Banner for Skoringen - Køge

Skoringen - Køge Anmeldelser 63

4,3

Brogade 17, 4600 Køge, DK

Mine bedste anbefalinger får skoringen i Køge. Personalet er fagligt dygtige, har tillid,inparti, er forstående, har indsigt og er MEGET servicemindet. Der er en rigtig god stemning i butikken bland... Se mere

Sandalerne jeg gerne ville have, var der ikke i min størrelse, men de ville prøve at finde str. i en anden forretning. Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt... Se mere

Vi købte reparere Ecco sko i str. 36, som viste sig at være for store, fik ekspedienten til at fonde en butik i nærheden der havdedem i 35, det er service

Da jeg i mange år har handlet i Skoringen i Køge, gik jeg her ind, da jeg skulle bruge nye Ecco sandaler og Hush Puppies hjemmesko De havde ingen af delene og kunne ikke skaffe dem hjem fra de but... Se mere

1. nr. 59 af de 81 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 21 af de 22 bedste virksomheder i Taskebutik
  3. nr. 27 af de 30 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  4. nr. 11 af de 12 bedste virksomheder i Håndtaskebutik

Om Skoringen - Køge

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Brogade 17, 4600, Køge, Danmark

• 62265280

4,3

God betjening

God betjening, smilende og venlig.

28. februar 2026

Hej Kurt.

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en god, smilende og venlig betjening.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart.

Skoringen

Altid en god oplevelse at handle der

Altid en god oplevelse at handle der. Meget hjælpsom og behagelig personale.

16. december 2025

Hej Mette.

Mange tak for de fine ord 😊

Det er skønt at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at vores personale gør dit besøg behageligt og hjælpsomt.

Dejligt at kunne levere en god oplevelse til dig 🤩

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede god betjening, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊

Skoringen

Der var utrolig søde unge mennesker til…

Der var utrolig søde unge mennesker til at ekspedere. Stort udvalg af alle sko

6. november 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din dejlige feedback 🤩

Det er dejligt at høre, at du oplevede sød og hjælpsom betjening, og at du synes om vores store udvalg i Køge 😊

super god og venlig service

super god og venlig service

13. august 2025

Hej Vita.

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 😍

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet super god og venlig service hos os. Vi sætter en stor ære i at give alle vores kunder en god oplevelse, og det er skønt at vide, at det bliver bemærket.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal have nyt.

26. juli 2025

Hej Susanne,

Tak for din feedback!
Det glæder os, at du er tilfreds med vores hurtige levering 📦

25. juli 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen hos os. ⭐

Skoringen

min kæreste og jeg købte sko og sokker

min kæreste og jeg købte sko og sokker, sokker i str. 46 - 48, da vi kom hjem målte jeg dem med et par nye i samme størrelse der var 4 cm forskel, så de har ikke være den str. der stod på pakken, vi kørte til forretningen men de ville ikke gøre noget ved det, så det er sidste gang jeg handler i skoringen, og jeg opfordre andre til at være påpasselige med hvad de køber der. Man kan komme af med penge og ikke få noget for dem

15. juli 2025

Hej Aase,

Tak fordi du deler din oplevelse.
Vi beklager den ulejlighed, du har haft med størrelsen på sokkerne og forståeligt nok frustrationen i butikken.

Vi er glade for, at sagen blev løst, efter du kontaktede vores kundeservice, og vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen under bedre omstændigheder fremover 🙏

Skoringen

Da jeg i mange år har handlet i…

De havde ingen af delene og kunne ikke skaffe dem hjem fra de butikker, som de samarbejdede med
Så måtte jeg hjem og bestille på nettet, selv om jeg helst vil handle og prøve i en fysisk butik
Jeg sagde også til dem, at de selv er skyld i, at folk handler på nettet. Jeg forsøger ellers altid at handle lokalt.
Jeg har fået begge dele efterfølgende og i løbet af få dage

12. april 2025

Hej Marianne

Vi er kede af, at vi ikke havde de sko, du havde brug for. Vi forstår fuldt ud din frustration – vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg, og det er ærgerligt, at vi ikke kunne imødekomme dine behov denne gang.

Vi sætter stor pris på, at du forsøger at handle lokalt, og vi håber, at vi kan tilbyde dig en bedre oplevelse næste gang. 😊

Virkelig god service

Virkelig god service fra smilende og hjælpsom ekspedient.

15. januar 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede virkelig god service fra vores smilende og hjælpsomme medarbejder i Skoringen Køge.

Din ros betyder meget for os, og vi håber at se dig igen snart!🤩

Skoringen

Venligt og meget hjælpsomt personale

Venligt og meget hjælpsomt personale. Fik mine sko efter to dage. Professionelt

26. december 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for 😊

Meget fint

Meget fint. Altid hjælpsom medarbejder

6. oktober 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid oplever hjælpsomme medarbejdere hos os 😊

Skoringen

I slog børnenes dag stort op

I slog børnenes dag stort op, men det var meget begrænset hvad der var af udvalg på den første dag. Så vi endte med at måtte give fuld pris på vinterstøvler. Så skulle man skulle måske ikke hype det så meget, når udvalget er så lille.

6. oktober 2024

Hej Bettina,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at vores udvalg på Børnenes Dag ikke levede op til dine forventninger. Det var bestemt ikke vores hensigt at skuffe, og vi vil tage din kommentar til os for at sikre, at fremtidige kampagner bedre afspejler det faktiske udvalg.

God og venlig personale

God og venlig personale

24. september 2024

Hej Anni,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god og venlig betjening hos os 😊

Nærværende og dejlig oplevelse

Der er en rigtig god stemning i butikken blandt de ansatte. Samlet set en nærværende og dejlig oplevelse.
Vh Doris Lukowski

13. juli 2024

Hej Doris,

Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service. Tusind tak for besøget og din tilbagemelding! 🌞

Altid god service

Super og tålmodig behandling

19. maj 2024

Hej Gitte,

Det er vi så glade for at høre, du synes. Tusind tak for besøget 🌞