Plantefrø Anmeldelser 18

1. Havecenter
  2. Planteskole
  3. Frøleverandør
  4. Planteskolegrossist

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Plantefrø.dk henvender sig primært til folk der er interesserede i køkkenhaver. Derfor har vi valgt at sammensætte et sortiment af grønsager, nytteplanter, grøngødningsplanter, krydderier, sommerblomster til køkkenhaven og afskæring. På nuværende tidspunkt har vi et udvlag på ca. 450 forskellige sorter af grøntsager, krydderier og grøngødningsplanter. Et tilsvarende antal sommerblomster er i støbeskeen, de vil løbende blive indføjet til sortimentet, når beskrivelser og dyrkningsvejledninger er klar. Vi forventer først at det fulde sortiment af blomster er klar til næste vækstsæson.

2,2

Under middel

Ingen livstegn

Ingen livstegn. Jeg tror virksomheden er inaktiv.
Jeg har forsøgt at bestille frø på denne side, men jeg har ikke fået nogen kvittering, der bliver ikke trukket penge og mails kan ikke leveres til den angivne mailadresse.

22. maj 2018

ingen varer eller mulighed for kontakt

Jeg har modtaget en ordebekræftelse, men ingen varer. Når man ringer til telefonnummeret, der er opgivet, henviser en telefonsvarer til et andet nummer, hvor ingen svarer. Har heller intet svar fået på mail.
Glemte desværre at tjekke trustpilot, før jeg bestilte ...

10. maj 2018

Kære kunder

Kære kunder

Plantefrø.dks ene ejer har været livstruende syg I en periode fra August og til nu. I den periode har der været mange kunder der ikke fået de vare som er blevet bestilt. Ingen kunder er blevet trukket for betaling på vare som ikke er blevet leveret. Vi ved at Paypal har en uhensigtsmæssig forretnings gang hvor de låser pengene på kontoen I 2 uger.
Shoppen vil blive gendannet over vinteren. Vi tager også mail kontakt til alle de kunder som ikke har fået vare i perioden. Der kan komme en periode i livet hvor det kun gælder om at overleve.

Med venlig hilsen Plantefrø.dk

14. december 2017

Har efter 3 uger ikke modtaget nogle …

Har efter 3 uger ikke modtaget nogle frø jeg har bestilt. Jeg har mailet to gange og i dag har jeg så indtalt på deres telefonsvarer. Jeg vil nu anmelde dem til politiet, da jeg kan se at det er mere reglen end undtagelsen af de ikke levere det der bliver bestilt

7. september 2017

En lille advarsel!!

En lille advarsel!!! Har bestil frø hos dem for over 10 dagen siden og har intet fået. De har slukket tlf og svarer ikke på mails. Kan se at jeg ikke den eneste som har oplevet det. Sidste gang jeg handler hos dem.

4. august 2017

Næsten 3 uger efter bestilling

Næsten 3 uger efter bestilling, har har jeg intet modtaget fra Plantefrø. Ingen svarer på telefonen og intet svar på mail.
Dette bliver første og sidste gang jeg handler hos dem. Mine penge er trukket ved bestilling og nu må jeg så lave en indsigelse mod dem. Trods fine ord som plantebiolog, anlægsgartner, plantebiokemiker fra Københavns universitet, er det ikke andet end fusk.

4. juli 2017

Intet svar

Intet svar. Jeg kontaktede plantefroe.dk fordi jeg ville købe et større parti, og ville høre om de kunne skaffe frø, der ikke var på lager. Vi kommunikerede og jeg brugte tid på at lave en fin liste. De lovede at svare tilbage og jeg fik aldrig noget svar. Det er en skam, for de har gode beskrivelser og store frøposer.

1. juni 2017

Sen levering

Jeg modtog først mine varer 10 dage efter ordrebekræftelsen, selvom alle frø iflg. hjemmesiden var på lager. Jeg sendte efter nogle dage en mail for efterspørge afsendelse af pakken, men fik aldrig svar.

23. marts 2017

SUPER NEMT

Plantefrø's side er super nem og hurtig betaling.
hurtig levering fra postnords side,
Hjemmesiden kunne dog godt bruge et billede af en indkøbsvogn (som bekræft køb/videre til kasse)

10. februar 2017

Gode produkter og god service

Jeg har efterhånden handlet i del frøbutikker på nettet, med blandet succes. I år prøvede jeg plantefrø og det har jeg ikke fortrudt! Spireevnen hos deres frø er ret god og så får man poser med mange frø i. Poserne lukkes nemt igen og frøene gemmes derfor nemt. Jeg skrev til dem, da jeg ønskede at købe en bestemt slags frø og de var villige til at skaffe dem hjem - dejligt!
Alt i alt en god oplevelse

19. juli 2016

Virkelig gode frø :-)

Jeg bestilte Collard Greens frø til mine vegetar krybdyr, og de er nu (4 dage efter) i fuld gang med at spire stort. Jeg bestilte også Mustard Greens frø til selvsamme, men der er knap så hurtige. Dog ved jeg fra leguansider og skidpaddesider, at Mustard kræver lidt længere tid til at forkultivere.

Mine dejlige krybdyr vil elske at få deres sunde livretter til vinter, og jeg ser Plantefrø.dk som en virksomhed der har leveret mig virkelig gode frø.

4. september 2015

Køb af bønnefrø

Plantefrø.dk har super service og gode plantefolk som var med til at løse et problem jeg havde i dyrkning af bønner i min have og så var telefon rådgivningen gratis

mvh Gitta

12. oktober 2010
Vis anmeldelser på alle sprog (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto