OJ hæklerier Anmeldelser

1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kan du lide hæklede produkter? Måske du skulle prøve en af mine hækleopskrifter? Synes godt om siden og følg med ⭐️ www.ojhæklerier.dk

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg bestilte nogle ting på hendes…

Jeg bestilte nogle ting på hendes hjemmeside. Blandt andet bideringe, hvor der var vist 2 på billedet og jeg fik 2.
I samme bestilling bestilte jeg også nogle træperler. Der var 10 stk på billedet, det stod ingen antal i teksten og jeg modtager 3 stk, da jeg havde trykket 3. Det er jo virkelig misvisende. Jeg har skrevet til hende på messenger (OJ hæklerier), hvor jeg også før har fået svar. Nu er beskederne blot leveret men ikke sendt. Og det tog også lang tid. Kunne så se hun var på skiferie da jeg følger hende på Facebook, men ingen besked om lidt længere forsendelses tid pga ferie. Da hun så kom hjem var leveringstiden 2-4 dage fra hun havde sendt.
Købte også kun der fordi det var på tilbud. Men fragten på 49 kr. tiltrækker ikke.

14. februar 2024

Endelig kom min pakke

Endelig kom min pakke. Bestilt og pengene trukket den 5/2 pakken modtaget den 17/2. Har flere gange måtte rykke for den. Har aldrig modtaget forsendelsesnummer. Afsender oplyste på hjemmeside at firmaet brugte gls, men pakken sendt med dao. Dao har oprettet label den 12/2, efter der blev rykket 1. gang.
Alt i alt virkelig dårlig kundeservice og meget langsom levering. Varen er ok, men hurtigere og nemmere at handle andre steder.

17. februar 2024

Tak for det store arbejde du gør

Tak for det store arbejde du gør, en rigtig god service og masser af hjælp, hurtig levering og din dejlige virksomhed med de skønneste opskrifter og gode kvalitets garner m.m.
Jeg elsker simpelthen at handle med dig og følger dig glædeligt på instagram. 🥳
Tænk sig at du har lært det hele selv og er gået fra at være nybegynder til selv at udvikle design på ganske kort tid 😍👏

13. oktober 2022

Virkelig dårlig oplevelse

En sjældent dårlig oplevelse.
Både enormt ringe kvalitet af de produkter jeg bestilte, og tillige uhyggeligt ringe kundeservice der spændte ben for returnering af de dårlige varer. Jeg er målløs. Undlad at handle her.

8. august 2022

Dårlig service og manglende svar.

Jeg har handlet i flere år hos Pernille og før hun nærmest fik hjemmeside. Jeg har fulgt hendes rejse men desværre oplevet en del skuffelser.
Problemet opstår når man skal i kontakt med hende. En gang havde jeg spm til hendes opskrift og måtte desværre hente svar på hæklegrupper på Facebook.
Nu har jeg købt garn hvor indfarvning ikke passede og hun ville undersøge om hun havde mere. Jeg tænkte woow fed service. Efter 14 dage rykken og adskillige mails fik jeg intet svar. Nu blev jeg irriteret og har har sendt det retur. Mega belastende når man gerne vil i gang med sit projekt.
En tredje gang var garnet ødelagt og knækket flere steder. Da skrev jeg også og igen gik der flere dage / uge før jeg fik svar. Igen står man med et projekt som bare ligger i 14 dage.
Trist. Du har mistet en loyal og en kunde der har støttet dig igennem flere år :(

16. september 2021

Dårlig kundeservice

Flotte opskrifter, men desværre dårlig kundeservice og en rigtig ærgelig måde at kommunikere på. Heldigvis findes der andre hjemmesider med skøn service og flotte designs.

12. november 2019

Kan ikke anbefales

Lækre opskrifter som man rigtig gerne vil arbejde med, MEN mega dårlig kundeservice.
Kan ikke anbefales, hvis man på nogen måde ønsker en god og respektfuld kundeservice

30. september 2019

Er dette din virksomhed?