Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 15 af de 22 bedste virksomheder i Taskebutik
- nr. 20 af de 32 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
- nr. 24 af de 55 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
- nr. 8 af de 11 bedste virksomheder i Håndtaskebutik
- nr. 10 af de 12 bedste virksomheder i Lædervarebutik
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Bagagebutik
Om NEYE
NEYE butikkerne er ejet af NEYE-Fonden, der siden 1977 har givet kædens overskud til kræftforskning i Danmark. Vi er stolte af vores gode og vigtige formål, som vi støtter helhjertet. Og det samme gør du – uanset hvad du køber hos os.
NEYEs stifter, Johannes Neye, åbnede den første NEYE butik i 1881 i København. Her var specialet lædervarer og den dag i dag, finder du stadig en bred vifte af kvalitetslædervarer hos NEYE.
NEYE Sverige
NEYE-kedjan har butiker spridda över hela Danmark och 2 butiker i Sverige. Du hittar våra butiker på Emporia Shoppingcenter i Malmö samt Väla Centrum i Helsingborg. NEYE har även en svenska webbshop neye.se och är marknadsledande inom väskor, ryggsäckar, resväskor och accessoarer. Vi förhandlar ett brett utbud av internationellt och nationellt erkända varumärken.
NEYE ägs av NEYE-Fonden, som sedan 1977 har donerat allt överskott till cancerforskning. Vi är stolta över vårt goda och viktiga syfte som vi stödjer med hela hjärtat - och detsamma gör du - oavsett vad du köper hos oss.
NEYEs grundare, Johannes Neye, öppnade den första NEYE-butiken i 1881 på Vimmelskaftet i Köpenhamn. Då specialiserade man sig på lädervaror och ännu idag hittar du ett stort sortiment av högkvalitativa lädervaror hos NEYE.
Vi giver vores overskud til kræftforskning. Når du handler i NEYE støtter du kræftforskningen i Danmark.

- Fri fragt ved køb over 499 kr.
- Når du køber for over 499 kr. får du gratis levering i Danmark. Som medlem af Klub NEYE får du gratis levering allerede ved køb over 399 kr.
- Afhent i butik eller få hurtig levering
- Med Click & Collect kan du afhente din ordre gratis i en af vores butikker, hvis hele din ordre er på lager i den ønskede butik. Du kan også få sendt varen til din privatadresse, erhvervsadresse, en pakkeshop eller til en af vores 44 butikker.
- 30 dages returret
- Hos NEYE kan du bytte eller returnere varen i 30 dage. Vi har landsdækkende returservice i alle vores butikker. Webordre kan også returneres til vores lager.
Hovedkontor: Greve Main 32, 2670, Greve, Danmark
- kundeservice@neye.dk
- www.neye.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Venlige, kompetent, hjælpsom personale og hurtig service når man bestiller vare.
Leveringstiden blev overholdt
Leveringstiden blev overholdt, produktet var fint pakket. Ingen finger at sætte på det
God service!
Hurtig levering og varen levede op til…
Hurtig levering og varen levede op til min forventning
Overskueligt og lækkert
Overskuelig webshop, hurtig levering til butik, god kundeservice og lækre produkter.
Neye Rosengårdcentret fortjener 5…
Neye Rosengårdcentret fortjener 5 ✨✨✨✨✨.
Havde problemer med en kuffertlås. Kufferten blev med et smil byttet til en ny med det samme🤗
Det var fantastisk!
Den bedste kundeservice
Jeg ville gerne bestille en taske fra Pia Ries, som kun kan købes online. Samtidig ville jeg gerne benytte et tilgodebevis, og butikken i Viborg hjalp så flot med både bestilling og “betaling med tilgodebevis”, så jeg fik den bedste kundeservice og er superglad for min smarte, farverige taske. Tak!
Rigtig god service i butikken som hjalp…
Rigtig god service i butikken som hjalp med at bestille den rigtige taske hjem
Nemt at finde rundt på hjemmesiderne
Nemt at finde rundt på hjemmesiderne. Og hurtig levering
Rigtig god betjening og hurtig levering
ukompliceret
Intet mindre end perfekt 👍😀
God kundeservice og varerne kommer som…
God kundeservice og varerne kommer som de siger.
Vare svarer fint til beskrivelsen og…
Vare svarer fint til beskrivelsen og hurtig levering.
Meget fin service