Jeg har været patient siden jeg tilflyttede Aarhus for 4 år siden. Super professionel og servicemindet. Man får virkelig meget for sine penge og generel er der transparens fx var jeg i dag til tandren... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Omhyggelig tandpleje med omsorg.
Venlig og kompetent behandling
Fin Behandling 😊
Kompetent udført tandlæge atbejde
Hensynsfuld tandplejebehandling
Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger hos Natascha, som tager hensyn til mine behov under behandlingen og skaber en god dialog med mig som patient omkring forebyggelse osv. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.
Vedr. second opinion
Vedr. second opinion
En god og venlig behandling baserer på troværdighed, faglighed, velinformation ang. tilstand af tandsundhed.
Vi er tilfreds.
Sød og imødekommende modtagelse
Sød og imødekommende modtagelse. Hurtig og dygtig behandling. Dejlig oplevelse og kommer igen om 6 måneder. 😊
Der bliver lyttet til de individuelle…
Der bliver lyttet til de individuelle behov. Der bliver truffet beslutninger i samarbejde og der bliver givet oplysninger på et fagligt grundlag som beslutninger kan tages ud fra.
Super dygtige og kompetente tandlæger
Super dygtige og kompetente tandlæger - de gør det godt for dine tænder
Jeg ønsker at jeg ved hvem der…
Jeg ønsker at jeg ved hvem der behandler mig, så gerne navneskilt og titler på uniformerne. Det kunne også være rart at have samme behandler hver gang.
Altid imødekommende personale.
Altid imødekommende personale.
Super god od kompetent behandling.
God service, behagelig tandlæge, som fortalte hvad jeg skulle forvænte med behandlingen.
Altid venlige og gode til at fortælle…
Altid venlige og gode til at fortælle hvad der sker under behandlingen.
Pengemaskine
Ringede og bestilte en tandrensning og undersøgelse for huller. Det var stik modsat af hvad jeg fik. Fik dog røntgen, som sagde ingen huller. Herefter fik jeg undersøgt det ene efter det andet, og efter en time i stolen, skulle jeg tage derfra 950,- fattigere, uden at have fået lavet ved de opdigtede problemer.
Fik en tid dagen efter, hvor jeg skulle have lavet ting for yderligere 900,-.
Det sagde jeg nej tak til - havde fået af vide der ingen huller var, så jeg tog til tandlægen igennem Forsvaret, hvor jeg er ansat, for at høre om det var så slemt som Elvira påstod det stod til.
De var målløse over at se den regning og over hvad hun havde undersøgt og kommet frem til.
Det eneste jeg havde var en lille smule tandsten i undermunden, men Elvira hev den ene undersøgelse frem efter den anden uden at have grundlag for noget af det.
Nu citere jeg min tandlæge igennem forsvaret “det lyder som en pengemaskine, og de er ude på at lave et problem på dig så du kommer igen og skal betale flere penge”.
Svineri.
Grundig,venlig,kompetent
Grundig,venlig,kompetent
behandling midt i en iskold vinter
Altid venligt personale
Altid venligt personale
God service og kvalitet hos tandlægerne
Tandlægen for dem med tandlæge skræk
Jeg er ikke glad for at komme tandlægen og har ledt længe efter en tandlæge som jeg føler mig komfortabel at komme hos. Den har jeg endelig fundet hos tandlægerne Aarhus Ø, hvor hele personalet er imødekommende, super søde og virkelig kompetente. Stor anbefaling herfra.
Så skønt
Så skønt
Selv om jeg er bange for at dukke op, så giver de mig ro