Zeer teleurstellende ervaring, service en communicatie schieten ernstig tekort
Mijn ervaring met dit bedrijf is bijzonder frustrerend. De service trekt, zoals de titel al zegt, werkelijk op niets. Ik wil twee specifieke problemen delen die dit duidelijk maken.
Ten eerste is de communicatie en facturering volstrekt ondermaats. Ik heb een onduidelijke factuur ontvangen, waar ik vervolgens twee weken lang dagelijks telefonisch achteraan heb moeten gaan. Het opzeggen van mijn overeenkomst was duidelijk geregeld, maar niemand kon mij uitleggen waarom ik deze factuur moest betalen. Pas na twee weken kreeg ik per mail te horen dat het om een schoonmaakkost ging voor een kantoor dat ik slechts tweemaal heb gebruikt. Dit gebrek aan transparantie en de extreem trage reactie zijn onprofessioneel.
Ten tweede worden de basisregels in de coworkingruimte niet gehandhaafd. De sfeer is verre van stil of geconcentreerd; er wordt constant luidruchtig gebeld en overlegd. Toen ik aangaf dat ik hierdoor nauwelijks nog kwam, leek men verbaasd. Dit terwijl een rustige werkplek een fundamentele belofte is van een coworking space.
Kortom: chaotische communicatie, onverwachte kosten en een rumoerige werkomgeving. Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele kantooroplossing.

Besvarelse fra Spaces - Nieuw Zuid