Ik ben zeer tevreden over de service! Ze zijn erg vriendelijk, meedenkend en steunend. Ik vond alles wat werd uitgelegd erg duidelijk. Ik vind wel dat er iets meer gehamerd mag worden op de echte theo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik kocht afgelopen zaterdag een videocursus en oefende een paar dagen en dan volgde de 1-dag live-cursus op woensdag en ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen op dezelfde dag. Voordelen: je le... Se mere
De reden wrm vind ik deze rijschool zo geweldige omdat ze duidelijke zijn oke gevezen duidelijke Informatie wat je nodig zou hebben voor je examen dat gelijk geslaagd word bij het cbr Voor je au... Se mere
Ik heb hier het kleinste pakket genomen voor mijn motor-theorie examen. De begeleiding vond ik erg goed en ik was vooral te spreken over de foutenbank. Op die manier kan je makkelijk je gemaakte foute... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij 100%Geslaagd helpen we kandidaten om te slagen voor het CBR theorie-examen. Met onze online theoriecursus kun je op je eigen tempo oefenen.
Kontaktoplysninger
Stationsplein 99, 1703WE, Heerhugowaard, Holland
- 0229700245
- Info@100procentgeslaagd.nl
- 100procentgeslaagd.nl
Not great
The live chat doesn't work and it appears to be pre-recorded, so you pay a lot of money just for a video. The instructor sounds like they are just reading off notes and keeps referring to the same few names over and oevr again. The explanations are alsp very poor and the video seems poorly edited, skips over explanations and cuts at weird places. There was also one question where they referred to "calling 911" in an emergency, which s obvously not correct.
The booking process was also very confusing as they originally didn't send the link, then sent an incorrect one for a taxi course.

Besvarelse fra 100% Geslaagd
Handige video’s
Super handige video’s om snel te kunnen slagen voor je theorie. Het zijn duidelijke video’s en alles kwam erin voor. Ik heb veel dingen ervan geleerd super erg bedankt!! Zeker een aanrader
In een keer geslaagd
"De taxi theorie dagcursus is perfect…
"De taxi theorie dagcursus is perfect verlopen! De instructeurs waren zeer bekwaam en behulpzaam, en de cursus was goed gestructureerd. Dankzij de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden voel ik me nu veel zelfverzekerder. Een uitstekende ervaring voor wie de taxiwereld wil betreden."
De communicatie is top en alles wordt…
De communicatie is top en alles wordt snel geregeld. Zeker een aanrader!
Slecht theorie pakket, bespaar geld.
100% geslaagd is de slechtste theorie pakket wat ik ooit gehad heb. Van de 300 vragen uit proefexamens die ik gemaakt heb van A theorie, zitten er maar liefst 3 á 4 vragen tussen met echt een betekenisvolle uitleg waar je iets aan hebt. Ook plaatjes die ze geven bij vragen zoals: 'mag je hier inhalen?' zijn soms uitermate slecht getekend waarbij je geen enkele verwachtingspatroon krijgt voor vragen bij het CBR. Tevens de uitleg in de video's zijn naar mijn mening wat onprofessioneel. Nu zijn de vragen op CBR examen ook niet altijd even logisch, maar 100%geslaagd is een verspilling van geld.
De communicatie is top en alles wordt…
De communicatie is top en alles wordt snel geregeld. Zeker een aanrader!
mede door de cursus te hebben gevolgd…
mede door de cursus te hebben gevolgd geslaagd in 1 keer🥳
Goede cursus met de juiste informatie…
Goede cursus met de juiste informatie om zoals de naam zegt 100% te slagen! Ben in 1x geslaagd!
Vanochtend cursus gehad en vanmiddag…
Vanochtend cursus gehad en vanmiddag meteen geslaagd !
Super leerzaam
Super leerzaam, ik heb mijn examen kunnen halen van de eerste keer en ook zonder vooraf zelf te leren. Op de dag zelf heb ik het helft van de cursus gemist doordat ik te laat was en alsnog heb ik het kunnen halen omdat ze de meest relevante informatie doornemen met goed en duidelijk voorbeelden. Echt een aanrader dit!
Goede theorie
In 1 keer geslaagd!
Super super
Super super! Hele fijne cursus! Ik zou iedereen aanraden die wil slagen!
Duidelijk uitgelegd
Duidelijk uitgelegd!
alles word goed behandeld
Dagcursus gevolgd
Dagcursus gevolgd, super duidelijke uitleg met top service en heel erg vriendelijk! In 1x geslaagd🎉
Ik ben echt blij ik ben geslaagd
Ik ben echt blij ik ben geslaagd
Deze mensen hebben mij geholpen om dei tax theorie te halen
Ze zijn echt goede opleiders een dag…
Ze zijn echt goede opleiders een dag cursus en hetzelfde dag geslaagd Ik had veel tevreden.
Ik vond van de Theorie zeer goed is…
Ik vond van de Theorie zeer goed is voor iedereen en aanraden voor mensen die een taxi pas wil halen ik vond het super👍🏼
Gisteren dag cursus in de middag gelijk…
Gisteren dag cursus in de middag gelijk door exsamen was duidelijk in 1 keer geslaagd aanrader dankjewel toppers
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.