Mig og min mand er flyttet i hus hvor der er liguster hække. FORSKELLIGE SLAGS.! Tidligere ejer har plantet forkert.! Skråt og meget plettet så der er huller. Vores naboer har vi prøvet at s... Se mere
Robert og 123færdighæk har gjort det eksemplarisk. Fantastisk service hele vejen igennem forløbet med tilbudsgivning og råd og vejledning igennem hele forløbet. Robert og hans kære far super sød... Se mere
Danmarks måske bedste færdighæk. Vi har unikke og revolutionerende planter, der ikke kan sammenlignes med andre på markedet. Vores sortiment er lille, men indeholder de mest populære sorter i Danmark. Vi sælger kun første klasses prima kvalitet.
Alleparken 52, 5290, Marslev, Danmark
- rk@123haek.dk
- 123haek.dk
Perfekt råd og forklaring.
Vores naboer har vi prøvet at samarbejde med så nu har vi forskellige højder og drøjder så at sige.
Nu har vi så fået nye naboer på begge sidder som vi kan samarbejde med om hækkene. JUBII.
Og her kommer Robert så ind i billedet.
Jeg ringede her i dag d. 21-04-2026 kl. 17:15.
Forklarede vores situation og Robert sagde: Send mig billeder så mange du kan med alle detalier og ring så til mig så ser vi på det...
Jeg kom hjem, tog billeder og ringede. Robert tog et kig på billederne og gav en fantastisk forklaring og løsning på vores problem.
Som han sagde: Jeg kan ikke sælge jer noget, men et godt råd, her kommer i langt og om 2 år har i en perfekt hæk hele vejen rundt.
Så nu skal vi snakke med naboerne så vi alle kan få perfekte hække takke været Robert.
Mange tusind tak.
Kundeservice, kvalitet og resultat i topklasse.
Vi har fået en super flot kvalitets bøgehæk. Robert er utrolig behagelig og leverede god service hele vejen igennem.
55 meter bøgehæk
Vi fik etableret ca. 55 meter bøgehæk i 1,5 meters højde. Robert fik opsat flotte hækplanter på to dage og med god vejledning til pasning efterfølgende. De springer ud nu, og det er rigtig flot. Kan klart anbefales.
Super flot opsat ligusterhæk
Super flot opsat ligusterhæk. Der er ikke en finger at sætte på Roberts arbejde. Kommunikationen har været upåklagelig, hvor Robert hele tiden har været hurtig til at svare og ligeledes let tilgængelig på mail og sms. Hækken blev opsat i en ejerforening, hvor Robert oveni sit arbejde med hækken, hjalp en beboer med at flytte et par ting op i hendes lejlighed, da hun stod og manglede hjælp. Meget overskudsagtigt og helt utroligt serviceminded. Kæmpe anbefaling herfra.
Alt er godt
Alt er godt.
Nemt bestillings flow.
God support når man ringer med spørgsmål.
Overholder aftaler og hækken står knivskarpt.
Kan kun anbefale dem
Uden sammenligning den flotteste færdighæk!
Jeg bestilte 28 m. liguster færdighæk i højden 1,80 m. Robert fik fjernet den gamle hæk og plantet den nye på kun 2 dage. Resultatet er uden sammenligning den flotteste færdighæk jeg har set. Super god service, kommunikation og vidensdeling. Det er ikke sidste gang 123 Færdighæk planter hæk for os :-)
Dårlig service
Det er nogle flotte anmeldelser, som de har fået.
Så derfor ville jeg prøve dem ifm tilbud og rådgivning.
Men på trods af rykkere, så har jeg intet hørt.
Måske var opgaven for stor til dem, men et svar er da det mindste, som man kan forlange.
Super flot arbejde.
Super flot arbejde, Robert kom som aftalt og var kun hjemme for at hente nye planter, var færdig med de 98 meter bøgehæk efter 4 lange arbejdsdage og oprydningen var også perfekt.
Ny flot bøgehæk på 1m 25cm
Vi fik plantet en ny flot bøgehæk på 1m 25 cm af Robert i start april.
Vi er meget tilfreds med hans arbejde og resultatet af hækken efter den er blevet flot grøn.
Han er rigtig god til at vejlede samt nem at have en god dialog med hvis man er i tvivl om noget.
Vi kan stærkt anbefale Robert og 123 færdighæk.
Fantastisk produkt og tilsvarende service
Færdighækkene fra 123-færdighæk er helt uden sammenligning med en traditionel “færdighæk” fra andre leverandører.
Jeg bor i et område, hvor der er plantet adskillige “færdighække” de seneste 3-4 år. Mon egen bøgehæk er allerede efter kun et par uger både flottere og tættere end nogen anden hæk i området - selvom de andres hække har stået i flere år allerede.
Men ikke nok med at det uden sammenligning er et markant bedre produkt, så er der også en helt uovertruffen service, og endeligt så er dette en færdighæk i ordets virkelige betydning. Det eneste man selv skal gøre er at bestille den, så bliver den både leveret og plantet for dig.
Jeg kunne ikke give en større anbefaling end denne.
Fantastisk service
Robert og hans kære far super søde og hjælpsomme på dagen, og vi fik al den rådgivning vi havde brug for i forbindelse med pleje af deres hæk og min eksisterende bøgehæk og mere til. ;-)
Hvis jeg skal bruge mere hæk eller anbefale det til andre ville jeg klart vælge dem igen.
Et rigtig flot resultat
Vi er glade for at vi valgte 123Færdighæk.
Resultatet er blevet helt som ønsket. Arbejdet gik hurtigt og helt som aftalt.
Fantastisk produkt og service!
Vi havde en helt vild formidabel oplevelse - fantastisk service og super flot ligusterhæk, der i år stadig står helt fantastisk :-) De varmeste anbefalinger fra os!
Pålidelig, god service og flot hæk
Super flot færdighæk, som levede op til fotos, beskrivelse og kvalitet. God og skarp pris - prisindikation matchede det endelige tilbud. Pris for flot færdighæk leveret og monteret er under pris for nyt fast raftehegn. Hurtig levering med god og effektiv kommunikation. Rigtig god servicemindedhed hos Robert Kock under udførelsen, som kom med gode råd om haveprojektet.
Vil klart anbefale 123Færdighæk til alle.
5 m liguster leveret og plantet med bravour
123 færdighæk leverede 5 m. Liguster, plantede den (på en helligdag, imponerende!) og leverede gode råd og vejledning med stor ekspertise og indlevelse. Og så til en god pris. Total anbefaling fra Søren i Svogerslev, Roskilde
Færdighæk - bare fantastisk
Herligt- nu har vi fået en flot bøgehæk i løbet af 2 dage - 40 m. Den er plantet af Robert, en utrolig venlig gartner, som giver mange gode råd. Selvfølgelig fra 123færdighæk. Kan varmt anbefales.
Drøm til virkelighed
Tusind tak til Robert for at gøre min drøm om en smuk bøgehæk til virkelighed - fra den ene dag til den anden! 123færdig!
Krydret med god snak, og rigtig megen god og brugbar viden fra en fagmand! Om hele haven!
Kan klart anbefale 123færdighæk👍
Perfekt oplevelse… Kompetent
Perfekt oplevelse… Kompetent, dygtig, omhyggelig, ordentlig, god kundeoplevelse… Jeg er en meget glad og tilfreds kunde
God service. Nem hjemmeside at navigere på, og god kommunikation.

Besvarelse fra 123Færdighæk
Absolut topklasse!
Jeg har anvendt 123Færdighæk af 2 omgange til plant af bøgehæk, og jeg er absolut tilfreds. Pris er skarp og service og arbejde er uovertruffen.
Robert er super venlig og præcis i de aftaler der laves.
Undervejs har jeg haft spørgsmål til nogle af planterne, som ikke helt arter sig ift. vækst. SMS til Robert, som straks ringer og er behjælpelig.
Jeg kan kun anbefale 123Færdighæk!

Besvarelse fra 123Færdighæk