Super god og hurtig service, og så var det rigtig hyggeligt at modtage varen, da der samtidig var brugt tid på at skrive et lille brev til mig, det kan jo nærmest kun give en ekstra stjerne, bare for... Se mere
Har flere gange handlet hos pigen på Stevns og altid modtaget mine varer hurtigt. Virkelig godt produkt til hundeører, slut med hunde som får dårlige ører 👍🏻
Så en video på Facebook fra Eric Paulsen hvor han demonstrerede hans nye kald Novice og Rookie. Bestilte dem med det samme, Eric var så flink at skrive mig en besked med lidt fif til at få det til... Se mere
der er altid god service og hurtigt levering, og det mest vigtige, det er top klasse produkter de sælger. og Erik har altid et godt råd og vil meget gerne hjælpe
- nr. 42 af de 61 bedste virksomheder i Gavebutik
Danmark
- www.pigenpåstevns.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, og så var det rigtig hyggeligt at modtage varen, da der samtidig var brugt tid på at skrive et lille brev til mig, det kan jo nærmest kun give en ekstra stjerne, bare for det 😊
Fine og sjove små figurer!
Super service 👏🏻
hurtig leverig af gode varer
Fin lille pynte-kanin
Fin lille pynte-kanin. Personlig hilsen, og hurtig levering. 👍🤩
Super god service og seriøs butik.
Hurtig levering og et fed kragekald
Anbefaler gerne...!!!
Godt produkt hurtig levering.
Købte et TDA krage kald og må bare sige…
Købte et TDA krage kald og må bare sige det er helt fantastisk. Virkelig godt til at kalde dem ind selv på lange kald.
God og hurtig levering og betjening.
Fantastiske lokkekald
Havde en super god snak med Erik. Han kendte hans produkter godt. Fik en telefonopringning da pakke blev sendt.