Saint Laurent Anmeldelser

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjordt det
Jeg bestilte et armbånd som gik i stykker nærmest med det samme efter noget tid fik jeg sendt den retur til dem og fik at vide først at de bare ville sende en ny

Så gik der en uge cirka så får jeg en mail fra dem at de ikke kan sende en ny fordi de ikke har den længere men kan se på deres side at de stadig har den
Så ville de sende mine penge retur og her over 1 måned efter har jeg hverken set noget til mine penge og de svare heller ikke!
Vi er snart oppe på 2 måneder og de svarer ikke efter de lovede mine penge ville komme retur MEGET SNART

7. januar 2026

I må stoppe med have have sådan nogen…

I må stoppe med have have sådan nogen vagter i har på nuværende tidspunkt. Kigger nedladende og giver nærmest elevator blikket når man træder ind i butikken som kvinde. Derudover virker de sure.
Sidst, så kan det heller ikke være rigtigt at man har en ung/lav medarbejder der står og flirter med vagterne. Disgusting, ikke værd at besøge.

21. maj 2025

YSL i får en stjerne fra mig

Vagterne kigger mærkeligt på en når man træder ind af døren, de ligner nogen der blevet tvunget til at være der samtidig med de kigger skævt op og ned af en.
Medarbejderne er respektløse hvor der ikke blev taget hånd om en når man havde brug for hjælp. En ung kvindelig lav medarbejder stod bare og snakkede med vagten nærmest flirtende. Som kvinde og træde ind i en butik som YSL og se og få den oplevelse NEJ TAK. Havde været bedre hvis hun som det mindste havde brugt 2min på at rådgive mig i stedet for at flirte med vagten.
Har normalt ikke trustpilot, men denne oplevelse tvang mig til at oprette en desværre.
YSL i får en stjerne fra mig.

16. maj 2025

Reklamation støvletter

Jeg har indleveret et par støvletter til reparation (under to år gamle) da ysl mærket var faldet af hælen.
Indleveret 17.7.24, endnu ikke modtaget retur. I øvrigt har jeg bekræftet at skulle betale 600 kr for udbedringen, hvilket ikke er ok ift. prisen på støvletten.
Kan ikke komme i kontakt med dem pr. Telefon. Telefonsvarer siger de er travlt optaget.
Ikke god kundeservice!!

17. juli 2024

Jeg havde den mest dårlige oplevelse i…

Jeg havde den mest dårlige oplevelse i går. Da jeg går ind i butikken møder jeg en mandlig medarbejder som kigger ned og af mig som om jeg ikke har råd til at købe tasken. Det var så ubehageligt følte mig total mærkelig og nedladende. Han var total arrogant da jeg fortalte at jeg ville se en taske som jeg ville købe og han kiggede og stirrede igen nedladende på mig mente at jeg ikke havde råd til den om som ikke kunne købe.
Efter oplevelsen valgte jeg at forlade butikken og ville ikke købe tasken.
Jeg anbefaler ikke at besøge butikken eller købe en taske der fra. Køb på nettet. Total arrogante medarbejder især ham den mandlige medarbejder med skæg.
Jeg glemmer aldrig den her oplevelse.

1. maj 2024

Jeg indleverede min taske i april

Jeg indleverede min taske i april, for at få ordnet slidtage på hjørnerne. De gjorde meget ud af at gøre opmærksom på den lange ventetid, jeg kunne forvente. Jeg ville gerne have tasken lavet ordentligt, og var stadig godt inden for garantien, så takkede ja.
Efter 5,5 måneder, uden lyd, gik jeg i butikken for at høre hvad jeg kunne forvente. De oplyste at jeg ville blive kontaktet dagen efter. Det gjorde jeg også, men med meldingen at de havde glemt at sende min taske ind!
Det der overrasker mig mest er dog at de på ingen måde tilbyder kompensation, men bare undskylder.
Hvis man regner med at få god service fordi man betaler for et premium mærke, så tager man altså fejl.

14. april 2023

Helt fantastisk købsoplevelse på…

Helt fantastisk købsoplevelse på YSL.com, hvor jeg købte en af deres smukke tasker.
Jeg havde flere spørgsmål vedr. told mm., og jeg fik hurtige svar fra deres kundeservice.
Jeg bestilte tasken en onsdag eftermiddag, og mindre end 24 timer efter fik jeg den leveret på min adresse fra Italien. De har ovenikøbet gratis retur også.
Tasken er leveret med certifikat, pose og i den fineste indpakning, og den er virkelig så smuk.
Jeg gav gerne mere end 5 *****.

4. maj 2023

Check din taske inden du køber.

Butikken på Strøget solgte mig en taske der var plettet med lim. Utroligt at de ikke checker de varer de sælger.
Jeg købte i stedet tasken på nettet via Milano. Her havde jeg problemer med betalingen men den mest servicemindede kvinde hjalp mig. Jeg modtog den fineste taske 36 timer senere. Meget hurtig service. Deres web giver jeg 5 stjerner men Strøget får kun 1 stjerne. Her vil jeg ikke handle igen.

8. marts 2023

Ringe service i strøgbutikken

Ringede til butikken og fik at vide at de havde omkring 5-6 stk af den taske jeg ville have. Jeg gik derind 10 dage efter for at købe den. Jeg ville gerne have en item som ikke var udstillet og fik at vide at den de havde udstillet var den sidste de havde tilbage. Jeg fik også at vide at de ingen havde på lufthavnen. Jeg var igennem lufthavnen nogle dage efter og fik at vide at de havde 2 stk og at butikken også havde flere på lager. Derudover spurgte jeg i butikken om de havde en bestemt clutch. Assistenten i butikken svarede at det havde ikke da det nok var en gammel vare. Hun ulejligede sig ikke med at tjekke deres hjemmeside - Det er den nyeste vare.

11. maj 2022

Bestilte en taske på hjemmesiden

Bestilte en taske på hjemmesiden, da de ikke havde den i butikken i københavn. Bestilte kl 11 og havde tasken morgenen efter. Virkelig positivt overrasket trods de dårlige anmeldelser herinde.

Tasken var også dyrere i butikken end på hjemmesiden.

27. august 2021

God service, hurtig levering og returnering! Her tør man godt at bestille over nettet for at få det hjem at prøve, så længe returneringerne er overens med deres returneringspolitik, som er tydeligt beskrevet. Der er andre modehuse, som man dårligt tør at købe fra medmindre man er 100% sikker...

23. april 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (565 anmeldelser)