Virksomheden har svaret
De winkel dame gaf hele duidelijke uitleg welk koffer voor welke soort reizen toepasselijk was. Ook het verschil tussen de verschillende soorten koffers werd goed uitgelegd evenals de maat van de k... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Gratis verzending vanaf €44,95 of afhalen in één van onze 29 winkels

Curieweg 21-25, 2408BZ, Alphen aan den Rijn, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed advies en geluisterd naar de wensen die wij hebben gegeven. Hierdoor zijn wij snel tot een besluit gekomen en hebben de koffers gekocht.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Portemonnee gekocht vij van OS in Oosterhout. Deze winkel verkoopt mooi en goede lederwaren. De verkoopster was niet professioneel. Ik wilde kijken hoeveel vakjes de Portemonnee had maar daar had ze geen geduld voor. Liep we en ging een andere klant helpen. Toen ik wilde betalen handelde ze het snel af en dook meteen weer tussen de tassen.
Er was geen klant in de winkel. Vond het geen prettige behandeling.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Tas gekocht, na 14 dagen een verkleuring in het leer.
Moet er extra voor na Maastricht.
Meneer zei o nee daar doe ik niks mee hoor
Ik zou een foto maken van de vlek met de bon.
Gedaan
Vriendelijke meneer heeft mij geschreven
Dat hij dat niet kon beoordelen.
En ik de tas naar de winkel moest brengen.
Dat had de meneer mij ook kunnen zeggen in de winkel.
Bij een vergoeding kan ik ook hier naar een schoenmaker.
Nee, meneer is geen tassen verkoper.
Kan beter auto’s verkopen
Dus ik loop nog met een vlek in de tas
Dus kijk maar eerst goed na of er niks aan is.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Mooie tassen voor een betaalbare prijs. Goed geholpen in de winkel in Noordwijk aan zee.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Ik ben bij Van Os in The Westfield Mall heel erg goed geholpen, door een medewerker die kennis en passie uitstraalde! Hij maakte het aanschaffen van de koffer echt 10x leuker en ik kon hem alles vragen, zelfs over mijn 12 jaar oude Samsonites van de V&D!

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Concurrerende prijzen, snelle levering en goede advisering.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Ik kreeg goede voorlichting in een fysieke winkel en besloot daarom om een koffer aan te schaffen via de webshop. Ik vind het geen 5 sterren waard omdat er vermeld werd dat er binnen 24 uur geleverd zou worden echter was een exemplaar van mijn koffer niet op voorraad en moest ik zelf na twee dagen bellen waar de koffer bleef. Uiteindelijk goed afgelopen.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Dankzij de website kon ik me thuis goed orienteren en mijn keuze maken. Doordat overal de maten bij staan kon ik bepalen of mijn rolkoffer en rugtas meekonden in de cabine. Daarna werd mijn bestelling snel geleverd bij de winkel in Groningen, waar ik ook nog handige uitleg kreeg.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
Tas besteld, volgende dag geleverd. Mooi verpakt en precies zoals in de winkel

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Bezorging van de koffer ware snel en altijd op hoogte gehouden. Top 👍

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Verkoopster was zeer hulpvaardig, vriendelijk en constructief.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.