Het was heel fijn om in de showroom de kasten te kunnen bekijken en voelen hoe de deurtjes open gingen. Hierdoor zagen we meteen de kwaliteit van de kasten. De medewerkers waren aller vriendelijkst. D... Se mere
Virksomheden har svaret
Prachtige kast op maat laten maken, ruime keuze tussen mogelijkheden in indeling en kleur. Het resultaat is geweldig en mooie kwaliteit. De levertijd was lang maar binnen de aangegeven indicatie. We z... Se mere
Virksomheden har svaret
Slecht afgewerkte kast, achterkant goedkope triplex plaat. Slecht geverfd. Sommige delen zijn niet geverfd, hoek ve deurtje beschadigd, primitief en goedkoop druksysteem om de kast te openen. Slecht g... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben ontzettend blij met mijn op maat gemaakte vakkenkast! Vanaf het eerste contactmoment werd alles duidelijk en vriendelijk besproken. Ze dachten echt met me mee, luisterden naar mijn wensen en... Se mere
Skrevet af virksomheden
123kast is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast voor een scherpe prijs. En heel belangrijk: klantvriendelijkheid staat bij 123kast bovenaan. Wij vinden klantenservice dan ook erg belangrijk. Hierbij houden wij ervan om onze klanten te verrassen, want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo inspireren wij je graag en helpen we je met het vinden van de perfecte kast. Niets moet, alles mag.
Bij 123kast hanteren wij een transparante werkwijze. Zo weet je bij 123kast altijd waar je aan toe bent; hoe je kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe je hem in drie stappen in huis hebt. Door onze betrokkenheid bij de productie, kunnen wij er namelijk extra goed op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens onze hoge kwaliteitseisen én dat ze correct worden geleverd. Bij 123kast kan iedereen eenvoudig een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, wij zijn er elke stap bij! Alle kasten van 123kast worden gemaakt in onze eigen fabriek in Roemenië. Doordat we een directe lijn met de fabriek hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Zo heb je toch een kwaliteitskast, maar dan een stuk goedkoper dan bij de meeste kastenwinkels. Het hoofdkantoor van 123kast is gevestigd in Mijdrecht. Hier hebben wij ook onze fysieke winkel, waar je de kasten in het echt kan bekijken en vaak meteen
uit voorraad kunt meenemen!
Rendementsweg 12 F, 3641SK, Mijdrecht, Holland
Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima levering van onze kast. Het is een prachtige kast waar we erg blij mee zijn. We moesten wel apart de lift betalen omdat het op de 1 e etage moest komen, dus dat kwam bij de montage kosten. Maar ze deden het heel goed.

Besvarelse fra 123kast.nl
De heren waren netjes .correct .
De kasten waren zwaar ,maar met hulp waren ze vrij
Snel klaa

Besvarelse fra 123kast.nl
Na ons kastontwerp te hebben gemaild naar 123Kast kregen we snel antwoord. Het meedenken en advies was top. Binnen no-time hadden zij een mooie prijs voor onze kast en kwam er ook een 3d-ontwerp waar we akkoord op konden geven. dit hielp ons bij het vertrouwen in hun deskundigheid. De kast werd na 13 weken geleverd en voldoet aan al onze wensen. De kast is netjes in de juiste kleur gespoten. Kritisch punt is dat er wat slordigheden zijn in de afwerking die onnodig hadden geweest. Onefenheden zijn slordig geplamuurd en hangwerk is hier en daar scheef. Ook viel het ons na enkele dagen op dat sommige wandjes scheuren hebben op de hoeken. Niet op het eerste oog te zien maar toch. Gelukkig valt er nog het een en ander te stellen en toont het geheel mooi. Toch maar even mailen want ook een spotje is incompleet geleverd.

Besvarelse fra 123kast.nl
Ondanks dat de levertijd wat langer duurde dan afgesproken toch 5 sterren. Kast is mooi en de twee heren die kwamen leveren waren uiterst vriendelijk.
Heel tevreden dus
Volgens planning geleverd en netjes in elkaar gezet en alles opgeruimd en afgevoerd
Super tevreden!
De kast staat mooi en alle communicatie was duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen dit aan die iets unieks wil van goede kwaliteit
Vriendelijke medewerkers ze hebben me goed geholpen
We hebben in de showroom een mooie kast uitgezocht, maar die bleek boven ons budget en er was geen ruimte voor onderhandeling. Uiteindelijk via e-mail een alternatief gekozen dat binnen het budget paste. Geen 5% korting gekregen omdat het deels maatwerk was (kast ruim €4.000).
Van tevoren expliciet gevraagd naar een gat voor tv-kabels; ons werd verzekerd dat dit standaard was. Helaas bleek dat niet het geval. We hebben dit zelf opgelost door een gat te boren, maar kregen hiervoor wel snel en netjes compensatie.
De bezorging verliep rommelig: geen laadklep, waardoor een zware kast met de hand uit de truck getild moest worden. Dit voelde niet echt veilig en de bezorgers leken onervaren.
Al met al zijn we blij met de kast en het eindresultaat, maar er waren wel wat aandachtspunten in het proces.
de kast is geweldig, door omstandigheden, ziekte en vakantie bij 123 kast, duurde de levering langer dan verwacht maar hij is het alles waard! mooi , stevig en de lades werken perfect, de levering was netjes....
Geweldig kast maar 12 weken op moeten wachten dus geen 4/8 weken .
Perfectie tot in detail. De service, het contact en uiteindelijk het product. De kast is schitterend. Zeer deskundige en vriendelijke communicatie. Bezorging vlekkeloos, snel en kundig.

Besvarelse fra 123kast.nl
Ik had een sidetable gekregen die niet helemaal overeenkomt met hetgeen wat we besteld hadden maar het is op een hele nette en gemoedelijke manier opgelost ik raad iedereen die een mooie kast wil kopen 123 kast aan.

Besvarelse fra 123kast.nl
Schitterende boekenkast, efficiënt bezorgd en netjes door de mannen geïnstalleerd.

Besvarelse fra 123kast.nl
Bij de levering van onze kast kwam deze kapot aan (niet goed verzendklaar gemaakt). Vervolgens zouden ze met spoed een nieuwe kast bestellen wat ca 3 weken zou gaan duren. Ik heb 12 weken moeten wachten tot mijn kast er was. Zelf er een aantal keren over moeten bellen, van de kant van 123 kast geen tussentijdse communicatie! Dan zou je toch op minst iets van compensatie verwachten (al is het een bosje bloemen) maar niks van dit alles. Voor mij dus geen positieve ervaring.

Besvarelse fra 123kast.nl
Prachtige kast. Fijn contact met de medewerkers van 123kast. Alles precies zoals afgesproken.

Besvarelse fra 123kast.nl
De witte kast is mooi rood gemaakt vanbinnen en de bezorging was goed.
Al voor het bestellen contact opgenomen omdat ik een aantal vragen had.
Ik werd professioneel te woord gestaan via Whatsapp, en daardoor al gauw de kast besteld.
Ik heb hem vandaag ontvangen, en hij is nog mooier dan ik verwacht had.
Precies wat ik zocht, functioneel in een kleine ruimte en de kleur ( zwart) is echt prachtig!
Enorme aanwinst voor mijn interieur!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.