jeg har i... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi leier ut minilager med fokus på enkel lagring til lav pris. Vi tilbyr minilager på 33 ulike lokasjoner i Norge. Våre avdelinger er tilpasset for enkel lagring for deg som kunde. De fleste avdelinger er døgnåpne alle dager, hele året med drive-in minilager og tempererte lagerboder.
Øvre Måsan 10C, 1385, Asker, Norge
Ga oss god hjelp, enorme lager til billig pris og av god kvalitet. Veldig godt sikret.

Besvarelse fra 123 Minilager
Fant 123 Minilager på nett da jeg hadde behov for å leie container. Veldig enkel booking og overtagelse - container så nesten helt ny ut. Har også vært i kontakt med deres kundeservice - svarer raskt.
Anbefales på det sterkeste.

Besvarelse fra 123 Minilager
Trengte lager i forbindelse med flytting. Fant 123 Minilager. Veldig enkel bestilling, veldig enkel betalingsløsning og god løsning for overlevering av nøkkel gjorde at en ikke trengte å møte opp noe sted, alt ble ordnet via nett. God beliggenhet midt i sentrum lett tilgjengelig med bil, selv med tilhenger gikk det helt fint. Kontaktet kundeservice en gang da jeg hadde et spørsmål, fikk straks godt svar. Blir ikke enklere eller bedre enn dette, anbefales!

Besvarelse fra 123 Minilager
Leide lager i forbindelse med leilighetsoppussing. Raskt, enkelt og tilgengelig. Hyggelig og profesjonelt foretak. Anbefales.

Besvarelse fra 123 Minilager
Ryddige og renslige container som hadde plass til hele vårt flyttelass. Meget enkel tilgang ved etablering av leieavtale og ryddig avslutning av leieforholdet. Rask respons på mail ved spørsmål underveis.

Besvarelse fra 123 Minilager
Easy communication, all things on time and on promise. Friendly customer service and good access at the well maintained Kampen/Bjergsted location. Would re-use and recommend.

Besvarelse fra 123 Minilager
Leide konteiner i Ålesund i forbindelse med flytting. Super kundeservice. Kommer til å bruke 123minilager igjen.

Kanon bra!!!!!!!!
Veldig fornøyd fra start til slutt. God informasjonsflytt og lett å få svar hvis man var usikker på noe.
Greit å komme til men les oppsigelses papirene nøye
Er meget fornøyd, all korrespondanse og det praktiske har vært enkelt.
Jeg er veldig førnøyd med 123 Minilager, da de tilbyr lager til en rimelig penge, og yter god kundeservice.
Jeg har benyttet 123 minilager i forbindelse med bygging av ny hytte i området. Konteiner-området ligger veldig godt tilgjengelig sentralt i Lillehammer. Overtakelsen var veldig effektiv og kommunikasjonen med kundeservice god. Jeg kan absolutt anbefale denne løsningen. Vær oppmerksom rutine knyttet til oppsigelse. Denne kan i realiteten være opptil 60 dager (ut gjeldende periode + 1 mnd) Ser at flere har fått seg en overraskelse her. Det gjorde også jeg...

Besvarelse fra 123 Minilager
Veldig lett å komme inn - men lit uheldig med 1 med oppsigelsestid.
derfor 4 stjerner.

Besvarelse fra 123 Minilager
Enkel kommunkasjon med utleigar. Rein kontainer då eg kom. Berre gode erfaringar!

Besvarelse fra 123 Minilager
Lett tilgjengelige containere. Stor og praktisk.

Raskt og enkelt!
Rask og god service før vi fikk lageret og lageret var strøkent når vi fikk det.
Er helt klart å anbefale for oppbevaring eller ved flytting.

Besvarelse fra 123 Minilager
Jeg har brukt Minilager123 for mellomstasjon før salg av hus og flytting til ny bolig. Med svært lett tilgjengelighet til container, 24/7 tilgang og ikke minst ryddig kontakt med utleier, kan jeg uten tvil anbefale Minilager123. En genial løsning ved behov for ekstra lagringsplass.

Besvarelse fra 123 Minilager
Veldig fornøyd med leie av container gjennom 123 Minilager. Rask og god kundeservice, enkel bestilling. Da det var et problem med tildelt container (nøkkel var ikke i nøkkelboksen), ordnet de ny container på noen få minutter. Anbefales!

Besvarelse fra 123 Minilager
En ting kunne vært bedre krokene øverst på konteineren som låser dørene kunne Blitt smørt med litt fett de var litt tunge og lukke. Ellers er jeg kjempefornøyd👍😀

Besvarelse fra 123 Minilager
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.