Jeg har brugt jeres olier igennem 2 år Mærker tydelig en forskel Ang det aftryk forsendelser kan være ,ser jeg det som positiv at der sendes flere leverancer af gangen.

ZINZENO’s BALANCE OLIE omega 3 tyndet op med oliven olie - NEJ TAK. Det er voldsomt dyrt, i alt 3173 kr for et halvt års abonnement! Ved abonnement er du tvangsbundet 1/2 år, medmindre du: Beta... Se mere
Det er super nemt med autoordrer de kommer som de skal og man får penge tilbage for porto til at købe gratis produkter, og hvis man henviser 4 kunder får man også sit eget produkt på autoordrer grat... Se mere
Jeg er godt behandlet af den person jeg fik støtte til at huske at komme ind på hjemmesiden og koble mig til betalingsservice mm. Det er velsmagende og stærke produkter, på linje med et andet stærk... Se mere
Om Zinzino
Zinzino is a global direct sales company from Scandinavia specializing in test-based, personalized nutrition, wellness products and biomarker-based health insights. Founded in 2005, Zinzino is a public limited company listed on Nasdaq First North Premier Growth Market.
Our product portfolio includes scientifically developed nutritional supplements, health tests and wellness solutions designed to help customers better understand their body and support everyday balance. With a test-based approach, Zinzino combines personal health data with high-quality products to create a more personalized customer experience.
Zinzino products are available in more than 100 markets worldwide through our global network of independent Partners and our online shop. The company owns the Norwegian research and production units BioActive Foods AS and Faun Pharma AS. Zinzino’s headquarters are in Gothenburg, Sweden, with additional offices in Finland, Latvia, Norway, USA, Australia, Hong Kong, Malaysia and India.
Explore Best SellersKontaktoplysninger
Hulda Mellgrensgata 5, 421 31, Västra Frölunda, Sverige
- +46 31 771 71 68
- Reviews@zinzino.com
- www.zinzino.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det er svært at sige efter så kort tid
Det er svært at sige efter så kort tid, jeg håber, der sker noget godt de kommende måneder
Har forsøgt at udmelde mig
Har forsøgt at udmelde mig
Er trukket for penge i denne måned og fået en pakke mere.
Håber det stopper med det samme
jeg mangler oplysninger hvis jeg vil…
jeg mangler oplysninger hvis jeg vil have en ekstra levering
Det er alt for besværligt
Det er alt for besværligt. Det ville være nemmere at man bare betalte, hver anden mdr. når I tilsendte ens varer.
Jeg har brugt jeres olier igennem 2 år
Jeg har brugt jeres olier igennem 2 år
Mærker tydelig en forskel
det er en positiv oplevelse at få…
det er en positiv oplevelse at få tilsendt produkter fra Zinzino
En fantastisk balance olie og…
En fantastisk balance olie og zinobiotic, der holder min krop sund og rask.
Hvorfor sendes min vare ikke?
Super gode varer men oplevelsen ved at købe dem forsvinder, når mine varer stadig ikke er afsendt!!
Der leveres meget mere end jeg kan nå…
Der leveres meget mere end jeg kan nå atkonsumere. Derfor ønsker ikke jeg ikke mere fra jer.
Super gode produkter
Mega gode produkter
Jytte er altid klar med at hjælpe og…
Jytte er altid klar med at hjælpe og forklarer.
Effektivt, men...
Effektivt, men alt for dyrt nu. Lidt træls at man ikke kan få sendt én flaske ad gangen med den høje pris. Derfor kun 3 stjerner.
Kontakt
Jeg er glad for Zinzino produkter, men syntes det er besværligt at komme i kontakt med jer, hvis man feks ønsker et produkt på pause