Kære Lillian.
Jeg er ked af at vi ikke har kunnet stille dig tilfreds, selvom fejlen er udbedret - og jeg vil ikke imødekomme dit krav om et afslag - beklager. 😊
Vi samarbejder med eksterne tømrervirksomheder, og.., der sker desværre fejl, det er svært at undgå når vi snakker menneskehænder.
I dit tilfælde, får du monteret et stort stueparti og et almindeligt vindue.
Karmen i bunden på det store stueparti var blevet trykket op i en bue ved fugning, og fugerne var heller ikke pæne. Fejlen er både ærgerligt og irriterende, men er udbedret uden nogen form for forbehold!
Det havde været på sin plads ikke at hænge en virksomhed ud for en fejl som er udbedret!
Det andet vindue, som i virkeligheden er det du ikke kan forlig dig med, er opmålt efter den udvendige konstruktion så fugerne passer udvendigt, og vi opmåler aldrig vinduer for at få dem til at passe efter indvendige inddækninger.
Du har selv fravalgt nye indvendige inddækninger og derfor afsluttes der efter bedste evne til indvendige inddækninger.
I dit tilfælde er der indvendigt en 25mm sprække øverst imellem vinduets overkarm og op til inddækningen – her hvor der normalt sidder et rullegardin, hvilket jeg kom til at nævne for dig med ordene ”om der ikke skulle sidde et rullegardin”, øhmm.. men som du vælger at fordreje og bruge nedladende i din anmeldelse, selvom du netop har et rullegardin i et tilsvarende vindue – jeg undskylder, og er nok bare nødt til at smile af det 😊
Nå men tilbage til vinduet. Vi har et morgenmøde hvor din far insisterer på at der bør sættes en ny inddækning op, og her overvejer jeg selv om det virkelig er det vi skal. Både fordi jeg synes det ikke er rimeligt, men også fordi jeg ”helt ærligt” ikke kan se hvordan du kan få det til, at vi skal lave ny indvendig inddækning, og som tydeligt ikke er med i ordren. Du får en ny inddækning – gratis! i håbet om at komme dig i møde 😊
I mellemtiden i vores mailkorrespondance beder du om et afslag, og skriver ”så hører du ikke fra mig mere”
Jamen.., det hjælper ikke at true. Jeg står ved det vi leverer, og er det ikke i orden, så skal det rettes! Jeg hører gerne fra dig hvis der er noget yderligere der ikke er ok, men afslag, det får du ikke, og så må jeg leve med at du skriver her i det offentlige forum.
Jeg konkluderer at det ikke hjalp at give dig en inddækning gratis, og at jeg faktisk lige nu, ikke ved hvad der motiverede dig til denne anmeldelse, da alt er udbedret inkl. ny inddækning + jeg ydermere har bedt om jeg kunne komme og se om der er yderligere der skal rettes!
Venlig Hilsen
Direktør / Lars Jensen