XXL trak beløbet 2 gange fra min konto
XXL trak beløbet 2 gange fra min konto, men tager ikke ansvar herfor, og undskylder heller ikke.
XXL har Norges største varehus med ekstremt utvalg av kjente merkevarer innen sport, villmark, klær og sko - billigere enn noe annet sted.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
La inn en bestilling torsdag 8 juni. Bestillingen ankom i dag mandag 12 juni.
Når det kommer til levering syntes jeg Xxl er helt råe.
Har ingen godt badminton racquets. Har ingen yonex voltric power XT, yonex 10DG, og flere mer racquets. Norge er uutviklet. Sverige og Denmark har det. vi har ikke jeg har list å kjøpe men det har ikke i Norge.
Venter igen på svar - hvor svært kan det være. Har nu returneret mit defekte ur - har skrevet til XXL både på mail og via deres "Kundeservice" - får auto svar på mail om lang svar tid - og det må man sige - som i uendelig
Man kan ikke finde noget telefon nummer så man kan ringe - det er helt igennem for skidt en service og ikke en web shop jeg hverken kommer til at bruge eller anbefale til andre
Super
Har handlet der mange gange. Det eneste jeg kan komme i tanke om kan trække lidt ned er, at det knaser med kommunikationen i ny og næ. Men så kan man jo bare spørge. Har altid fået hurtigt svar.
Jeg syntes også det kan være bøvlet at man selv skal printe returpapirer. Der er nok en del der stadig ikke ligger inde med en printer.
Hæv prisen med en 5'er eller 10'er og læg retursedlen ved.
Fin levering og gode, ofte ret billige varer. 🤗
Købte et par trøjer i weekenden. Ventede på mine varer indtil torsdag, hvor jeg selv skrev til dem - og her fik jeg at vide at trøjerne pludseligt var udsolgt, og at jeg ikke ville kunne få mine varer.
Det har taget fem dage at fortælle
Mig st min vare er på vej til mig, må se om den kommer i løbet af ugen. Alt i alt for dårlige at men skal vente så lang tid på sin proteinpulver
Jeg bestillte sko d 17/4 og har stadig ikke modtaget. Sidste status på track and trace er at der ikke var plads i pakkeboksen i København, jeg bor på Bornholm!!!
God kvalitet og billige priser ... og mine varer ankom inden for få dage, dog var det ved bestillingen lidt uklart, hvor jeg ville modtage varerne. XXL leverer både til SwipBox og via Bring. Fragtmanden fra Bring ringede da SwipBoxen ikke virkede ... og han ulejligede sig med at køre pakken frem til en anden adresse - så det var rigtig pænt af ham.
Købte en cykel hos XXL.......skulle jeg ALDRIG have gjort!!!
Først er der problemer med betalingen ved Klarna, de forsøger at hæve pengene 8 gange!!! Resultat, mit Visakort bliver spærret :-(
Må så gennemføre købet over min hustrus kort.
Dernæst bliver leveringen forsinket.....og da jeg endelig skal have leveringen, kan BRING ikke finde den!! :-( x 2.
De finder så cyklen til sidst, og levere den udenfor det aftalte leveringstidspunkt!! :-( x 3.
Jeg samler så cyklen, men gearet fungere ikke. Afsted til cykelhandleren, og få dem til at justere gearet :-( x 4. Regningen sender jeg til XXL.
Kører 2 tur på cyklen, så er der problemer med kranken, afsted til cykelsmeden IGEN!! :-( x 5.
Jeg kontakter XXL og ophæver købet, og får dernæst af vide at jeg skal kontakte BRING for returnering af cyklen, og at de ikke kan gøre yderligere for mig :-( x 6.
Jeg laver så aftale med BRING om afhentning af cyklen på min adresse d. 5.august 2016 i tidsrummet 17-21. De kommer ikke!! :-( x 7.
Jeg kontakter så BRING for en ny dato for afhentning, og de kommer ikke engang med en undskyldning for at være udeblevet, og dermed at have spildt 4 timer af min tid :-( x 8.
Nu krydser jeg så fingrene for at BRING overholder den nye aftale onsdag d. 10. august 2016, i tidsrummet 17-21.
Og at XXL hurtigst tilbagefører min penge igen.
Min oplevelser med alle (Klarna, XXL og BRING), er så dårlige at jeg ikke engang vil give 1-stjerne. Desværre tillader systemet ikke 0-stjerner.
Hold Jer væk fra XXL.
Jeg har bestilt en Nike T-shirt til min søn sidste måned, hvor dens farve skiftes fra sort til brun/orangeagtig efter et vask. Jeg har skrivet til kundeservice, hvor de siger, det er fordi du har vasket den mange gange 😳😳😳 vi kan desværre ikke gør noget for dig
Alt i alt en god oplevelse. Bestilte 2 telte til en rigtig god pris og modtog dem en lille uge efter bestilling. Jeg fik email på de var på vej med Bring og fungerede fint. Dog var mit telefonnummer skrevet forkert til Bring ( kun skrevet 7 tal), så måtte selv kontakte dem for levering.
Jeg har ikke kunne følge med på hjemmesiden på hvor langt ordren var, og der står stadig efter levering ( Din ordre er nu registreret) altså ingen opdateringer, men mon ikke det kommer til at virke i fremtiden :)
Jeg bestilte for over en uge siden en række produkter fra jeres hjemmeside. Levering skulle være 1-2 dage over hele landet. I dag har jeg endnu ikke modtaget noget og kan omend heller ikke se om varen er afsendt på jeres hjemmeside. Først var der bøvl med at man ikke kunne nulstille adgangskode til eget login på jeres hjemmeside og da jeg kontaktede jer fordi jeg endnu ikke havde modtaget noget, fik jeg svaret om at en af varerne var udsolgt. Jeg synes det er for dårligt at man kan gennemføre et køb og man går og venter på en række produkter og ikke automatisk bliver kontaktet hvis varen er udsolgt. Man skal åbenbart selv hive ud efter kundeservice for at få noget at vide. Handler aldrig ved XXL igen!
Fik en absolut god behandling, i forb.m. reklamatioon over en slange til en rygsprøjte,ny slange kunne ikke skaffes, så jeg fik en helt ny rygsprøjte.Dette skete i XXL butikken i Marstal.Virkelig god service,str ros til XXL Butikken i Marstal