Fik hjælp af Christian Klingert. Enormt proffesionel behandling, og kunne spare 6000 kr. Om året på bilforsikring alene ifht. Tryg. Har samlet alle forsikringer hos Forsia og fik et overraskende godt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Forsia Forsikring er forsikring for alle. I mere end 165 år har vi håndteret forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker det.
I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadebehandling – formidlet af mennesker til mennesker.
Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor besvares vores telefon af engagerede medarbejdere, og derfor investerer vi i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid, så vi altid er til rådighed. Vi har f.eks. udviklet ForsiaTjek – din digitale forsikringsrådgiver, som kan give dig en personlig anbefaling til valg af forsikringer, sammensat ud fra data omkring dig og andre som dig. Du kan benytte ForsiaTjek døgnet rundt, beregne din pris og bestille med det samme. Nemmere bliver et forsikringstjek ikke.
Hos Forsia Forsikring er vi ca. 180 medarbejdere, der arbejder ud fra 4 afdelinger i Aabenraa, Odense, Esbjerg og København.
Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, info@forsia.dk eller få et ForsiaTjek på forsia.dk/tjek/
Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200, Aabenraa, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
April 2025 stod jeg og min søn pludselig uden et hjem pga. Brand, uden andet tøj end det vi stod i . Vi fik med det samme kontakt til forsia taksator. Han var så empatisk og rolig , han har været der for os gennem hele forløbet indtil det blev afsluttet for nogle dage siden. Idag bor vi i et nyt hus og kan få ro på igen. Oplevelsen af forsia forsikring har været fantastisk. De har behandlet os fair og med forståelse for vores situation . De har gjort meget ud af at give os den rigtige rådgivning hele vejen igennem så alle er tilfredse . Jeg kan ikke tro jeg ville have fået en bedre behandling andre steder . Forsia får min bedste anbefaling med et kæmpe tak til den medarbejder som løftede min søn og jeg gennem denne svære periode

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Efter aftale ringede Jacob da jeg havde brug for en bedre og billigere forsikring til min hund. Det har jeg nu fået. Jeg skulle samle mine forsikringer hos jer. Jeg fik nogle super gode tilbud samt besparelser ift mit tidligere selvskab.
Jeg fik en meget god service og alt blev ordnet med det samme. Det var nemt og hurtigt. Tak til Jacob.
Jeg har allerede opfordret andre til at tage kontakt til jer. Måske de også kan være lige så heldige som mig.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Smertefri oprettelse, fair priser ift. konkurrenterne og meget venlig, hurtig og professionel betjening af Kim Paulsen. Selvom jeg ingen skader har haft, føler jeg mig i gode hænder

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
En hurtig telefonisk kontakt var mulig, medarbejderen var venlig og meget hjælpsom og tålmodig. Kunne stille alle spørgsmål og fik klare svar.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg har desværre måtte bruge min hunde sygeforsikring hos Forsia nogle gange.
Jeg er imponeret over den gode dækning , behagelige kundeservice og hurtige ekspedition.
Jeg har haft dyreforsikring andre steder de sidste 20 år, og Forsia er indtil videre absolut en af de bedste.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Stor ros til Forsia forsikring.
De har nu hjulpet mig et par gange med min hund der er kommet til skade.
Begge gange har de ekspederet hurtigt og givet en super god kundeservice.
De er behagelige, tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, de er til at betale og sørger for en god dækning.
Den varmeste anbefaling herfra.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Hurtig og god betjening. Altid venlig og serviceminded kundeservice

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Havde en fantastisk samtale med en god og dygtig kompetent medarbejder ved navn Celal og han kunne hjælpe mig med det samme og helt uden store og længerevarende spørgsmål.
Dejligt med god kundeservice 😄

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
GOD HÅNDTERING AF VORES SKADE FRA START TIL SLUT.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg har igen haft en hel fantastisk oplevelse hos Forsia. Jeg ringer ind og efter mindre end 1 min har jeg en flink, kompetent, professionel og behagelig medarbejder i røret. Vi gennemgår kort sagen, og hun tager sig god tid til at forklare. Da de mangler en regning, sender jeg den, og pengene udbetales med det samme. Hele vejen igennem sagen har de været fair, respektfulde og professionelle.
Jeg føler mig i virkelig trygge og kompetente hænder!
Stort tak til Birgitte som var yderst effektiv, behagelig og hjælpsom

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Henvendte mig for 2 uger siden vedrørende ejerskifteforsikring til en af mine ejendomme. Jeg accepterer prisen på 66.000 kr. men sagen skal tilsyneladende “chefgodkendes”, når boligen overstiger et vist beløb. Kommunikationslinjen dør. Jeg må selv rykke. Får følgende mail, som svar på min rykker: “ Hej Kristian
Vi kan desværre ikke tilbyde ejerskifteforsikring på ejendommen.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag.”
Ingen begrundelse, intet. Får fat i medarbejderen, som siger “man kunne jo følge op med en samtale”. Okay, det er altså op til mig som potentiel kunde (?)
Argumentet er så, at forsikringen ikke kan godkendes, da huset for nylig er renoveret. Korrekt, der er brugt et markant millionbeløb på at lave ALT; hvilket alt andet lige burde gøre en forsikring mere attraktiv for jer.
I fremstår som de vildeste amatører.
Vh. K

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Bedste service medarbejder der virkelig er der for kundens skyld og mega hjælpsom kan varmt anbefale forsia forsikring og håber at denne søde medarbejder kan hjælpe så mange som muligt med et super godt samarbejde .. denne søde medarbejder hedder Emil thingaard Andersen..

Mathias Christensen med 5 stjernet service

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Forsia Forsikring er den bedste forsikring, jeg nogensinde har haft 🙏
De er altid søde og imødekommende, når man kontakter dem. Når jeg har haft brug for deres hjælp, har de været forstående og effektive.
Det sætter jeg stor pris på, og jeg anbefaler dem til alle. Det gør en kæmpe forskel at have en forsikring, som både er empatisk, handlekraftig og god karma 🙏

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg blev ringet op af en mødebooker fra Forsia for to uger siden, som lovede mig både billigere priser og højere dækninger. Min umiddelbare tanke var, at hvis man har et reelt godt produkt, behøver man ikke opsøgende telefonsalg, men jeg gav dem en chance.
Efter en samtale med deres onlineassurandør i dag står det klart, at mine bange anelser holdt stik. De lovede "højere dækning", men virkeligheden er den stik modsatte.
I dag har jeg hos FDM Forsikringer en selvrisiko på både bil og indbo på kun 1.000 kr.. Forsia kunne derimod kun præsentere et tilbud med en selvrisiko på 6.000 kr. på bilen og næsten 2.000 kr. på indboet.
Det er i mine øjne useriøst at lokke folk med "bedre dækning", når man i virkeligheden bare forsøger at sælge et produkt, hvor kunden selv skal bære den største økonomiske risiko ved en skade. Det føles som spild af tid og et forsøg på at gemme dårlige vilkår bag en marginalt lavere årlig pris. Hold jer væk, hvis I værdsætter tryghed og gennemsigtighed.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Vi kommer aldrig til at skifte fra Forsia.
Er selvbetjeningsplatformen i top? Ikke helt.
Er dækningerne gode? Som de fleste andre selskaber.
Er priserne gode? Ja.
Er priserne i kombination med personlig service unmatched? ABSOLUT!
Men det, der tager prisen,
Sjældent har vi oplevet så personlig og proaktiv service. I en verden, hvor man bliver spist af med forfærdelige AI robotter ringer Aksel proaktivt og hører, om vores dækninger er de rigtige.
Til Aksels chef: Han har tjent Forsia rigtig mange penge hos mig. Og det bliver han ved med, for vi kommer aldrig til at skifte så længe han er der. Så giv ham lige lidt ekstra :)

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg har fået en masse god hjælp inde fra Forsia forsikring.
De er altid glade og meget hjælpsom.
Sten Reinhold har hjulpet mig til perfektion.