Hold nu op. Fornuftige priser, stort udvalg, hurtig levering. Så der er vist ikke meget mere at sige end utrolig positiv oplevelse. Nååååå jo, firmaet burde sælge gode råd til andre web sider om hv... Se mere
Fandt noget spændende tøj på nettet og bestilte det en fredag ved 12- tiden. Dagen efter kl. 10 lå pakken klar i pakkeshoppen. Super service - absolut rimelige priser - og tøjet passede perfekt. Tak... Se mere
I Dagens Danmark tages der hensyn til alle i vort mangfoldige samfund. Der findes dog enkelte undtagelser, nemlig os der vejer lidt mere end gennemsnittet Kan det være rimeligt at man, i næsten alle s... Se mere
Vi kender selv til de udfordringer, som der kan være ved at skulle finde herretøj i store størrelser. Derfor har vi specialiseret os i fedt tøj til store mænd, men som stadig er til at betale. For hvem siger, at store mænd skal betale meget mere for tøjet? Vi har et kæmpe udvalg af tøj i store størrelser. Lige fra 2XL – 8XL i super god kvalitet og til priser, alle kan være med på. Og da vi håndplukker alt vores tøj, kan vi tilbyde lækkert og moderne tøj i super kvalitet. Så velkommen i shoppen med tøj i store størrelser til store mænd!
Ellehaven 4B, 5900, Rudkøbing
Svarer typisk inden for 24 timer
Købte et par bukser til min mand, som ikke levede op til forventningen pga kvaliteten. Jeg betalte den oplyste pris og fragt gebyr. Derudover kom en afgift på 70 kr (ca 23 % af varens pris), som ikke var oplyst nogen steder. Jeg ved ikke hvad den var for.
Da jeg returnerer dem får jeg 250 kr tilbage efter at have betalt 348 kr. Dvs afgiften beholder de + jeg betaler nyt fragtgebyr. Helt urimeligt. Vil aldrig handle hos dem mere.

Hold nu op.
Fornuftige priser, stort udvalg, hurtig levering.
Så der er vist ikke meget mere at sige end utrolig positiv oplevelse.
Nååååå jo, firmaet burde sælge gode råd til andre web sider om hvad god kunde service/pleje skal være.

Besvarelse fra XL Tøj - Fedt tøj til store mænd
Fandt noget spændende tøj på nettet og bestilte det en fredag ved 12- tiden. Dagen efter kl. 10 lå pakken klar i pakkeshoppen. Super service - absolut rimelige priser - og tøjet passede perfekt. Tak tak !!

Helt fantastisk oplevelse
Fedt website og top top service
Absolut top anbefaling

Besvarelse fra XL Tøj - Fedt tøj til store mænd
Som altid en god oplevelse en hurtig levering og tingene er ok !

Besvarelse fra XL Tøj - Fedt tøj til store mænd
Alt som det skal være. Nem hjemmeside, hurtigt levering. Har aldrig været skuffet ved at handle på xltoj.dk. Men kun 4 da der alligevel er plads til forbedringer på hjemmesiden. Fx. Søger man en størrelse lad os sige 6xl T-shirt får man også vis dem de kun har tilbage i fx. str 3xl. Lidt træls men.. Slet ikke sidste gang jeg handler der.

Virkelig god serviceminded personale
Godt bredt udvalg til konkurrencedygtige priser

Besvarelse fra XL Tøj - Fedt tøj til store mænd
Første køb og super service. Hurtiglevering tøjet virker til at være kvalit’et.
Fedt tøj! God kvalitet!
Hurtig levering!
Er fuldt ud tilfreds
Deres tøj super kvalitet og hurtig levering
For første gang, fik vi købt noget, der ikke passede. Varerne var lækre - men min søn er nok blevet endnu tykkere :-) - så vi måtte returnere. PERFEKT service!!!
Xltøj Fantastisk
Kan kun anbefale at du køber hos xltøj.
Har ikke oplevet hurtigere levering hos andre online butikker.
Har et spændende udvalg.
God service.
Har i 35 købt tøj i USA hvor min størrelse ikke er unormal, men faldt så over XLTøj. Bestilte nogle t-shirts i 7XL som kom igår.
Virkelig god kvalitet trøjer, yderst fornuftig pris og en superfin service fra XLTøj.
Glæder mig til at modtage resten af t-shirtsene (som var i restordre).
Har nu handlet med xl tøj nogle gange efterhånden. Både fysisk og gennem deres webshop.
Lever 100% op til forventningerne.
Størrelser, pris samt kvalitet er fint.
Bestilte i går den 13/2 en skjorte som allerede er landet her til morgen den 14/02 på adressen.
Tak for det
God service, meget hjælpsomme. Størrelsesguide passer spot on. Alt er godt. Og pakke til tiden.
Hver gang, hurtig ekspedition og forsendelse.og varene er super tilfredsstillende.
Jeg skulle have byttet noget tøj og det blev gjort hurtigt og uden problemer.
Super go hjemmeside og altid go og hurtig service - og gode varer - tak
Skisme rart med en webshop med tøj til rigtige mænd ;)
Godt udvalg til gode priser samt at kvaliteten er god til prisen. Jeg kommer gerne igen.