Super god og professionel og venlig behandling. Men utilfreds med, at sidst jeg talte med dem, sagde de, at selvfølgelig måtte min hund være med i lånebilen - men i dag sagde de det modsatte.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af moderne autoværksteder med afdelinger i Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Esbjerg, Haderslev, Hobro, Horsens, Ikast, Svendborg, Odense, Taastrup og Ballerup. Vi har nogle af markedets bedste værkstedspriser i Danmark. Læs mere på hjemmesiden.

Trianglen 13, 6000, Kolding, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
For mig at se er ledelsen af Skorstensgaard amatøragtig i en grad, jeg ikke har oplevet tidligere.
Jeg havde tilbage i juni min bil på værksted for at få ordnet en række forhold, Skorstensgaard selv havde konstateret til et syn. Jeg afleverede bilen på dagen og bad værkføreren bekræfte, at bilen blev færdig samme dag, da det var af afgørende betydning for mig. Det bekræftede værkføreren. Da jeg ikke hørte noget, så jeg mig nødsaget til at tage til værkstedet kort inden lukketid for at få en afklaring. Der blev jeg mødt af en utrolig høflig medarbejder (som var mødt ind på en fridag), som desværre måtte berette, at de ikke havde nået at kigge på min bil, fordi de havde for mange opgaver grundet flere sygemeldinger af personale.
Efter flere besøg på værksted lykkedes det at få bilen klar. Da uheldet så desværre var ude igen her i august, blev min bil afleveret af Falck hos Skorstensgaard igen. I skrivende stund har de haft min bil i varetægt i to dage, UDEN at jeg har fået en status på, hvornår jeg kan få min bil igen. Skorstensgaard tager simpelthen ikke telefonen.
Jeg kunne skrive om utallige dårlige oplevelser om Skorstensgaard, men jeg vil undlade af respekt for det søde og arbejdsomme personale på værkstederne og hos kundeservice, der hver dag kæmper en kamp for at få det hele til at gå op.
Jeg kan kun frygte, at salget af Skorstensgaard har resulteret i dette pinlige, lave niveau. Jeg er derfor desværre nødt til at finde et nyt værksted, såfremt jeg en dag får min bil tilbage fra Skorstensgaard.
Verdens bedste service
Tak tak tak
Vi stod med en Traction Avant Citroen fra 1954 i Horsens og vores bagage klap ville ikke lukke.
Det er en ret usædvanligt opgave.
Vi kørte derfor uanmeldt til Skorstensgaard.
De var vildt søde og på 5 min havde de fixet vores problem
Den dygtige medarbejder havde selv erfaring med veteranbiler, så han kunne straks se problemet.
Det er et alsidigt værksted.
Kæmpe hjælp
Helt sikkert ikke nogen god oplevelse.
De skulle , lave min bil efter en på kørsel og bilen stod hos dem i 3 uger.
Første gang jeg henter den virker blinklyset ikke og der er ikke vand på køleren ,da det drypper fra den hvilket ,de er blevet opmærksom på.
Da jeg henter den 2 gang ,er der åbenbart gået en pære i blinklyset ,men jeg er inden da blevet oplyst om at alt er checket.
Har været derovre i dag og de har skiftet pæren ,men da jeg spurgte ind til vand på køleren , sagde de der var vand på men det var fordi jeg havde fyldt på.
Da jeg trådte ind på deres kontor sad de 3 mand og jeg sagde hej hvor efter den ene tyssede på mig med pegefingeren for munden.
Rigtig dårlig kundeservice, de er bestemt ikke egnede til det og heller ikke, at lave biler.
Tryg er gjort opmærksom på dette forløb.
Min bil skulle have udbedret en bule efter en påkørsel - ren forsikringsskade. Vi blev henvist til Skorstensgaard af vores forsikringsselskab som værende et “fordelsværksted”. Vi blev lovet reparationen tog 1-1,5 uge. I løbet af 3 uger måtte jeg gentagende gange selv ringe og høre hvor min bil blev af.
På trods af gentagende henvendelser er det utroligt svært at få fat i værkstedet - de ringer sjældent tilbage. Efter meget dialog (og mig der ringede forgæves +10 gange) omkring en lånebil lovede kundeservice at selveste direktøren ringede til mig - det gjorde han så heller ikke. Jeg sendte ham endda en fin sms. Man må desværre konkludere, at det er en generel ting ikke at kommunikere med kunderne.
Overordnet hændelsesforløb:
D. 21/5: Bilen indskrives
D. 28/5: Bilen er på vej til maler
D. 1/6: Bilen gøres klar til maler igen (selvom reservedele ikke er kommet)?
D. 2-3/6: Ringer forgæves. Umuligt at få fat i værkstedet
D. 4/6: Ringer. Værkstedet meddeler at bilen får reservedele og er klar snart.
D. 9/6: Jeg sender mail for at høre hvornår bilen er færdig. Intet svar.
D. 9/6: Ringer forgæves
D. 10/6: Ringer forgæves
D. 11/6: Ringer. Nu er reservedelene åbenbart igen forsinket. Vi får bilen tilbage urepareret. Hvad har de så brugt 3 uger på?! - udover at montere træk, som tager én dag.
Xx: Ringer til forsikringsselskabet, som tilbyder at skifte til et andet værksted. Jeg bliver kontaktet af Skorstensgaard og vi får talt ud. De lover at stramme op. Vi aftaler med en overordnet at bilen indleveres d. 14/7, og er færdig d. 16/7. Jeg planlægger afhentning d. 17/7.
14/7: Bilen indleveres efter aftale kl 08.00. Kl 12.00 ringer Skorstensgaard og siger at de IKKE kan få den færdig til d. 16/7 som aftalt! - og endda ikke engang til d. 17/7. Der er gået “sommerferie” i den og de kan sandsynligvis have bilen færdig efter weekenden.
16/7: Skorstensgaard ringer og fortæller, at den kan hentes senere samme eftermiddag, jubii!
Vi afventer bilen og kan konstatere, at ridserne i hjulbøjlerne ikke er udbedret, og at der er lavet yderligere 2 ridser i den helt nye bagklap, samt ridser i baglygten! Det er sgu en ommer!
17/8: Bilen indleveres nu for tredje gang på samme værksted for at få udbedret samtlige af de skader, som Skorstensgaard selv har påført bilen. Bilen er færdig før forventet, og allerede senere samme dag. Det var værdsat.
Ridserne er bedre, men de er stadig synlige. Vores tålmodighed er simpelthen brugt op. Bilen har nu været omkring 4 uger på værksted alt i alt.
24/8: Bilen indleveres for fjerde gang. De skal udbedre ridserne (igen!) og rette en softwarefejl. Jeg kan hente bilen samme eftermiddag og aftaler udtrykkeligt med dem, at de skal kontakte mig, hvis det er nødvendigt at beholde bilen én dag mere. De ringer aldrig.
På vej til værkstedet for at hente bilen ringer jeg selv til værkføreren. Suprise, surprise, bilen er ikke færdig og de har glemt at ringe! Nu står jeg på vek til værkstedet og må vende om.
Jeg er af den opfattelse at der findes mange gode værksteder derude. Skorstensgaard er ikke et af dem - hverken kvaliteten eller servicen er i orden. Det er grænsende til amatøragtig koordinering og kommunikation.
Oplevelsen har været med gentagende manglende kommunikation, tydeligt forkerte meldinger (“Bilen er på vej til maler” - Hvordan det, når bagklappen endnu ikke er ankommet?!?!), manglende overholdelse af klare aftaler, og sidst af alt de 5 ridser som Skorstensgaard har påført bilen, som de ikke selv opdagede - det påhviler åbenbart kunden at kvalitetstjekke deres arbejde. I det mindste udbedrede de ridserne uden anmærkninger.
Det er fuld forståligt, at der er leveringstid på reservedele. Men med en fuld kørende bil behøver den ikke at stå på værkstedet i 3 uger og vente på dem.
Det værste er, at ikke én gang har jeg fået en undskyldning.
Min bil skal i hvert fald aldrig på værksted derude igen.
Super godt sted i Ballerup. Professionelle typer der ikke spilder tiden, de får tingene gjort og er imødekommende og forklarer alting på stedet. Godt venteværelse med alt hvad man behøver. Manglede at hælde benzin på bilen da mit kort blev spyttet ud, men det vinkede de bare af og sagde det kan ske. Fik også gratis vask af bil efter reparation. 10/10.
Altid fantastisk service hos Skorstensgaard i Randers! Det er nemt og hurtigt at få en tid, super kompetent service hver eneste gang, de udfører dét der er behov for, og ikke det som sagtens kan vente til næste service. Super fleksible ved småting - så kan man altid svinge ind forbi. Vi bruger værkstedet i Randers til begge vores biler, og sender vores varmeste anbefalinger.
Jeg har købt en ny dejlig bil, BYD, men for anden gang er der noget i vejen med fartpiloten. Det er skorstensgaard som er dem som står for reparationer under garantien. Det er meget svært at komme igennem til dem per telefon og man kan vente i halve timer, selvom man er nummer et i køen. Jeg bor i Rødovre og skorstensgaard værksted ligger i Ballerup. Der kan jeg få en tid om næsten to måneder! Hvis jeg vil køre til Roskilde kan jeg “ allerede” få en tid om en måned. Når jeg har talt med den søde dame på hovedkontoret, er det angiveligt, fordi der kun findes en tekniker der kan lave fartpilot. Jeg synes det er helt uacceptabelt uanset hvor mange teknikere der er, at skulle vente i to måneder, for at komme til forholdsvis i nærheden af sin bopæl.
Jeg er ellers rigtig glad for min BYD, men kan ikke anbefale at købe bil som skal laves hos skorstensgaard.
De kunne ikke booke et tid til serviceeftersyn på Ballerup værksted selvom jeg kontakter dem en måned før min BYD skal til service inden 2 år, og i stedet blev jeg henvist til værkstedet i Roskilde selvom jeg bor i hovedstadsområdet. Jeg var nødt til at acceptere det og køre mere en 45 km, for jeg ikke mister garanti på bilen. Da jeg købte min BDY for mere 350.000 kr., forventede jeg at bilen ville få service på nærmeste værkstedet. For 2 måneder siden fejlet min bils Aircondition of fik kun tid efter en måned på værksted i Køge hvor jeg kørte 50 km frem og tilbage. Køb aldrig BYD, da de har dårlig service aftale.
Jeg har været forbi Skorstensgaard og får vurderet at jeg skal have skiftet mit højre hjulleje samt afbalancering af 4 hjul. de giver mig en pris på 6100 hvilket jeg syntes lød dyrt. Men de fortæller at lejer til Kia er meget dyre. De skifter leje. Imens jeg indhenter en nyt til bud bare for at tjekke. Jeg får hurtigt et tilbud på 2 skiftede hjullejer og afbalancering af 4 hjul 3850
Da jeg konfronterer Skorstensgaard giver de lidt rabat så vi rammer 5750 men det er stadig kun et leje der er skiftet.
De tyske værksteds priser er da helt forkert skruet sammen her. Et lille værksted kan lave en reparation næsto 2000 billigere en Skorstensgaard. Sidste gang jeg svinger forbi dem 🙁🙁🙁
Skorstensgaard i Greve kommer vi ALDRIG til at bruge igen! De to ting vi bad dem om at lave ved service, lavede de ikke. Det gjorde vi opmærksom på, da vi hentede bilen. De havde ikke skiftet pære i forlygten og havde ikke lavet vores bagagerum så vi kunne åbne det. Det blev starten. De lovede at ringe tilbage, når de havde reservedelen. Vi havde jo betalt for det, men de havde ikke lavet det. Men vi måtte kime dem ned uden held. Til sidst dukkede vi op, og det lykkedes efter lang tid, da vi stod og skulle ud at rejse. Så tror man at det slutter her. Men nej. I forbindelse med service tjek, har vi betalt for at de har kørt tjek på vores klimaanlæg. Da vi kom ned i 41 graders varme, viste det sig hurtigt, at klimaanlægget IKKE virkede. De blæste varm luft, ikke kold! Vi forsøgte at få det lavet i udlandet og det viste sig at der skulle udskiftes en reservedel i kompressoren, som ikke kunne skaffes. Det virker som et værksted der kører udelukkende på vennetjenester og man kan aldrig få fat på nogen når man ringer.
Opdagede i går søndag, at højre nærlys på min bil ikke virkede. Gik ind i Skorstensgaards booking system og fandt 2 ledige tider i Viborg mandag kl. 8.00 og 12.30. Valgte kl. 8.00 og fik en bekræftelsesmail. Da jeg mødte op hos Skorstensgaard Viborg i dag kl. 8 fik jeg at vide, at jeg ingen tid havde, og at alle tider mandag i øvrigt havde været væk i en uge. Jeg viste bekræftelsesmailen, men fik at vide, at det kun var et ønske, og at jeg efterfølgende skulle have en ordrebekræftelse. Medarbejderen undskyldte sig med, at han ikke var ansvarlig for fejl i bookingsystemet. Alt i alt en elendig service. Heldigvis kunne jeg køre direkte ud til Jørgen Laursen a/s, hvor en venlig og imødekommende værkfører straks gik med ud til bilen og skiftede den defekte pære.
Jeg kan på ingen måde anbefale Skorstensgaard i Randers. Min bil var inde til rustreparation, men hver eneste gang jeg skulle hente den, var der nye fejl. Der var blandt andet svejsesprøjt på kofanger og ruder, fejl i lakeringen samt maling på bilens indvendige dør mv.
Bilen har været på værksted mere end syve gange i forbindelse med den samme reparation. Sommetider tog det typisk 2-3 uger, uden at jeg blev informeret om tidsplanen. Jeg måtte selv rykke gentagne gange for at få en status og sørge for at få forlænget lejeaftalen på erstatningsbilen.
Forløbet endte med, at jeg fik mine penge tilbage, men måtte samtidig acceptere de nye skader og mangler, som værkstedet havde påført bilen, fordi de aldrig blev udbedret tilfredsstillende. Det er svært at forstå, at en bil kan være inde så mange gange for den samme opgave og stadig blive afleveret med nye fejl. Et meget frustrerende forløb præget af mangelfuldt håndværk, dårlig kommunikation og et resultat, der var dårligere end da bilen blev afleveret.
Fantastisk god service! Jeg har fået en helt utrolig god service, hver gang jeg har været ved Skorstensgaard i Viby. Stor tak til Henrik Berg. Jeg kommer helt sikkert igen og vil anbefale jeres værksted til familie og venner.
Min bil fik service igen hos dem for 3 gang. Første gang i Kolding og to andre i Kbh. Jeg sagde at bilen skulle synes næste måned og de lovede at kigge alt det nødvendige igennem. Denne gang i deres afdeling i Greve. De tilbyder for biler over 10år 35 punkter, som blev kigget igennem. Man får også vejhjælp i et år med i prisen og de skifter almindelige pærer uden ekstra omkostninger. Det tog i alt 4 timer, hvor jeg ventede i deres pæne venteværelse med gratis kaffe, WiFi og stikkontakt til opladning af tlf. Bilen fik også skiftet bremserne og bremsekalibrer bag. De tjekkede dem foran og de var ikke nødvendig at blive skiftet. Det havde de sagt i telefonen, at de ikke skiftede noget som ikke var nødvendigt at skifte. Alt blev forklaret til mig af en ung mand på et let forståeligt sprog, inden de lavede noget og hvad det ville koste. I de 4 timer jeg sad hos dem, kunne jeg høre hvor pænt, venligt og høfligt de talte til alle kunder, også i telefon. Det var 2-3 unge mænd på kontoret og 2-3 mekaniker på værkstedet. Deres motto holder. De har tyske priser. Jeg havde undersøgt DK-markedet inden og priserne i ATU i Flensburg. Det er nemt at bestille en tid og få et godt tilbud per telefon hos Skorstensgaard. Jeg kan kun anbefale Skorstensgaard og jeg takker mange gange deres afdeling i Greve for en suveræn service, god behandling og konkurrencedygtige priser. Vi ses igen og igen i Greve, så længe jeg har bil i Danmark
Jeg har fået afleveret bil hos skorsyensgaard Kolding som har problemer med at kører.
Skorstensgaard tager imod bilen. Næste dag fortæller de mig der er problemer med batteriet og det skal fikses ved en Audi specialiseret værksted.
Jeg spørg mekanikerne om bilen stadig ville kunne kører indtil jeg får en tid hos dem, hvortil de fortæller at så længe jeg ikke kører på hybrid batteriet så ja. Samme dag kører jeg så hjem i bilen og 5 timer efter har bilen samme problem og jeg må igen vente på vejhjælp, selvom de forsikrede mig at det sagtens kunne kører.
SÅ RINGE at man bliver sat i sådan en utryg situation selvom man regner med at autoriserede mennesker har ret i hvad de siger…
Derudover tager de også 1500kr for at mene de havde fikset noget, men intet er fikset 🤷🏼♀️
Jeg har haft bil på værksted hos Skorstensgaard i Kolding.
Bilen er ikke min og jeg har stået forbenet for en bekendt. For det første så smider de faktura i mit navn selvom jeg tydeligt beder dem ikke om at gøre dette, da bilen ikke er ejet af mig.
Derudover så mister jeg fakturaen og har for 10 dage skrevet en mail til dem om at tilsende mig faktura, som de ikke har svaret tilbage på, jeg prøver at ringe flere gange om dagen, men også uden held.
Jeg er simpelthen forbavset over hvor ringe kommunikationen kan foregå på så landsdækkende et værksted
Min bil var på værksted i Roskilde afd. i 2 mdr. efter en skade. Jeg rykkede hver uge, men fik en undskyldning om mekanikers sygdom, fejl i bestillingssystem og forsinkelse på reservedele, og jeg var nødt til at møde fysisk op, fordi de ikke besvarede mails og telefoniske henvendelser. Derudover er der ofte 2 mdr. ventetid til mindre reparationer og service. Det er ikke optimalt.
Jeg var så uheldig at køre galt i min bil
Byd..
Jeg kørte den til skorstensgaard i Roskilde hold nu op en dårlig service de laver.. de sagde at bilen sku 4 hjuls udmåles men det er bestemt ikke gjort og man kan ikke få fat på dem værken på tlf eller mail.. det er så useriøs firma... vil aldrig anbefale at kører til Roskilde
Livsfarligt og skruppelløst.
De skiftede vores dæk til sommerdæk, men efter nogle uger begyndte bilen at larme. Et par dage senere blev larmen voldsomt høj, og det viste sig, at dækket var ved at falde af, da tre bolte var faldet ud. Det dæk kunne lige så godt være røget af midt på motorvejen. Vi blev hentet af Falck, der konstaterede, at boltene ganske enkelt ikke var spændt ordentligt.
Mekanikerens reaktion på at have bragt os i fare? Bjørn fralagde sig ethvert ansvar og tilbød ingen hjælp eller et undskyld.
Hvis du går op i ærlighed og faglig kompetence, så vælg en hvilken som helst anden mekaniker.