prøverne er er gode nok men mange af ordnen kan godt virke lidt gammeldavs

1. Uddannelsesinstitution
  2. Uddannelsescenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gyldendals digitale prøver til forberedelse af folkeskolens afgangsprøver. Her findes webprøver til dansk, engelsk, retskrivning og læsning, skriftlig fremstilling, dansk i 10. m.fl.

1,5

Dårlig

Gyldendal Webprøver er noget af det…

Gyldendal Webprøver er noget af det væreste og mest amatøragtige, jeg nogensinde har arbejdet med. Siden hakker, crasher og fejler konstant, som om den er sat sammen med tape og håb. Det er fanme til grin og fuldstændig utilgiveligt, især når brugerne forventer noget, der bare fungerer på et grundlæggende niveau. og det gør gyldendal webprøver ikke det er det klammeste kobæ know to man. alt er elendigt på siden ALT!!!!!!

Fejl i opgaverne, fejl i svarene, fejl i teknikken – alt virker halvfærdigt og sjusket. Det virker kræftædme, som om ingen har gidet at kvalitetssikre noget som helst, før platformen blev sendt ud. Det skaber mere irritation end læring og spilder masser af tid.

Gyldendal burde tage det her alvorligt og få rettet deres kobæ system, for som det står nu, er det direkte pinligt. Dette burde være løst for længe siden.

20. november 2025

virkelig😵‍💫

det virkede mærkeligt, jeg fik ikke ordenligt at vide hvad der var galt, hvis jeg kiggede på svarene og svarede det, var det forkert, virkelig dårlig oplevelse

19. august 2025

min far raper mig

jeg sad stille og rolig i min klasse indtil min gorlock lærer sagde at jeg skulle gå ind på web prøver så jeg fik crashout og rappede hendes mor i numsen indtil der var nutella på min pikkemand, hjemmesiden kan ikke anbefales

24. juni 2025

gg jeg raper gyldendal

jeg har lige været på ånderejse i egypten med cleopatra, det var en knap så god tur gg. jeg havde lige glædet mig til at komme ind gyldendal men min computer rapede mig så rape gyldendal

11. september 2024

Gyldendal fanumtaxede min højre klunk (storytime)

jeg kom hjem fra skole en dag. jeg havde glædet mig til at komme ind på min yndlingside skibidi Gyldendal .fanumcom, da jeg gik ind på hjemmesiden blev jeg jumpscared da min egen oldemor stod bass booty naked foran skærmen og twerkede jeg kunne ikke hjælpe den massive eksplosion i mine bukser jeg kunne ikke undgå at fortsætte den ville ikke ligge sig ned jeg forsat i 5 timer da jeg blev nødt til at lukke ind for min far kom ind men jeg kunne havde fortsat i 5 ekstra timer. jeg leder stadig efter min far idag han er desværre forsvundet. jeg takker idag Gyldendal for jeg har mistet min far, stolthed, og min mødom

2. maj 2024

Så sad jeg der

Så sad jeg der, klar til eskamen, klar til at starte et godt liv. Jeg åbnet appen, og pludselig stod der i all caps "Pull down your pants or i will rape you boy" Jeg skulle jo lytte efter, og pludselig faldt min bukser ned...BOOM jeg mærket det, det var sku en fed gummi, dybt i min nummi...Jeg creamet over det hele i klassen og alle mobbet mig, would not recommend.

29. april 2024

Slettede alt

Jeg lavede en test og hele af mine besvarelser blev slettet. Det sker også tit for mine andre klassekammerater, og måske bliver mine karakter lavere pga det her. Prøv nu lidt, mand.

15. november 2023

Der er fyldt med fejl

Der er fyldt med fejl, selv når man laver tingene korrekt siger webprøver at det er forkert. Deres farver er grå, sort og hvid, som er de kedeligeste farver i hele verdenen. Kan godt forstå i kun har +95% af stemmerne ved 1 stjerne

25. september 2023

Min læres pøllegrotte 😰

Jeg trorede det ville være en god dag men så kom min lære hen til mig og sagde vi skulle have webprøver. Jeg stak min 17 kilometer pikkemand ind i hendes pøllegrotte. Da jeg trak min pikkefar ud sad der et kilo af nakkeost og lidt kerner fra rugbrødet hun havde spiste dagen tidligere. Jeg befinder mig i statsfængslet i Uganda. Jeg mangler pt en lillefinger efter jeg fistede fængselvagten. Kan ikke anbefales

27. februar 2023

Grundlæggende fyldt med fejl

Det undrer mig, at de stadig kan være så fyldt med fejl. Det er helt grundlæggende funktionalitet, der ikke virker, som man med rimelighed kan forvente, at en nogenlunde kapabel udvikler burde kunne finde ud af. Er der slet ingen testere på fra Gyldendals side?
Det giver bare en rigtig dårlig og fejlagtig oplevelse for den enkelte elev. Alle ved, at det er elendigt, og alle hader det hver gang, der er webprøve i kalenderen.
Få nu kvaliteten op på et respektabelt niveau!

5. september 2022

Der er fejl i prøverne

Der er fejl i prøverne, da der står flere forskellige ting i teksten, men kun et af svarene er korrekt. Dette er ikke godt og burde afskaffes

29. marts 2022

Er dette din virksomhed?