teeshoppen.dk Anmeldelser

24.217

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.529 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fortæller, at de altid modtager deres ordrer utrolig hurtigt, og at servicen generelt lever op til alle forventninger. De udtrykker stor glæde over det brede udvalg af moderne tøj i høj kvalitet, som sælges til særdeles fordelagtige priser. Hjemmesiden beskrives som yderst overskuelig og nem at navigere på, hvilket gør hele købsprocessen problemfri for alle. Dog bemærkede nogle kunder også, at leveringstiden i visse tilfælde kan trække ud, eller at pakkerne tager længere tid om at ankomme. Enkelte anmeldere oplevede desuden mindre udfordringer med forkerte størrelser eller uoverensstemmelser i de bestilte varer.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde positive oplevelser med product og roser de gode priser og det enkle købsforløb. Forbrugere... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvaliteten af produkterne, idet mange fremhæver en god og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med leveringsservice og fremhæver de hurtige forsendelsestider... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med de favorable og overkommelige priser på produkterne. Forbrugere... Se mere

Order

Forbrugere finder order tvetydig, idet meningerne om bestillingsprocessen er stærkt delte. Mange forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God oplevelse, hurtig respons ved mail til dem, bare ærgeligt at det føles som et standart ai svar der ikke svarede på spørgsmålet. Der er mange fine ting i shoppen, men meget lidt guide til størrelse... Se mere

Fantastisk kvalitet. Dog er leveringstiden lidt øv. Jeg bestilte om torsdagen, og tog på ferie om onsdagen ugen efter. Og tingene blev først leveret om torsdagen ugen efter, selvom der står 1-2 hv... Se mere

Hurtig levering. Fedt at bukser og jeans kan få et forskellige længder. Super kvalitet. Holder faktisk længere end jeg troede. Vil klart anbefale andre at prøve Teeshoppen.. Hvorfor betale ekstra for... Se mere

Giver ikke 5 stjerner for sjov. MEN når noget har været godt så skal det også siges. Jeg har i hvert fald været glad for alle mine 3 placerede ordre som alle levede op til mine forventninger. Jeg fik... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Streetwearbutik
  4. Dametøjsbutik

Hos TeeShoppen finder du modetøj til lave priser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har 101 dages retur på ALLE vores produkter hvilket er din garanti for at blive 110% tilfreds. Vi får nye varer hjem hver eneste uge så du er altid sikret at finde de nyeste produkter indenfor tidens tendenser. Hvis du har spørgsmål sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

24 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(24.217)

1.810 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering, gode bukser

Besvarelse fra teeshoppen.dk

Hej Søren, tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du er glad for bukserne, og at leveringen gik hurtigt.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og jakkesæt passer 100% som det var beskrevet.

Besvarelse fra teeshoppen.dk

Hej Tommy, tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at bestillingen var nem, leveringen hurtig, og at jakkesættet passer helt perfekt som beskrevet.

Pris levering kvalitet super

Pris levering kvalitet super

27. august 2026

Besvarelse fra teeshoppen.dk

Hej Tommy, tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris, levering og kvalitet.

Mvh Josefine // TEESHOPPEN

Vi faldt over et godt tilbud på…

Vi faldt over et godt tilbud på Facebook, og skyndte os at bestille flere ,da vi er glade for dem han har i forvejen. Vi kiggede på skiltet fra de ubrugte bukser på lager og bestilte samme størrelse, men dem der kom var 2 numre for lille. Problemet var at jeres livvide ik er livvide og str svinger meget fra model til model og der er ik et nemt tilgængeligt måleskema ved hver model.
Heldigvis bor vi kun 30 km fra Ålborg og de var meget venlige i butikken og bytte dem til nogle det passer. Så det endte med at være en god oplevelse.

26. september 2025

Besvarelse fra teeshoppen.dk

Hej Frank, tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for, at vores butik i Aalborg kunne hjælpe dig med at finde nogle bukser, der passede, så det heldigvis endte med en god oplevelse. Vi beklager selvfølgelig, at størrelsen ikke stemte overens med det par, du havde i forvejen. Din feedback omkring måleskemaer og forskelle mellem modeller er rigtig relevant, og det arbejder vi løbende på at gøre bedre.

Mvh Josefine // TEESHOPPEN

Fin kommunikation under bestilling og…

Fin kommunikation under bestilling og levering og det gik hurtigt og nemt. Varer af god kvalitet, men lidt store i størrelse (jakke).

27. august 2026

Besvarelse fra teeshoppen.dk

Hej Betina, tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at både kommunikationen og leveringen gik hurtigt og nemt, og at du er tilfreds med kvaliteten. Tak også for din feedback omkring størrelsen på jakken – den tager vi selvfølgelig med videre.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, mange størrelser at vælge imellem og levering var fremme efter få dage 👍

23. august 2026

Besvarelse fra teeshoppen.dk

Hej Lasse, tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du synes, det var nemt at bestille, og at leveringen kom hurtigt frem. Det sætter vi stor pris på!

Mvh Josefine // TEESHOPPEN

Super god første oplevelse med…

Super god første oplevelse med Teeshoppen.

1. september 2026

Hej Steffen,

Tusind tak for de 5 flotte stjerner! ⭐ Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig god første oplevelse med Teeshoppen. Det betyder meget for os!

Vi håber selvfølgelig, at det bliver den første af mange gode oplevelser, og at du bliver rigtig glad for dine nye varer.

Josefine // TEESHOPPEN

Super hurtig levering og rigtig god…

Super hurtig levering og rigtig god kvalitet.

24. august 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐ Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den superhurtige levering.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye varer, og at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang!

Josefine // TEESHOPPEN

Jeg har store forventninger til…

Jeg har store forventninger til Teeshoppen fordi det altid fungerer og er der noget galt så er der ingen problemer man sender blot tøjet tilbage.
Altid hurtig levering.
Igen skuffer de ikke og alt fungerede som forventet.

Hej Tim,

Tusind tak for de virkelig flotte ord og 5 stjerner! ⭐ Det betyder rigtig meget at høre, at du har så gode oplevelser med os, og at du ved, at vi står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer.

Vi er glade for, at din ordre endnu en gang levede op til dine forventninger, og at både levering og hele processen fungerede, som den skulle. Tusind tak fordi du fortsat vælger Teeshoppen!

Josefine // TEESHOPPEN

Jeg tænkte mit da jeg bestilte😊

Jeg tænkte mit da jeg bestilte, og så til de penge. Men de er virkelig lækre. Lyn hurtig levering. Ikke det helt store udvalg i størrelser, men det gik. Kan varmt anbefales.

1. september 2026

Hej Allan,

Tusind tak for den skønne anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at du synes, bukserne er lækre, og at leveringen gik lynhurtigt. Vi kan godt forstå, at prisen var lidt svær at modstå!

Vi arbejder selvfølgelig også løbende på at få flere størrelser og et endnu større udvalg, så forhåbentlig kan vi tilbyde endnu flere muligheder næste gang. Tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på!

Josefine // TEESHOPPEN

Jeg fik det jeg bestilte og det var i…

Jeg fik det jeg bestilte og det var i den kvalitet jeg ønskede, hurtig levering

Hej Christian,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du fik præcis det, du havde bestilt, og at kvaliteten levede op til dine forventninger. Og selvfølgelig også skønt at høre, at leveringen gik hurtigt!

Tak fordi du valgte at handle hos Teeshoppen – vi håber at se dig igen!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt
Fandt et godt tilbud på et par shorts, hurtigt levering

21. august 2026

Hej Morten,
Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt et godt tilbud på shorts, og at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye shorts!

Hurtig og effektiv handel

Hurtig og effektiv handel, det er næsten hurtigere end at køre ind til byen og finde en butik. Jeg ville gerne have vidst hvad en Oxford skjorte er i forhold til andre, men det er ok og jeg er glad for mine skjorter

22. august 2026

Hej Heino,
Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! 🌟 Det glæder os meget at høre, at du havde en nem og hurtig handel, og at du er glad for dine skjorter. Vi tager også din kommentar om Oxford-skjorten med videre – vi kan helt sikkert blive bedre til at forklare forskellene på vores forskellige skjortetyper på hjemmesiden.

Tak fordi du handlede hos os, og vi håber, du får stor glæde af dine nye skjorter!

Josefine // TEESHOPPEN

Lyn hurtig levering og mega gode priser

Hej René,
Tusind tak for de 5 flotte stjerner! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både den lynhurtige levering og vores priser. Det sætter vi stor pris på!

20. august 2026

Hej Anders,
Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige levering. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine varer!

Josefine // TEESHOPPEN

Altid hurtig levering og super kvalitet…

Altid hurtig levering og super kvalitet til en vanvittig god pris.

Hej Per,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige levering, kvaliteten og priserne. Vi sætter stor pris på, at du handler hos os!

Josefine // TEESHOPPEN

God kvalitet og hurtig levering kan…

God kvalitet og hurtig levering kan klart anbefales

12. august 2026

Hej Lars,
Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du vil anbefale Teeshoppen videre!

Josefine // TEESHOPPEN

Rigtig gode produkter og super hurtig…

Rigtig gode produkter og super hurtig og effektiv levering. Super service. Tak.

Hej Bente
Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, hurtige levering og service. Det sætter vi stor pris på!
Mvh Josefine// TEESHOPPEN

Outstanding som altid

Køber det meste af mit basistøj her og elsker hvor enkelt det er, jeres gode og inspirerende nyhedsbrev og ikke mindst de gode lave priser. Kan kun anbefale jer til alle jeg møder.

20. august 2026

Hej Anders
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du vælger Teeshoppen til dit basistøj, og at du også nyder vores nyhedsbreve. Tak for anbefalingen – den er vi rigtig glade for!

Mvh Josefine// TEESHOPPEN