Verkeerde maat bandje besteld.Ruilen deden ze niet moeilijk over; geen extra verzend- of retourkosten gemaakt hiervoor. Top.
Se, hvad kunderne siger
Al deze bandjes komen van Aliexpress mensen. Screenshot het bandje, voeg de foto toe bij Aliexpress en je vind precies de bandjes die deze site verkoopt voor het 3 dubbele. Als je reacties hierover pl... Se mere
Wat een TOP bedrijf !! Men luistert naar de klant, is en blijft vriendelijk, begripvol en dit bedrijf DOET WAT HET BELOOFT! Mijn retourzending was niet op de goede plaats gekomen, maar men stelde m... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
10watches.nl is dè webshop waar je moet zijn voor al jouw Apple Watch bandjes & overige accessoires. Bij ons koop je de beste kwaliteit bandjes voor een voordelige prijs!
Kontaktoplysninger
Holland
- 10watches.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Breed assortiment en relatief gunstige…
Breed assortiment en relatief gunstige prijzen. Waar ik me altijd over verbaas is, dat er aldoor korting (15-20%) wordt aangeboden, terwijl je dan net zo goed dit niet hoeft te doen, door standaard de prijs te verlagen. Overigens constateer ik wel dat 10Watches vaak de goedkoopste is.
Breed assortiment, goede kwaliteit, scherp geprijsd
Breed assortiment, goede kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd. Wat kan je als klant nog meer wensen, TOP!
Ik heb al meer dan een maand geleden…
Ik heb al meer dan een maand geleden een product geretourneerd. Ik heb nog steeds geen geld terug!!!!!
Band gekocht
Band gekocht, onderzoek gedaan. Dit komt van Ali express, zij hebben ook precies dezelfde foto.
Tevreden klant
Makkelijk te bestellen en snelle levering, en een goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!
Top service
Top service, mijn elastische bandjes zaten net te los. Na een berichtje te hebben gestuurd lagen dd nieuwe de volgende dag al op de mat. De retourbon zat in de mail en kon ze kosteloos terugsturen.
Echt top! En….prachtige bandjes voor mijn apple watch😍
Heel blij mee.
Super goede service echt een aanrader!
Super goede service komen meteen met oplossingen als die nodig zijn en mooie bandjes voor een schappelijke prijs. Aanrader!
Alles goed en prima en snel
snel opgelost binnen 2 dagen in huis
snel opgelost binnen 2 dagen in huis, super fit!
Zeer netjes en heel snel geleverd goede…
Zeer netjes en heel snel geleverd goede en mooie kwaliteit
Great offer and Quick delivery!
4 bandjes besteld, alles super!
4 bandjes besteld. In verschillende materialen en kleuren. Allemaal zien ze er heel mooi uit. De metalen varianten voelen zwaar en degelijk aan. Het silicone (panter print) bandje is echt superzacht en zit heerlijk!! Gisteren besteld vandaag in huis! Super blij mee!
Levering snel kwaliteit minder
De levering was super snel, en de communicatie met is ks ook. Echt de kwaliteit van het bandje laat te wensen over. Binnen een paar dagen begon de mat glan er van af te gaan. Erg jammer en ziet er niet uit. Dus de kwaliteit is gewoon slecht. Jammer!
Goede service, snelle levering. Ik werd van iedere stap op de hoogte gehouden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Retourneren eerlijk en zonder problemen
Ik had een aankoop gedaan en het product was niet volgens mijn verwachtingen. Geen probleem om het product te retourneren. Ik werd ook tijdig terugbetaald.
Prachtig bandje dat zeer goed past
Prachtig bandje dat zeer goed past . Heel mooie kwaliteit en zeer snelle en correcte levering . Zeker een betrouwbare site .