Xerox B225 printer - bøvlet opsætning
Skal opsætte en Xerox B225 printer.
Lad os bare sige det ikke lykkedes på 1½ time.
Umiddelbart ingen beskrivelse fra Xerox og deres hjemmeside er godt nok tricky at lure.
Document management from Xerox - color printers, copiers, business consulting services, copier and printer supplies on Xerox.com
Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Skal opsætte en Xerox B225 printer.
Lad os bare sige det ikke lykkedes på 1½ time.
Aftale om teknisk support bliver ikke overholdt. Venter i næsten 2 timer uden man kommer igennem. Prøver igen og de ringer tilbage, hvor man aftaler ny dagen efter. Men bliver ikke ringet op som aftalt. Dælme dårlig support
Har for noget tid tilbage købt en workcenter 7830, fra et firma der var lukket, nu vil den have en forbrugsstofplan, og det kan ikke nulstilles!
Hvilket gør at jeg nu skal smide en perfekt fungerende printer ud.
Dette er åbenbart helt i tråd med Xerox måde at administrerer bæredygtighed og genbrug, du skal bare købe nyt...
Servicen både fra hjemmesiden, chat-bot og callcenter, er lige til at lukke op og .....
Utroligt at sådan et stor firma ikke kan leverer bedre service
Nu må I altså se at få styr på jeres kundeservice. Vi har en produktionsmaskine Versant 3100 og når vi bestiller toner, er der altid problemer med at få det frem til tiden. I jeres bestillingssystem bliver der altid sat spørgsmålstegn ved vores bestilling og ofte går der 2-3 dage inden bestillingen når frem. Sikkert fordi Xerex i baglandet først skal tage stillin til vores bestillinger. Det resulterer I, at vores maskine står stille og i sidste ende når vi ikke vores deadlines.
Hold jer langt væk fra xerox, de kender simpelthen ikke til ordet service. Toner kommer ikke af sig selv, dette til trods for maskinen selv bestiller, men de holder toner tilbage og venter på man ringer og rykker, så opretter de da en haste sag som så sendes et par dage efter, imens kan i så undvære helt at printe. Ligeledes ved fejl på maskinen her skal du så selv prøve at lave det, sammen med en phoner der ikke aner noget som helt og ej hører efter, sidst fik jeg at vide de ringede tilbage inden for 30 min, rykkede så selv 3 dage senere og igen på 4 dagen, efter en uge ringede der så en tekniker, dette til trods for vi betaler for de skal rykke ud samme dag.
Helt utrolig i kan overleve sådan en ringe ja service kalder i det.
Vi er en erhvervs virksomhed med en Versant 80 PRO printer som er vores hoved maskine i firmaet. Den printer dag ind og dag ud 6 dage om ugen - og derfor er vi afhængige af forbrugsstofferne indenfor den lovende leveringstid men, siden årsskiftet kan der gå op til 2-3 uger før vi bare får halvdelen af vores ordre... - resten dukker aldrig op.
Udover det, så skal vi altid forklare hvorfor vi skal bruge mere end én toner når vi bestiller. Når man er en produktions virksomhed så bruger man en del toner. Vi er meget afhængige af at forbrugsstofferne kommer regelmæssigt, ellers går vores produktion i stå og så må vi vente en del dage på at modtage varerne.
Hvis nogen fra Xerox læser med her, så må i meget gerne kontakte os og forklare os hvordan det kan være.
Skulle bestille en reservedel til vores printer, som vi har serviceaftale (erhverv) på. For overhovedet at kunne få lov til at bestille, skulle jeg nærmest igennem et krydsforhør og forklare hvorfor jeg manglede den, hvor den skulle leveres, hvor mange procent der resterede i delen og en helt masse. Nu er det jo ikke for sjov man ringer og bestiller, men fik nærmest indtrykket af det kun var til besvær. Nu efter én uge har vi stadig ikke modtaget noget. Mon det skal komme med cykelbud fra Indokina??

Besvarelse fra Xerox
Jeg ejer en XEROX laser printer som er gået i stykker. For 5 dage siden kontaktede jeg firmaet og fortalte hvad der var galt. Jeg fik at vide at sagen var oprettet og ville blive sendt til en XEROX tekniker der vil sende mig en pris på reparationen. Da jeg intet hører fra XEROX efter 5 dage - kontakter jeg dem igen og får at vide at de ikke kender til min sag og kan ej heller finde den i deres register. Jeg ringer nu til et nyt XEROX tlf. nr. jeg har fået oplyst fra en XEROX central fra England - gud hjælpe mig. Jeg får fat i en medarbejder der henviser mig til XEROX hovedkontor i Skovlunde. Efter 4 forgæves telefoniske henvendelser opgiver jeg at komme i kontakt med firmaet.
Jeg troede at dette verdensomspændende firma havde en strømlinet kundeservice - MEN NEJ - deres kundebetjening går ud på at du IKKE skal kontakte dem, og hvis du endelig kommer igennem og tror at din sag er under behandler - så er der ingen der kender din sag når du efter lang tids venten rykker dem for et svar.
"Vi passer på vores planet. Bæredygtighed er vores ansvar og vores løfte. Hos Xerox er bæredygtighed selve grundlaget for vores måde at drive forretning på."
Så yndigt står det på Xerox' hjemmeside. Og hvor er det nemt at skrive det. Noget helt andet at handle på det i virkeligheden.
Jeg har en fuldt funktionsdygtig Xerox Phaser 6180MFP, som jeg nu har fået bekræftet, at jeg kan kaste i havet, da Xerox ikke opdaterer deres drivere til denne MFP længere.
Det er IKKE bæredygtigt. Det er IKKE at passe på vores planet! Det er IKKE at påtage sig sit ansvar.
Ingen support hvis du er almindelig privat forbruger, så lad være med at købe et af deres produkter!!!!
Jeg har lige købt en Workcentre 6027 multiprinter, hvor jeg ikke kan få scannersoftware jeg har downloadet fra deres hjemmeside til at virke. Jeg ringer til deres support, som fortæller mig, at han ikke må hjælpe, da jeg ikke har servicekontrakt på den. Det han kort fortæller mig er, at det er meget indviklet at få til at virke, da man via dens ip-adresse skal konfigurere den til at have tilladelse til at scanne til min computer. Det er ikke ligefrem en noget en almindelig privatforbruger kan finde ud, så jeg indvilger i at få en tekniker ud, selv om det minimum vil koste 2500,- og det er 500,- mere end hvad jeg har givet for printeren. Det ender dog med at han finder ud af, at de ikke må sende en tekniker ud, da han ikke må installere noget på min computer. Han foreslår i stedet for, at jeg kan kigge på deres hjemmeside under FAQ og så håbe jeg finder noget der.
Nu vil jeg prøve at sælge den og købe et andet mærke, for har aldrig oplevet noget lignende eller følt mig så dårligt behandlet....!!

Besvarelse fra Xerox
kan ikke komme af med retur toner og forbrugsstoffer, har oprettet afhentning af ecopallet 3 gange over de sidste 3 mdr. men xerox gider ikke at afhente min ecopalle, nu har vi så mange retur produkter fra xerox at det snart falder ned i vandet.
xerox eco program er som det kinas C02 politik, kun til pynt.
Hvad skal der til før XEROX tager naturen alvorlig!
-update-
har fået kontakt og kommet af med retur, lidt svært derfor kun 3, men tak
Brug dem ikke , deres produkter (erhverv) går i stykker og laver ringe arbejde
Når man så endelig slipper ud af deres klør så har de ikke styr på deres regnskab og deres regnskabsafdeling ligger i Barcelona , men det er nok derfor de sidder så langt væk. Men bliver spammet hver anden dag med rykker selvom man pænt svare at aftalen er ophørt 4 måneder før. Jeg tilbyder at sende deres egen regning til dem, mod betaling selvfølgelig.
Da de ikke selv kan finde deres egne regninger.
Nu vil de selvfølgelig ikke betale.
Så brug Xerox hvis du vil havde problemer, med deres maskiner og med betalinger og retursystem og reparationer osv.

Besvarelse fra Xerox
Jeg skulle aflevere nogle printer patroner, fordi jeg gerne ville være god ved miljøet, men det er i hvert fald ikke noget Xerox gør nemt for én. Først skal man anmode om at blive bruger.... så venter man på at blive accepteret.. derefter skal man bestille en 'særlig' papkasse (og man får 4 tilsendt ved bestilling af én lille såkaldt eco box - som iøvrigt er enorm stor).. derefter venter man på at modtage boksen, fordi ham som aflevere kan ikke modtage ved samme lejlighed..(til grin) derefter skal man anmode om at få hentet boksen og den skal iøvrigt opfylde en lang række kriterier man kan læse sig til på 3 siders tætskrevet pdf download ellers modtager de den ikke. - Derudover kan man ikke få kontakt med kundeservice via sin mobil.. (Fuldstændig latterligt!) Det er en kryptisk hjemme side og generelt bare en dårlig service platform når man prøver at skåne miljøet.. absolut IKKE anbefalings værdi.

Besvarelse fra Xerox
Min kun tre år gamle laser printer blev til affald efter en update til windows 8. Ikke engang en basis driver kunne de fremstille. Jeg tror ikke jeg kan anbefale Xerox i fremtiden, da de ikke helt har styr på det med at opdatere drivere til deres produkter.
Printer: 6121