teeshoppen.dk Anmeldelser 23.686

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.566 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som ofte beskrives som værende af god kvalitet og med en god pasform, der lever op til forventningerne. Mange fremhæver også de fair priser i forhold til den leverede kvalitet, samt det gode udvalg. Leveringsservicen får stor ros for at være hurtig og effektiv, hvor pakker ofte ankommer dagen efter bestilling. Servicen generelt opleves som fremragende, med hjælpsomt personale og en nem og overskuelig hjemmeside. Dog oplevede nogle få kunder problemer med tøjets størrelse, hvor det ikke altid passede som forventet, selv efter brug af størrelsesguiden. Enkelte nævnte også, at kvaliteten på visse varer var skuffende efter vask eller kort tids brug, og at leveringen i sjældne tilfælde var langsom.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet. Kunderne fremhæver, at tøjet er af god kvalitet til prisen,... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange forbrugere roser den gode kvalitet i forhold til... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv. Mange roser den hurtige levering, hvor pakker ofte ankommer... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen. Mange forbrugere fremhæver, at de får god kvalitet til rimelige... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver "dælme fin service", "super fin... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte er performance jakkesæt om eftermiddagen, orden blev leveret i løbet af natten, yderst imponerende. En lille hage er dog udvalget af størrelse som ofte er udsolgt. Det kunne være rart at... Se mere

Fin shop, hurtig levering etc. Ville egentlig også ha haft et par hørskjorter, men en del farver var udsolgt i min størrelse. De tre tshirts jeg købte var ok, men kvaliteten er blevet lidt "sjasket"... Se mere

Hej TeeShoppen Jeg vil bare sige tak for en rigtig god oplevelse! Jeres udvalg er virkelig godt, og priserne er super fair i forhold til kvaliteten. Hjemmesiden er nem at finde rundt p... Se mere

Altid en god oplevelse, har handlet der flere gange og sidst havde jeg en mindre tøj krise lige op til en helligdag. Prøvede at bestille og dælme om ikke pakken lå foran døren dagen efter. Dælme fin s... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Streetwearbutik
  4. Dametøjsbutik

Hos TeeShoppen finder du modetøj til lave priser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har 101 dages retur på ALLE vores produkter hvilket er din garanti for at blive 110% tilfreds. Vi får nye varer hjem hver eneste uge så du er altid sikret at finde de nyeste produkter indenfor tidens tendenser. Hvis du har spørgsmål sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

4,3

24 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Skulle have hjælp til at bytte et par bukser til en anden farve. Uden at skulle have et gavekort og så kontakte kundeservice. Det svarede de aldrig på. Så manglede der et bælte, det var så udsolgt. Først efter flere dage blev jeg kontaktet. Og det nye bælte de tilbød var så pludselig også udsolgt.
Så valgte jeg efter 14 dages skriverier en anden farve.
One size bælte som var alt for lille.
Nu har jeg sendt noget retur til ombytning. Den pakke har de modtaget for 5 dage siden og har stadig ikke hørt noget.

4. maj 2026

Hej Johan,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive til os, selvom det er på en meget kedelig baggrund.

Jeg må lægge mig fladt ned og dybt beklage – det forløb, du beskriver her, er simpelthen under al kritik og slet ikke den standard, vi ønsker at stå for. Du skulle aldrig have oplevet så lang svaltstid, fejlslagne ombytninger af bælter og manglende opdateringer på din returpakke. Det er fuldt forståeligt, at du sidder tilbage med en følelse af elendig kundeservice efter 14 dages skriverier.

Din returpakke landede for 5 dage siden, og den skal der tages hånd om med det samme, så du ikke skal vente et sekund længere end højst nødvendigt.

Vil du være sød at sende dit ordrenummer direkte til mig på josefine@teeshoppen.dk? Så vil jeg personligt gå ind og finde din retursag, få afsluttet din ombytning i dag og sikre mig, at alt spiller herfra.

Jeg håber, du vil give mig chancen for at rette op på fejlene.

Josefine, TeeShoppen

Jeg synes det nemt og hurtigt at bestille de bukser til min søn og de passede ham perfekt

det nemt og hurtigt at bestille de bukser til min søn og de passede ham perfekt

17. maj 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare skønt at høre, at det var både nemt og hurtigt at bestille, og ikke mindst at bukserne passede din søn helt perfekt! Det kan nogle gange være lidt af en videnskab at ramme rigtigt med størrelsen til andre, så det glæder mig utrolig meget, at de sad lige i skabet.

Vi står klar til at pakke en ordre til jer igen en anden gang, hvis garderoben skal opgraderes!

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

Hej Dorthe,

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter og den hurtige levering. Det er præcis sådan, det skal være!

Vi glæder os til at pakke din næste ordre en anden gang.

Josefine, TeeShoppen

Jævnligt fantastiske tilbud og deres…

Jævnligt fantastiske tilbud og deres bukser har en rigtig god pasform. Har både købt performance pants til pæn bruge og jeans der sidder rigtig godt og er lavet af fine materialer. Køber der helt sikkert igen.

Hej Lene,

Wauw, tusind tak for den fantastiske feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare skønt at høre, at du er så glad for pasformen på både vores Performance Pants og vores jeans. Vi gør utrolig meget ud af at ramme de helt rigtige materialer, så tøjet både ser godt ud og er behageligt at have på – så din anmeldelse gør os ekstra stolte!

Det er den absolut bedste kompliment, at du helt sikkert vil købe hos os igen. Vi glæder os allerede til at pakke din næste ordre og spotte de gode tilbud til dig!

Josefine, TeeShoppen

Av av av… hold da op jeg er glad for…

Av av av… hold da op jeg er glad for mit outfit. Jeg manglede et business outfit +
blå skjorter. Nu er det mit daglige outfit. Pasformen er perfekt og det er bare behageligt at have på. Det kan varmt anbefales. Blazeren er en smule tykkere I stoffet end jeg antog og derfor en smule varmere, men super fint. Blot til opmærksomhed.

Hej Carsten,

Wauw, tusind tak for den fantastiske feedback og de 5 stjerner! Det er da den absolut bedste start på dagen at læse din anmeldelse.

Det glæder mig helt vildt, at både de blå skjorter og outfittet sidder lige i skabet og er behageligt at have på hele dagen.

Tusind tak for dit fine og konstruktive tip omkring blazerens tykkelse. Det er super brugbart for andre kunder at vide, at stoffet har lidt mere tyngde og varme i det – så det sætter vi stor pris på, at du deler.

Det har været en fornøjelse at klæde dig på til arbejdsdagen, og vi glæder os til at pakke din næste ordre en anden gang!

Hurtig håndtering og levering

Hurtig håndtering og levering.
Fede og stilrene varer, ikke sidste gang jeg handler her 👍🏼

14. maj 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare fedt at høre, at du synes, vores varer er fede og stilrene, og at du har haft en god oplevelse med den hurtige håndtering og levering.

Det er den absolut bedste kompliment, at det ikke er sidste gang, du handler hos os. Vi står i hvert fald klar til at pakke din næste ordre med samme lynhurtige fart en anden gang!

Super service som altid.

22. maj 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare dejligt at høre fra dig igen. "Som altid" er den absolut bedste kompliment, vi kan få – det betyder alt for os, at vi kan levere den samme gode service hver eneste gang, du handler hos os.

Tusind tak for din loyalitet, og vi glæder os til at pakke din næste ordre!

Bukserne passede så det er jeg glad for

Bukserne passede så det er jeg glad for

26. maj 2026

Hej!

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare dejligt at høre, at bukserne passede helt perfekt. Det kan altid være lidt spændende at købe bukser online, så det glæder mig meget, at de sad lige i skabet, og at du er glad for dem!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen igen en anden gang.

Josefine, TeeShoppen

Vanvittig hurtig levering på 1 dag.

Vanvittig hurtig levering på 1 dag.
Super nemt at bestille.
Super nemt at returnere.

22. maj 2026

Hej!

Wauw, tusind tak for den super fine feedback og de 5 stjerner!

Hvor er det bare fedt at høre, at du oplevede en vanvittig hurtig levering på kun én dag! Det er lige præcis det, vi stræber efter. Det glæder mig desuden utrolig meget, at du har fundet det både nemt at bestille og nemt at returnere – det skal nemlig være helt ukompliceret at handle hos os, uanset om tøjet skal beholdes eller sendes retur.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen og pakke din næste ordre en anden gang!

Josefine, TeeShoppen

Tøjet er i super fin kvalitet

Tøjet er i super fin kvalitet. Det var også en fornøjelse at bruge jeres intuitive og simple hjemmeside.

Hej Lasse,

Tusind tak for din feedback og de 4 stjerner!

Det glæder mig utrolig meget at høre, at du synes, tøjet er i super fin kvalitet. Samtidig er det bare guld værd at få at vide, at vores hjemmeside har været en fornøjelse at bruge – vi gør meget ud af at holde det så enkelt og intuitivt som overhovedet muligt for jer!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen og pakke din næste ordre en anden gang.

Josefine, TeeShoppen

Hurtig levering og god kvalitet

23. maj 2026

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du både har oplevet hurtig levering og god kvalitet. Sådan ønsker vi, at det skal være.

“Service i højsædet” ✅

I yder altid en super service,
Tak for det

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever vores service som værende i højsædet. Det er lige præcis den standard, vi stræber efter hver eneste dag, så tak fordi du lagde mærke til det og tog dig tid til at skrive det.

Dejlig service i butikken 😊

16. maj 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet dejlig service i butikken. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod, når du handler fysisk.

Josefine fra TeeShoppen

Behageligt tøj og hurtig levering

Behageligt tøj og hurtig levering. Fin holdbarhed og udmærket kvalitet specielt prisen taget i betragtning.

Lidt dyr normalpris når man ved hvor ofte de kører tilbud eller mængderabatter, så vil man hellere vente end give fuld pris

Hej Mark

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever tøjet som behageligt, at leveringen er hurtig, og at både holdbarhed og kvalitet lever op til forventningerne, især i forhold til prisen. Det betyder meget, at du deler den del af oplevelsen.

Jeg forstår også godt din pointe omkring normalpriserne, når man ved, hvor ofte der kører tilbud og mængderabatter. Det er en helt fair betragtning, og noget vi tager med videre, for det skal selvfølgelig føles som en god handel uanset hvornår man køber.

Prisen er lav

23. maj 2026

Hej Oliver

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever prisen som lav. Det er netop meningen, at det skal føles som en god og fair handel.

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Tshirt var i god kvalitet.

15. maj 2026

Hej R.L.

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at T-shirten levede op til forventningerne i god kvalitet. Det er præcis sådan, det skal være.

Altid gode varer

Altid gode varer, til formidable priser. God service. Hurtig levering

13. maj 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever det som altid gode varer, til formidable priser, med god service og hurtig levering. Det er lige præcis den samlede oplevelse, vi håber, vores kunder står tilbage med.

Ok produkter

Ok produkter, men lidt lang leveringstid

20. maj 2026

Hej Jill

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du synes produkterne er ok og lever op til forventningerne.

Jeg forstår også godt, at en lidt længere leveringstid kan trække oplevelsen ned. Det tager vi med videre, for vi vil selvfølgelig gerne sikre, at både produkter og levering spiller bedst muligt sammen.

Josefine fra TeeShoppen

Jeg fik pakken hurtigt og billigt

Jeg fik pakken hurtigt og produkterne billigt, både min hoodie og jakke sidder helt perfekt.
Alt i alt en perfekt oplevelse!

18. maj 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du både fik pakken hurtigt og til en god pris, og endnu bedre, at både hoodie og jakke sidder helt perfekt. Når pasform, pris og levering går op i en højere enhed, så ved vi, at vi har ramt rigtigt.

Alt i alt lyder det som en oplevelse, vi er stolte af, og det betyder meget, at du deler den.