Hvorfor fandtes denne bog ikke da jeg…
Hvorfor fandtes denne bog ikke da jeg startede min første virksomhed?!
Bogen til dig, der vil være selvstændig! "Mine 100 første opgaver som iværksætter" er en samling af mine noter fra de sidste seks år, hvor jeg har startet 8 virksomheder og investeret i 16 startups. Den indeholder mine største anbefalinger – og de dummeste fejl, jeg har begået. Som dengang jeg var ved at miste min virksomhed, fordi jeg glemte at tjekke postkassen … Dumt! At gå selvstændig er hårdt (og sjovt), men jeg håber, jeg kan gøre det en lille smule lettere for dig og give dig en følelse af, at du ikke er helt alene. Vi er mange, der kæmper, og vi kan lige så godt hjælpe hinanden.
H.C. Andersens Blvd. 33. 4 sal th, 1459, København v, Danmark
Hvorfor fandtes denne bog ikke da jeg startede min første virksomhed?!
Bogen er perfekt til dig der er helt ny iværksætter eller har været i gamet et par år. Teorier underbygget af erfaringer fra forfatterens egen tid som iværksætter, gør det til en fantastisk bog, der er let fordøjelig og med alt du skal bruge for at komme i gang. Kæmpe anbefaling!
Super lærerig bog, der har hjulpet mig med at få mere overblik over de opgaver jeg har, selvom min virksomhed er 3 år gammel nu. Klart en anbefaling, hvis du starter ud som iværksætter!
Hvis du er i overvejelse om eller er ny iværksætter.
Så er bogen her et musthave for dig
Kender du en der påtænker at starte virksomhed, så vil jeg anbefale dig at købe den og forære den til vedkommende.
Du vil blive så værdsat
Og gode gerninger kan vi ikke få nok af.
Kæmpe anbefaling til alle iværksættere, nye som gamle. Virkelig konkret og gav mig en masse gode input!
Jeg har læst bogen til ende, for at få grund viden om iværksætteri, og det må man sige den giver. Den kommer til at ligge i tasken under hele min rejse, da den har et lille tip til alt du kan komme ud for. En varm anbefaling til alle der er ved at starte sit eget projekt.