STAMPE Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 65 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den lynhurtige levering, den fantastiske service og de utroligt lækre produkter af høj kvalitet. Mange forbrugere nævner desuden, at servicen både i de fysiske butikker og online er helt i top. De oplever bestillingsprocessen som nem, overskuelig og yderst professionel, hvilket gør det til en stor fornøjelse at handle her. Nogle anmeldere var ikke glade for at opleve problemer med modtagne varer, såsom at få fremsendt forkerte størrelser eller produkter med mindre fejl og huller. Nogle personer bemærkede også, at enkelte køb ikke fungerede optimalt ved første øjekast og derfor krævede en hurtig ombytning.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med product og udtrykker stor tilfredshed med varernes høje... Se mere

Quality

Forbrugere er generelt meget tilfredse med kvaliteten af deres køb og roser de flotte produkter. Mange kunder... Se mere

Delivery service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den hurtige leveringsservice og modtagelsen af varer. Forbrugere... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, idet de fremhæver en sublim oplevelse både i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig god kundeservice og lækker vare. Vi havde fået den forkerte størrelse hjem. Fik god kundeservice og hurtigt pengene retur. Den rigtige størrelse kom hurtigt hjem og vi er glade for kvaliteten.... Se mere

Jeg er utrolig tilfreds med mit køb af "pencil skirt" nederdel, meget, meget lækker kvalitet, og pasform. Let og overskuelig bestilling fin pris og hurtig levering.

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Pelsfrakkebutik
  2. nr. 34 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Læderjakkebutik

Stampe er et dansk designfirma, der er specialiseret i fremstilling af pels- og læderbeklædning. Vi har et stort udvalg af pelsjakker i mink, ræv, kanin og rulam. Virksomheden er en af de største og sidste pelsvirksomheder i Danmark, der stadig gør alt fra design, produktion og salg under eget navn.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

82 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service!

Jeg havde kigget på en jakke på hjemmesiden, og var næsten sikker på hvilken størrelse jeg skulle have. Gik ind i butikken i Aarhus for at prøve og fandt ud af det skulle være en anden størrelse. Størrelsen have e ikke i butikken, men jeg kunne bestille den online, hvilket jeg gjorde. Så jeg er meget tilfreds med den service der blev udvist, både i butikken og ved hurtig levering af bestilling.

29. juni 2026

Sublim oplevelse hver gang.

Jeg har handlet hos Stampe Pels i mange år. Jeg har altid fået en sublim service i butikken i Aarhus og på nettet. Jeg kan altid spørge om råd til et produkt hvis jeg er i tvivl. Jeg er aldrig blevet skuffet over et produkt.
Jeg vil varmt anbefale Stampe Pels.

13. maj 2026

Støget er uden mulighed for parkering

Jeg har for år tilbage købt en fantastisk flot mink pels min min kære hustru, dyr men dejlig.
Nu mangler jeg en sommer læder jakke til mig selv og opsøger igen Stampe, men da jeg er blevet dårligt gående prøver jeg nettet.
Det duede ikke og jeg kommer ind og bytter den snarest, men hvorfor har i valgt strøget i Århus, hvor der ikke er parkering, flyt da til Storcenter Nord eller Viby Centret, hvor der er masser af mulighed for at parkerer en bil.

18. maj 2026

Kvalitetsprodukt og god service

Jeg har handlet hos Stampe både i en fysisk butik og online. Begge gange har jeg været meget tilfreds med både produkt og kundeservice, og det har været muligt at finde en lækker skindjakke i en stor størrelse.

4. april 2026

God oplevelse 😊

Det var en nem og overskuelig hjemmeside, størrelses skemaet var godt. Hvilket resulterede i, at den skindjakke jeg købte passede perfekt. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Stampe.

4. marts 2026