XO HOTELS AMSTERDAM  Anmeldelser

9.483

4,1

Hotellet ligger dejligt centralt i Amsterdam. Kvinderne der tjekkede os ind og ud, var meget søde og venlige. Gode senge. Morgenmaden var i orden, og hvad man kan forvente for de penge en overn... Se mere

1. Hotel

Om XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

God

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(9.483)

2.120 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi havde en fantastisk positiv…

Vi havde en fantastisk positiv oplevelse ved indtjekningen af Cristiana🤗. Vi havde booket forkert ankomst dato, men Cristiana hjalp os med, at booke den rigtige dato. Selvom vi måtte betale for en ekstra overnatning, var vores oplevelse meget positivt.

5. maj 2026

Carsten Thomsen,

Tusind tak for jeres fine ord—det er dejligt at høre, at I fik en god start på jeres ophold.

Mange gæster hos XO Hotels i Amsterdam oplever netop den tryghed: at blive mødt af et venligt ansigt, som hjælper, selv når planerne ikke helt går som forventet. Det gør en stor forskel, især efter en rejse, at alt hurtigt bliver løst, så opholdet kan begynde roligt og komfortabelt.

Vi er glade for, at Cristiana kunne hjælpe jer på en positiv måde—vores team gør altid deres bedste for at skabe en smidig og pålidelig oplevelse, som mange gæster vender tilbage for.

For jeres næste besøg kan en direkte booking give 10% rabat og inkluderet city tax, så det hele bliver endnu nemmere fra start.

Vi håber at byde jer velkommen igen i Amsterdam.

info@ xohotels.com
xohotels .com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality
Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Clean and Nice

Clean and Nice. Aircondition too

27. november 2025

Peter,

What a wonderful, concise review! We are thrilled to hear that you found the hotel Clean and Nice, and that you also appreciated the air conditioning!

Your feedback confirms the reliable experience that thousands of guests enjoy at XO Hotels. We pride ourselves on offering clean rooms and ensuring all our guests are comfortable, especially with features like effective air conditioning and our comfortable beds.

For your next trip, we invite you to book direct and take advantage of our Special Deal! This is our promise of value and reliability: you will receive a 10% discount on rates, you can be certain that we always answer the phone and emails swiftly, and we provide the first hour late check-out for free. Combine this with our friendly staff, tasty breakfast, and excellent location near public transport, and you’re guaranteed another great stay!

We hope to welcome you back soon. Perhaps next time you'll find the air so nice and clean, you'll think you're outside!

info@ xohotels.com
xohotels .com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #goodlocation XO is the way to GO

Serufuchekkuin wa

Serufuchekkuin wa, sutaffu ga tetsudatte kuretanode, sumūzu ni chekkuin dekimashita. Tada, basurūmu ni ashifuki no taoru ga nakattanode, shikatanaku feisu taoru o daiyō shimashita. Hoteru no shitsunai wa,-gai no sōon no eikyō o ukeru koto ga naku, yoku nemuremashita. Yokujitsu, wandeichiketto no kōnyū ni tsuite sōdan shita tokoro, shinsetsu ni sōdan ni notte kure, taihen tasukarimashita. Chōshoku wa bariēshon mo ōku, oishikattadesudesu. Kitchin no sutaffu mo minasan totemo furendorīdeshita.

5. september 2025

24mcaravan

Thank you for your lovely review. It’s great to know the quiet rooms helped you sleep well without outside noise disturbance. We’re also glad our team could assist kindly with your airport transfer arrangements. The delicious breakfast with its wide variety and our friendly kitchen staff are all part of making your stay comfortable and welcoming.

For future guests: by booking directly on our website, you can enjoy a 10% discount plus the first hour of late check-out free. XO Hotels promises friendly service, clean rooms, comfortable beds, and excellent price-quality every time.

With such a great start each morning, the only hard part might be choosing what to eat first!

God beliggenhed

God beliggenhed. Venlig og hjælpsom Personale.
Vi spise morgenmad en dag på hotellet, levede ikke op til prisen.

4. august 2025

kunde,

Tak fordi du valgte at booke direkte hos XO Hotels og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du syntes om vores gode beliggenhed og fandt vores personale venlige og hjælpsomme – det er noget, vi ved, gør en stor forskel for gæsternes oplevelse.

Vi er kede af, at morgenmaden ikke helt levede op til din forventning i forhold til prisen. Hvis du havde nævnt dette under opholdet, ville vi have forsøgt at finde en løsning, så du kunne få en bedre oplevelse med det samme.

Til fremtidige gæster: Når du booker direkte hos XO Hotels, får du altid de bedste onlinepriser, hurtige svar på telefon og e-mail samt den første time af sen udtjekning gratis – perfekt til at nyde din sidste morgen lidt længere. Vores varemærker er venligt personale, komfortable senge, rene værelser, høj pris-kvalitet og en lækker morgenmad, der som regel får dagen godt i gang.

Og som vi plejer at sige – en god beliggenhed og et smil fra personalet er altid inkluderet i prisen, helt uden buffet!

Mangelfuld rengøring

Vores ophold på xo hotels blue square Amsterdam levede desværre ikke helt op til forventningerne, primært på grund af mangelfuld rengøring.

Ved ankomst fremstod værelset overfladisk rent, men det stod hurtigt klart, at der ikke var gjort ordentligt rent i dybden. Der var støv på møblerne, og gulvet var absolut ikke støvsuget. I badeværelset fandt jeg hår i brusenichen, og papir stykker på gulvet – noget, man ikke bør opleve på et hotelværelse.

Under opholdet blev håndklæder og sengelinned ikke skiftet regelmæssigt, og der var flere dage, hvor rengøringspersonalet enten ikke kom, eller kun lige tog det mest nødvendige. Der blev heller ikke fyldt op med toiletartikler, dog blev skraldespandene tømt hver dag.

Det var skuffende, fordi god rengøring er noget, man som gæst skal kunne tage for givet – ikke noget, man skal påpege undervejs.

Jeg håber, hotellet tager feedback som denne til efterretning og forbedrer rengøringsstandarden fremover, da det har stor betydning for helhedsoplevelsen.

27. juli 2025

CM,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at rengøringen ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster. Hvis rengøringsproblemer var blevet nævnt under dit ophold, havde vi naturligvis straks rettet op på det for at forbedre din oplevelse.

Til fremtidige gæster: når du booker direkte hos XO Hotels, får du de bedste online priser, hurtige svar via telefon og e-mail, samt den første time gratis sen udtjekning. Derudover tilbyder vi altid venligt personale, komfortable senge, rene værelser, en god morgenmad og en fremragende pris-kvalitet.

Tak fordi du bookede direkte hos os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen og give dig en meget bedre oplevelse næste gang.

De bedste hilsner,

Super dejligt hotel

Super dejligt hotel. Meget stille. Roligt kvarter og letbanen holder lige udenfor. Parkering i kælderen. Lækker morgenmad.

14. juli 2025

Jette Marie Schulz,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at du bookede direkte hos XO Hotels!

Det glæder os at høre, at du havde et behageligt ophold hos os. Vores rolige kvarter og den lette adgang til centrum med letbanen lige udenfor døren er noget, mange gæster sætter stor pris på – og det lyder til, at du også har nydt morgenmaden og den nemme parkering i kælderen.

Til kommende gæster, der læser med: Når du booker direkte hos XO Hotels, får du altid de bedste onlinepriser, hurtig og personlig service via telefon og e-mail samt den første time af sen udtjekning helt gratis.

Tak fordi du gav en anmeldelse af vores overnatningssted i Amsterdam, vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Venlige hilsner,

XO is the way to GO

Hotellet ligger meget centralt ift…

Hotellet ligger meget centralt ift offentlig transport, restauranter/cafeer og et supermarked lige overfor. Der kører en bus lige ude foran hotellet direkte til lufthavnen og central stationen, som kører ofte og kun tager 30 min. Personalet var super venlige og hjælpsomme med at forklare billetkøb og hvordan man kom fra a til b.
Desuden var det også let at tjekke ind og ud.

12. april 2025

kunde 1,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt hotellets beliggenhed praktisk i forhold til offentlig transport, restauranter og caféer, samt supermarkedet lige overfor. Det er også fantastisk, at du kunne nyde den hurtige og direkte busforbindelse til lufthavnen og centralstationen. Vi er glade for, at vores team kunne hjælpe med billetkøb og transportvejledning – vi ønsker altid at gøre dit ophold så nemt som muligt!

For dem, der overvejer at bo i Amsterdam: når du booker direkte hos XO Hotels, får du altid de bedste online priser, hurtig service via telefon og e-mail, samt den første time af sen udtjekning gratis!

Tak fordi du bookede direkte med os.
Tak for din anmeldelse af vores hotel i Amsterdam, vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Venlig hilsen,

Perfekt and clean.Close to the Metro,

Perfekt and clean.Close to the Metro,

20. april 2025

Helle,

Thank you for your wonderful review!
We're delighted to hear that you found our hotel perfect and clean. Our location close to the metro station is indeed one of our key advantages, making it easy for our guests to explore Amsterdam and its many attractions.
For your next visit to Amsterdam, we'd like to remind you that booking directly through XO Hotels offers several benefits: we guarantee the best online rates, we're always responsive to phone calls and emails, and we provide the first hour of late check-out completely free.
Thank you for choosing to book directly with us and for taking the time to leave a review for our accommodation in Amsterdam. We hope to welcome you again soon!

XO is the way to GO

Dejligt sted og god service samt maden…

Dejligt sted og god service samt maden var også super fin så alt i alt super godt

11. april 2025

Peter Frederiksen,

Tak for din positive anmeldelse af dit ophold på XO Hotels! Vi er glade for at høre, at du fandt stedet dejligt, service var god, og maden var super fin. Det er præcis det, vi stræber efter at give vores gæster.

For fremtidige gæster, der læser dette, anbefaler vi at booke direkte med XO Hotels. Ved at booke direkte, får du bedre online priser, personlig service og eksklusive fordele som gratis late check-out i den første time. Vores team er altid til rådighed via telefon eller e-mail til at hjælpe med spørgsmål eller speciel anmodninger.

Tak for at booke direkte med os. Vi værdsætter din anmeldelse af vores overnatningssted i Amsterdam og håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Venlig hilsen,

Skønt hotel

Virkelig fint hotelværelse. God service. God morgenmad. Bare en rigtig god oplevelse!

31. august 2024

Sarah Hougaard,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os, og at du var tilfreds med både vores service, hotelværelse og morgenmad.

Når du booker direkte med XO Hotels, får du altid de bedste online priser, hurtige svar på dine henvendelser, og den første time sen check-ud er gratis.

Thank you for leaving a review for our accommodation in Amsterdam.

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære, godt værelse

26. juli 2024

Mr Dan Hojrizi,

Vi er glade for at høre, at du nød den behagelige atmosfære og dit værelse under dit ophold hos os. Det er netop disse elementer, vi stræber efter at gøre exceptionelle for alle vores gæster.

Til dit næste besøg i Amsterdam vil vi gerne anbefale, at du booker direkte gennem vores hjemmeside www.xohotels.com. Ved at gøre dette får du adgang til vores bedste online priser, hurtig respons på telefon og e-mail, samt en gratis times sen udtjekning. Disse fordele er designet til at gøre dit ophold endnu mere behageligt og bekvemt.

Vi sætter stor pris på din feedback og bruger den til kontinuerligt at forbedre vores service. Hvis der er noget specifikt, du mener kunne forbedre din oplevelse yderligere, hører vi meget gerne fra dig under dit ophold, så vi kan adressere det med det samme.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores indkvartering i Amsterdam.

Fine store værelser

Fine store værelser , lidt slidte , men fint nyere badeværelse med god opfyldning af toiletartikler. Rolige omgivelser.
God beliggenhed i forhold til sporvogn til midtbyen.. lige udenfor hotellet.
God indisk restaurant på den anden side af gaden kan anbefales .
Venligt og hjælpsomt personale.
Morgenmad ok.

15. juli 2024

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Vi er glade for at høre, at du fandt vores værelser rummelige og nød det nyere badeværelse med god opfyldning af toiletartikler. Det er dejligt at vide, at du satte pris på de rolige omgivelser og vores bekvemme beliggenhed lige ved sporvognen til midtbyen.

Vi er også glade for, at du nød den indiske restaurant på den anden side af gaden og fandt vores personale venlige og hjælpsomme. Din feedback om morgenmaden er værdsat, og vi vil arbejde på at forbedre denne oplevelse yderligere.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden.

Forhåbentlig mødes vi snart igen,

Very good hotel

8. november 2023

Dear Caroline Gudmundsson,

Thank you for your concise and positive feedback! We're glad to hear that you had a very good experience at our hotel. Your satisfaction is important to us, and we appreciate your kind words.

When you choose to book directly with XO Hotels, you can also enjoy the best online rates and additional benefits such as a complimentary baby bed and the first hour of late check-out at no extra cost. We look forward to welcoming you back for another very good stay in the future.

XO is the way to GO

Gammelt hotel med god beliggenhed og mus

På dette hotel betaler man for beliggenheden, som er virkelig central, få minutters gang fra banegården, tæt på Dam-pladsen og lige op ad red light district. Det betyder også, at der er en del larm fra nattelivet. Rengøringen er ikke optimal. Sengelinned og håndklæder havde pletter, og der var generelt spor efter tidligere gæster på værelserne. Gulvtæpperne var meget plettede, så man havde ikke lyst til at gå barfodet. Hotellet har problemer med fugt og afløb, så generelt er lugten dårlig både på værelser og gange. Vinduer kan ikke åbnes, så det er ikke muligt at lufte ud. Vi havde booket 3 værelser, og de to af værelserne måtte skiftes to gange i løbet af vores 4 nætter lange ophold pga. lugtgener, fugt og ikke mindst besøg af en mus. På et af værelserne var der problemer med at få varmt vand. Personalet var venligt og forsøgte at afhjælpe alle problemer, men det ændrer ikke på, at der blev huset en ny familie i værelset med musen dagen efter, at vi havde forladt rummet - uden at der vel at mærke var taget hånd om museproblemet. Så de nye måtte forlade værelset en sen aften på samme måde, som vi havde forladt værelset aftenen før.

4. august 2023

Kære Susanne,

Tak for at dele din oplevelse med os angående dit nylige ophold på vores hotel. Vi værdsætter din feedback og vil gerne udtrykke vores oprigtige undskyldning for de udfordringer, du stødte på under din tid hos os.

Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores hotels centrale beliggenhed, som er tæt på banegården, Dam-pladsen og Red Light District. Samtidig er vi opmærksomme på, at denne beliggenhed også kan medføre støj fra nattelivet.

Vi er dog ærgerlige over at læse om de udfordringer, du oplevede med rengøringen og generelle tilstand på værelserne. Det er vores mål at levere en komfortabel og ren oplevelse for vores gæster, og vi beklager dybt, at standarden ikke blev opretholdt under dit ophold. Vi tager din feedback meget seriøst og vil tage de nødvendige skridt for at forbedre vores rengøring og vedligeholdelsesprocedurer.

Problemer med fugt og lugt er bekymrende, og vi beklager, at dette påvirkede din oplevelse negativt. Vi vil arbejde på at adressere disse spørgsmål for at skabe en mere behagelig atmosfære for vores gæster.

Det er også beklageligt at høre om de udfordringer, du oplevede med mus og varmt vand. Vi er taknemmelige for din tålmodighed og forståelse over for vores personales bestræbelser på at hjælpe.

Vi vil tage dine kommentarer som en mulighed for at lære og forbedre os. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at give os en anden chance, vil vi gøre vores bedste for at sikre en meget bedre oplevelse for dig.

Endnu en gang tak for din feedback. Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Outdated men flinke medarbejdere

måske lidt outdated ifht design/farver, men værre var at rengøringen på værelset var elendig, der lå gamle ting fra forrige gæster, saltkringler, perler, et halvt truthorn osv. rengøringen var fin på badeværelset. Morgenmaden var ok, men heller ikke mere. Flinke medarbejdere på nær en rengøringsmedarbejder som begyndte at diskutere fordi vi ikke ønskede rengøring den første dag?

5. august 2023

Kære Berit,

Tak for at dele dine oplevelser efter dit seneste ophold på vores hotel. Vi værdsætter din feedback og vil gerne udtrykke vores taknemmelighed for, at du valgte at bo hos os.

Det er positivt at høre, at du bemærkede vores værelser, selvom design og farver måske virkede en smule forældede. Samtidig er vi ærgerlige over at læse om din skuffelse over rengøringen af værelset. Din komfort og tilfredshed er vores prioritet, og vi undskylder dybt for den uheldige oplevelse, du havde med fundet af tidligere gæsters ejendele på værelset. Dette er på ingen måde op til vores standarder, og vi vil tage skridt for at forbedre vores rengøringsprocedurer for at undgå lignende episoder i fremtiden.

Vi er glade for at høre, at rengøringen af badeværelset var tilfredsstillende. Samtidig vil vi gerne undskylde for eventuelle ulemper, du oplevede med vores rengøringspersonales. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi vil tage dette op med vores personale for at sikre, at vi forbedrer vores interaktioner med gæsterne.

Hvad angår morgenmaden, er vi taknemmelige for dine kommentarer. Vi stræber efter at tilbyde en tilfredsstillende morgenmad, men vil tage dine observationer med i vores evaluering for at forbedre oplevelsen.

Tak igen for din feedback, og vi håber, vi får muligheden for at byde dig velkommen til en forbedret oplevelse i fremtiden.

Vi ønsker dig alt det bedste.

www.xohotels.com

Hotellet ligger dejligt centralt i…

Hotellet ligger dejligt centralt i Amsterdam.
Kvinderne der tjekkede os ind og ud, var meget søde og venlige.
Gode senge.
Morgenmaden var i orden, og hvad man kan forvente for de penge en overnatning koster.
Der var, hvad der skulle være på vores værelse, men rengøringen var under al kritik: gamle fodspor på badeværelsesgulvet, klistret gulv, hårnåle fra tidligere gæster der ikke var fjernet fra gulvet, fedtede kontakter m.m.
På gangene og i elevatoren var der nusset - cigaretskodder og meget synlige nullermænd.

23. maj 2023

Kære Catiusca KC,

Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse ikke var af den kvalitet, du forventede. Da jeg ikke kan finde dit navn i vores system, kan jeg ikke gøre det bedre for fremtidige gæster.
Jeg håber, at du nød din tid i Amsterdam.

Vi ønsker dig alt det bedste.

www.xohotels.com

Godt hotel m. P-plads og nem transport til byen

Vi har haft et dejligt 4 dages ophold på dette gode, stille hotel med parkeringskælder til en god pris og nem transport ind til byen lige udenfor på 15-20 min. Morgenmaden har et stort udvalg. En alm hurtig kaffemaskine til sort kaffe ville gøre godt, så man ikke står i kø hver gang.
Vores værelset var beliggende ud til sporvognene, men kunne ikke høres. Madrassen lidt hård til os. Rengøring hver dag på vær. var fin, dog mærkeligt man ikke retter lagnet, når man reder sengen. Støvsugning på vær. og gange kunne være fint. Vi anbefaler gerne hotellet og vil vælge dette igen næste gang.
Besøg endelig restauranten La Casa De Michael overfor. God mad og søde mennesker. De overraskede os med et stk lagkage og en lokal shot ganske gratis.

24. april 2023

Kære Berit Bay,

Vi er stolte over at høre, at du har nydt dit ophold på vores XO Hotel!

Jeg håber, at du nød dit ophold hos os lige så meget, som vi satte pris på at have dig! Vi værdsætter virkelig din feedback, så vi kan ikke takke dig nok for at give sådan en fantastisk anmeldelse!

Vi håber at have dig tilbage snart for endnu et godt ophold på XO Hotels.
Sørg for at foretage din reservation via www.xohotels.com for at få ekstra rabatter!

Vi ses snart,
www.xohotels.com

manglede en restaurant efter morgenmad, men hotel ok

manglede en restaurant efter morgenmad
cafe eller restaurant med personale

24. april 2023

Kære Birgit,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse af dit seneste ophold med os.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, da vi konstant arbejder på at forbedre vores serviceniveau.

Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at vores bar og restauranter i øjeblikket er lukket indtil videre. Jeg er bare nysgerrig efter at vide, om der var nogen specifik grund til, at du valgte at booke hos os på trods af denne information, som er tydeligt angivet på vores hjemmeside.

Forhåbentlig mødes vi snart igen.
www.xohotels.com

Central placering, og hvad man kan forvente af ældre city hotel

Centralt placeret ved banegården i centrum af Amsterdam. Små lldre værelser, men rent og pænt. Manglede mulighed for udluftning, da vinduer ikke kunne åbne. Noget støj natten fra gaden.

12. februar 2023

Kære Torben Severinsen,

Mange tak for at du har skrevet denne anmeldelse.
Det var en fornøjelse at være din vært under din ferie!

Forhåbentlig kan vi snart byde dig velkommen tilbage på XO Hotels. Hvis vi får mulighed for at byde dig velkommen igen, så sørg for at booke via www.xohotels.com for de bedste priser og gratis sen udtjekning i den første time!

Tak for kærligheden!

Super fint hotel.

super fint hotel - fin placering med sporvogn uden for døren.
gode store værleser , med gode faste senge.
pænt og rent.
Morgenmad kunne godt opgraderes.

17. maj 2022

Dear Michael,

Thank you for taking the time to share such a wonderful overview of your recent stay with us.

Your feedback is truly appreciated in our constant commitment to improving our service levels.
We will send your notes to the hotel management, so they can check up on this.

Hopefully we will meet again soon.