Niedzielny obiad zaplanowany w 105-tce przy ul. Anny Getman. Nie ma żadnego gościa, dużo wolnych miejsc do wyboru. Siadamy i czekamy na obsługę. Po 10 minutach uznaliśmy, że nie będziemy podsłuchiwali... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kilkanaście razy zamawiałam pizzę, w miarę ok . Dzisiaj zamówiłam przez glovo. Miała być pizza na tradycyjnym cieście, przyjechała na cienkim i mocno spalonym. Za ponad 110 zł. Składniki stare P... Se mere
Zamówiliśmy z dostastawa mega pizze na ulicę na Guderskiego 28. W trakcie składania zamówienia uprzejma Pani przekazala telefonicznie że do godziny powinno zostać doręczone zamówienie ze wgledu na... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nowy lokal - zatrudnianie nowych pracowników
Witam, na wstępie zaznaczę że recenzja innego typu - od strony kuchni. We Włocławku jest nowy lokal, poszukiwali pracowników i się zgłosiłem. Byłem na rozmowie i parę dni później Zostałem poinformowany że jestem zatrudniony i dostałem datę pierwszego dnia. Na miejscu się okazało że pizzeria jeszcze w ruinie, mieliśmy my jako pracownicy wszystko posprzątać. Na kolejny dzień to samo, a po weekendzie mieliśmy szkolenia które trwały parę godzin. Później przygotowywaliśmy restauracje do otwarcia. Aplikowałem na stanowisko dostawcy więc nie miałem zajęcia a pani ambasadorka powiedziała żebym zaczął rozdawać ulotki. Oczywiście wychodziło to poza moje obowiązki jako “dostawca” oraz nie podpisałem jeszcze żadnej umowy, zostałem poinformowany słownie że zostałem zatrudniony. Dali mi zadanie żeby rozdawać ulotki. Żartowano ze mnie czy nie będzie mi za zimno na dworzu - była zima a ja nie ubrałem się na taką pogodę ponieważ miałem być za kółkiem. Po godzinie wróciłem bo chciałem się ogrzać a tamta ambasadorka czy już wszytkie rozdałem. Zal, wstyd, apatia ze strony tej pani. Gdy szef mnie zwolnił wcześniej powiedział mi że da mi znać na nr kiedy przyjść bo jeszcze nie ma klientów. Jak wychodziłem dał mi garść ulotek żebym rozdał po swoim osiedlu. Do dziś nie dostałem żadnej umowy, pieniędzy za stracony czas i telefonu ze mam przyjść do pracy. Ten sam szef prowadzi restaurację nasz naleśnik parę kroków dalej. Tak więc nie polecam pizzy, pizzeri i żmij za ich biurkiem. Żenada
Bardzo dobre, polecam!
Byłam tam z przyjaciółką i tak, przywitały nas miłe panie, wystrój ładny, zadbane wszystko, dostałyśmy jedzenie, MEGA dobre, bo zamówiłyśmy pizzę (margarite) żeby wgl zobaczyć jak to tam smakuje i do tego lemoniadę. Bardzo nam wszystko smakowało, ceny myśle że normalne, ale ja się nie znam, polecam bardzo tą restaurację!
Dramat zostałem pocisnity na sosy nie…
Dramat zostałem pocisnity na sosy nie wiem czy to wina dostawcy czy pizzeri ale tak się nie robi 😡
Wybór jest naprawdę gigantyczny a…
Wybór jest naprawdę gigantyczny a pizza🍕bardzo dobra😋 bardzo polecam
Bardzo dobra pizza
Bardzo dobra pizza, bardzo miła obsługa.
Pani dostosowała rodzaj i składniki pizzy do naszch wymagań bez żadnych problemów. Polecam!
Zamówiłam
Zamówiłam
Pizzę salami i jest ochydna, pierwszy raz dostałam tak tłustą pizzę gdzie tłuszcz z niej leci. Pani powiedziała że takie salami, ja rozumiem że salami jest tłuste ale żeby tłuszcz leciał z pizzy. Nie polecam
Zimna pizza
Zimna pizza, zimne, gumowe, niesmaczne frytki dostawa prawie 2h mimo zapewniania że będzie około godziny
Jeśli chodzi o samą pizzę może być…
Jeśli chodzi o samą pizzę może być chociaż jadłam lepsze ale herbata rozgrzewająca mango to jakiś żart, dostałam zabarwioną, żółtą słodką wodę z pomarańczą która z herbatą nic wspólnego nie miała, nie polecam 👎
Pizza zimna spalona nie polecam
Nie polecam zamówiliśmy pizze…
Nie polecam zamówiliśmy pizze największą w lokalu pizza była zimna dodatków bardzo mało na niektórych kawałkach brakowało miejscami sera na całości dodatków typu salami albo innej wędliny też było mało trafiały się kawałki z samym serem i suszonym rozmarynem ktorgo było za dużo i ta przyprawa popsuła smak. Kiedyś była dobra tam każda pizza a teraz strasznie się pogorszyła. Ja już napewno nie odwiedzę 105.
Totalne dno nie polecam picca zimna…
Totalne dno nie polecam picca zimna brak kontaktu zero kultury lepiej zjeść gdzie indziej w życiu nie zamówię w tej piceri
Dodatki to kpina
Zamowiłem jedną dużą pizzę i jako dodatkowy składnik za 6 PLN czyli prawie 10% wartości pizzy - kukurydzę. Dostałem pudełko, po otwarciu którego zobaczyłem placek i kilkanaście żółtych ziarenek. No żesz #@%##! Serio? To wszystko za ponad 80 pln z dowozem. Słabo!
Nie polecam ani obsługi ani jedzenia
Nie polecam jedzenia ani obsługi w tej pizzerii . Dzisiejszy obiad najgorszy na świecie . Krem z pomidorów to zważona mamałyga z kawałkami nie zmiksowanych pomidorów . Sałata do Gryfowa stara śmierdząca a obsługa naburmuszonej Pani to dno . W lokalu gorąco i smierdzaco toaleta brudna obsikana . Pizzeria Pabianice
105 Pabianice
105 Pabianice - nigdy więcej po prostu masakra. Niepoważne i nieprofesjonalne podejście do klienta.
Czekaliśmy na pizzę godzinę zamuwie nie…
Czekaliśmy na pizzę godzinę zamuwie nie zostało dostarczone
105 powodów do zachwytu
Gniezno
Zanim kur zapiał 9 razy, a zegar na szkole 6 zaczął wybijać 21:00 rozległo się pukanie do drzwi. Stał w nich doręczyciel pizzy punktualny co do sekundy. Drżącymi poparzonymi dłońmi wręczył mi wciąż gorącą egzemplifikacje Waszego kulinarnego dzieła nazwanego skromnie pizzą.
Po uchyleniu kartonu wśród obłoków pary ujrzałam bukiet najpiękniejszych smaków, wzruszyłam się dogłębnie. Ugryzłam kęs pierwszy, doznałam błogości i postanowiłam nie częstować gości lecz zachować zawartość wyłącznie dla siebie. Gryząc drugi kawałek znalazłam się w niebie. Niech więc konkurencja ma minę nie tęgą(ż) po trzecim ugryzieniu wjechał biały węgorz 🤭😊😂
Obsługa beznadziejna nie słowna
Obsługa beznadziejna nie słowna. Kłamią w żywe oczy
Pizza pyszna ale nie tak pyszna jak…
Pizza pyszna ale nie tak pyszna jak obsługa... Panie nie miłe w chuk.. nie mówię o sztucznym uśmiechu do klienta którego nawet nie było ale trochę więcej koloru na twarzy od razu by lepiej przyciągało klienta.
Pizza najlepsza w Tg
Pizza najlepsza w Tg, dojeżdża jak świeżo z pieca wyciągnięta, polecam
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.