Microsoft Store Anmeldelser

1.010

1,2

Ordre ikke leveret. Bestilte spil, der viste sig at skulle downloades på en schweizisk Microsoft hjemmeside. Undervejs fik jeg den besked at det ikke kunne leveres til min enhed. Dagen efter fik jeg... Se mere

Microsoft opdaterer ens video hen over hovedet på en. Og så ryder de alt, jeg har liggende på konkurrentens browser, Chrome, men ikke fra deres egen, Edge. På den måde forsøger de meget uetis... Se mere

Prøvede at installere WLS med UbuntU 22.04. Power-shell siger tryk på en knap og så forsvinder Power-shell igen. Microsoft siger at de elsker Linux - og de bruger selv Linux som server da Microsof... Se mere

Dårlig

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(1.010)

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Så er den gal igen bluetooth virker…

Så er den gal igen bluetooth virker ikke og uanset om jeg har sat skærmtid til 1 time men det virker ikke da der står at skærmtid KUN er 5 min uanset hvad så skal der lokkes ind igen så egentlig kan man ikke se på billeder eller andre ting i sin pc da Microsoft mener deres sikkerhed er vigtigere end mit privatliv og ret til at være på min pc UDEN at der skal lokkes ind i tide og utide man skulle tro at det er Microsoft der eger min pc og ikke mig !! Når man bor alene så er der lige som INGEN andre der roder i min pc så hvorfor skal Microsoft bestemme over min pc når jeg har en fuld sikkerheds pakke købt og betalt !
Når Microsoft heletiden skal ødelægge så min pc er uanvendelig da jeg på ingen måde kan arbejde internt på min pc da Microsoft hver 5 min lukker min pc uanset hvilke indstillinger jeg bruger og så skal der lokkes ind igen, igen og igen så har Microsoft BESTEMT at min pc skal lukkes ned hver gang der er gået 5 min !!
Så hvornår kan jeg mon komme til selv at bestemme helt over min helt private pc ?? Jeg føler afmagt over for Microsoft og deres magt afgance og inkompetence da det er total umuligt at bruge en pc hvor der konstant er noget der ikke virker og derfor umuligt at få sit arbejde færdiggjort til tiden da der skal bruges mere tid på at lokke ind IGEN,IGEN OG IGEN !!

25. februar 2026

Top Elendig service og super ærgeligt…

Top Elendig service og super ærgeligt det en standard for windows. Jeres Apps, Hjemmeside og support har ingen funktionel nytte. Jeg kan kun logge ind på appen og der virker ting som indløs nøgler ikke. Jeg kan ikke logge ind på min rigtige microsoft konto da jeg ikke har adgang til min gamle mail som blev brugt som backup. Det så nu den man bruger til at kontakte på hvilket er hjernedødt igen. Microsoft er en elendig service

16. juli 2025

Hvis Microsoft kunne gøre deres…

Hvis Microsoft kunne gøre deres software mere enkel, og ikke sende alle deres, reklamer, man skal nærmest være uddannet, inde for IT for at betjene sin computer, det gamle, Windows 1998 var bruger venlig, så alle kunne bruge sin computer, men nu er Microsoft, jo Amerikansk, og deres system er efter hånden kun for dem der er uddannelse inde for computerverden, så Alm. Mennesker ikke kan betjene, Microsft’s styre programmer.

15. april 2025

Forsigtig med køb i Microsoft Store

Jeg vil ikke anbefale at købe noget i Microsoft Store. For det første på den ene af mine konti var betaling afvist, da PayPal kontoen var slettet, naturligvis, men det hjalp IKKE at skifte kort, og kunne ikke slette ordren. Har nu fjernet alle kortene på den konto. Går til min anden konto og FORUDBESTILLER MSFS2024 som udkommer den 19. november! Jamen det er i dag!!!! og pludselig står der på kontoen, at jeg ikke har foretaget køb inden for de sidste tre måneder, selvom betalingen tydeligvis er gået igennem, og jeg har fået e-mailbekræftelse på dette. I e-mailen står der at ordren er tilgængelig den 19. november! Jamen endnu engang DET ER I DAG.
Jeg fik besked som anført, men på Store hjemmesiden stod der at jeg ikke havde købt noget de sidste 3 måneder!?
Tilfældigvis kiggede jeg lige på min anden konto, hvor alle betalingskort var fjernet, og der var min ordre: Betalt!
Det tog så KUN 1-2 timer at finde ud af hvordan jeg skulle downloade programmet.

19. november 2024

WLS med UbuntU…

Prøvede at installere WLS med UbuntU 22.04.
Power-shell siger tryk på en knap og så forsvinder Power-shell igen.
Microsoft siger at de elsker Linux - og de bruger selv Linux som server da Microsoft server ikke fungerer godt nok - men kun gamle Linux OS er til rådighed.
Microsoft elsker Microsoft og intet andet.

26. februar 2024

Bestilte min vare over xbox og da den…

Bestilte min vare over xbox og da den ikke blev leveret kontaktede jeg Microsoft der helt uventet ikke kunne gøre noget som helst og velvilligheden for at yde service var ikke til stede.
Har IKKE bestilt noget der skulle sendes siden og kommer heller ikke til det

1. februar 2023

Frustrerende

Jeg ser at der er trukket 629 kr på min konto. Jeg kontakter Microsoft Store, jeg bruger virkelig meget tid på det. Efter flere opringninger og mails frem og tilbage , får jeg oplyst at der er købt Xbox udstyr fra en mail adresse, mf———@outlook.com. Jeg må ikke få oplyst hele mail adressen. Jeg kender ikke denne mail, og har aldrig købt noget udstyr, jeg ved intet om Xbox. Jeg gør indsigelse til min bank, og beder Microsoft om at sende en ordrebekræftelse ,på det de påstår at jeg har købt,til min rigtige og eneste mail. Det kan desværre ikke lade sig gøre før jeg har bekræftet den mail adressen som jeg ikke kender og aldrig har benyttet ????? Virkelig mærkeligt og frustrerende.

16. maj 2023

Microsoft sletter vinduer fra andre browsere end deres egen

På den måde forsøger de meget uetisk at få kunderne over på deres egen browser.

Desværre er der ingen rigtig konkurrent til Windows.

Microsofts adfærd er harmdirrende!

Jeg håber en dag, at EU griber fat over for Microsofts adfærd.

30. december 2022

Ikke spille købt spil uden abonnement...

Jeg har købt et spil (som jeg så ejer nu) til min xbox, problemet er at selvom man giver næsten 400 kr for et spil skal man OVENI betale dem enten 59 eller 99 kr om måneden for at kunne spille online i dette spil... Syntes ærligt talt det lidt for ring at man betaler så mange penge for et spil, og så at en af de ting der tilhører spillet ikke kan bruges fordi man ydeligere skal købe abonnement ved siden af...

Og det så åbenbart KUN hvis man har konsol og ikke hvis det er computer... LATTERLIGT

30. oktober 2022

Ordre ikke leveret.

Ordre ikke leveret.
Bestilte spil, der viste sig at skulle downloades på en schweizisk Microsoft hjemmeside. Undervejs fik jeg den besked at det ikke kunne leveres til min enhed. Dagen efter fik jeg en mail, at ordren var ikke lavet færdig, nå ja sådan var det jo. Men alligevel blev beløbet hævet på min konto??? Når jeg ser på min Microsoft konto står der "Gennemført" ???

18. september 2022

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. købte mig en Surface 4. Det var et fejlkøb. Ringede og spurgte, hvad der var bedst at gøre i min situation. Fik hurtigt sendt en retur lable og fik afleveret pakken. Har fået besked om at pengene er på vej. God medarbejder at tale med.

22. juli 2022

Spild af både tid og penge

Jeg har betalt DKK 119,00 i ’Microsoft Store’ for appen ’Movie Maker – Video Editor PRO’, ordre #8201748525 uden at kunne downloade appen.
Ved forsøg på download af produktet svares bare ’Hov noget gik galt hos os’ og så sker der ikke mere.
På sædvanlig Microsoft-maner tilbydes så ’Microsoft Troubleshooting’ hjælp til nulstilling af min konto, men gæt! Hjælper det? Nej, heller ikke denne gang. Har faktisk aldrig nogensinde oplevet at ’Microsoft Troubleshooting’ har kunne løse noget som helst problem, men til gengæld har det spildt min tid.
Det er nu nogle år siden jeg skiftede fra Microsoft til Apple produkter, og havde rent glemt hvor meget tid Microsoft kan spilde med deres ’hjælp til selvhjælp’, selvom de i dette tilfælde åbent indrømmer at ’Hov noget gik galt hos os’.
I ’Microsoft Store’ har jeg spildt både mine penge og min tid.
Hvis Apple-produkter er for dyre, så køb evt. brugt.

3. juli 2022

MICROSOFT DANMARK - det må I kunne gøre bedre!

D. 2. februar 2022. Jeg er ærligt talt frustreret! Jeg har brugt +3 timer i telefonen. Har talt med 6 forskellige medarbejdere (som alle var venlige, skal siges), hos en engelsktalende medarbejder var der så meget larm i baggrunden, at jeg stort set ikke kunne høre, hvad han sagde. Han sendte mig diverse links som ikke har relevans for min henvendelse. Og mit problem er stadig uløst!

Jeg er mangeårig betalende kunde, og det er første gang, jeg har haft brug for at kontakte Microsoft Danmarks support. Jeg er meget forundret over, at man vælger at behandle sine betalende kunder på denne måde. Den var absolut ikke gået nogen af de steder, jeg har arbejdet!

Jeg er blevet lovet, at jeg bliver ringet op af en medarbejder i morgen, som så vil stille mig direkte om til support. Det bliver så 7. gang vi prøver det.

Opdatering d. 3. februar 2022. I dag har jeg brugt godt en time i telefonen. Jeg har ringet 16 gange! til hovedkontoret. Jeg bliver “smidt af” hver gang. Jeg har forgæves forsøgt at få fat på en mailadresse, hvor jeg kan sende min reklamation. Jeg har i dag talt med 2 forskellige personer - den ene fra det danske hovedkontor i Lyngby (jeg kom igennem første gang jeg ringede), her fik jeg udleveret et mobilnr., hvor beskeden lyder at telefonen ikke kan nåes! Det nummer fik jeg også udleveret i går af en anden medarbejder og ringede også på det i går, her var beskeden den samme. Jeg ringer selvfølgelig tilbage til hovedkontoret i Lyngby og oplever nu at blive smidt af linien efter ca 3 minutters venten 15 gange!

Jeg bliver i dag endnu en gang stillet om til en engelsktalende medarbejder, som jeg i øvrigt talte med i går. Det var vedkommende, som sendte mig en masse links, som ikke har relevans for min henvendelse… I salgsafdelingen fik jeg at vide, at jeg kunne få et tlf.nr. til en afdeling i USA!!! Der kunne jeg så klage!!?

Jeg vil kontakte Forbrugerrådet og høre om det er lovligt, at jeg som forbruger og betalende kunde, hverken har mulighed for at indsende en skriftlig reklamation eller indgive en reklamation mundtligt.

Jeg oplever, at der ingen hjælp er at hente nogen steder hos Microsoft Danmark. Det undrer mig virkelig at en virksomhed vælger at behandle sine betalende kunder på denne måde! Det virker som om, at Microsoft Danmark helt bevidst har fravalgt at yde deres faste betalende kunder en god service.

Opdatering d. 4. februar 2022.

Er i dag blevet kontaktet af yderligere to medarbejdere fra Microsoft Danmark. Den første beklagede min dårlige oplevelse og ville rigtig gerne hjælpe mig med min udfordring, men den udfordring ER blevet løst, hvilket jeg har fortalt i hvert fald 3 forskellige medarbejdere. Jeg kontaktede Apple i går d. 3. februar 2022, hvor jeg fik den fornødne hjælp og problemet med min mail (jeg kunne ikke få adgang til mit spamfilter på min IPhone) var løst på under 15 minutter!

Alt i alt har jeg brugt en arbejdsdag på det her uden at have fået den hjælp, som jeg regnede med, at jeg kunne få hos Microsoft Danmark.

Jeg vil understrege at alle de 10 - 11 forskellige medarbejdere jeg indtil videre har talt med har været venlige og imødekommende - også da min frustration var i tiltagende. Dog synes jeg, at det var flabet af den unge mand i salgsafdelingen, at foreslå mig at ringe til USA.

Hvis jeg kunne ville jeg give Microsoft Danmark 0 stjerner. Det her er ikke i orden!

4. februar 2022

Jeg købte d 12 januar et type cover…

Jeg købte d 12 januar et type cover (cover med tastatur) af microsoft, som skulle kunne afhentes i en pakkeshop d 14. men i pakkeshoppen har de ikke modtaget pakke, fragt firmaet bekræfter d 17 at pakke ikke er i pakkeshoppen. d 17 ringer jeg til microsoft fordi de skal efterlyse pakken hos fragt selvskabet, de lover at ringe tilbage inden for 2 dage, men 3 dage sener ringer jeg til dem og får afvide at ham som håntere min sag er syg, men at det team som tager sig af ordrer som ikke kommer frem vil have bekræftet at jeg har været i den rigtige pakkeshop, det bekræfter jeg igen, og jeg får igen afvide at jeg vil blive kontaktet inden for 2 dage, men det sker ikke, så jeg kontakter dem igen, og jeg får samme besked igen at jeg skal bekræftet at jeg har været i den rigtige pakkeshop og at jeg vil blive ringet op inden for 2 dage. fredag d 28 januar bliver jeg lovet at en supervicer ringer til mig mandag eller tirsdag, dette sker ikke, men jeg ringer tirsdag d 17 hvor jeg bliver lovet at jeg vil blive ringet op onsdag den 2 februar, den 2 febuar bliver jeg ringet op, og får afvide at team som tager sig af ordrer som ikke kommer frem, den 28 januar er gået igang med at behandle min sag og at det vil tage 3 uger. Siden tirsdag d 17 januar har der stået under min ordres info at den er "refusion er under behandling
Refusion udstedes inden for 4-7 arbejdsdage." Men det kan personen hos microsoft ikke genkende.

2. februar 2022

Moderne svindlere

Moderne svindlere – utrolig historie - hold jer væk!

Jeg købte i april 2021 en bekostelig Microsoft Surface 7+ computer. Den så glimrende ud, og i starten var jeg glad.
Så skete det i juli. Blå skærm. Den døde. Ikke bare døde den – den kom sig aldrig. Gennem en jungle af telefonkøer kom jeg igennem til en tekniker ved Microsoft, der kunne fjerndiagnosticere, at ”motherboardet var uigenkaldeligt dødt”.
Nu ville jeg jo så gerne have en ny computer, og jeg troede, det var en nem sag. Men her starter svindlen.
Et sted med småt skriver de i salgskontrakten fra Microsoft Store Danmark, at man ikke får en ny computer men tilbydes en ”refurbished” computer. Altså en brugt computer, der har været under reparation.
Jeg mente ikke, at det kunne være rigtigt og undersøgte reglerne. Den danske købelov giver 2 års reklamation, og de er forpligtet til at give noget, der tilsvarer en ny computer eller pengene tilbage. Forbrugerrådet TÆNK gav mig ret i dette men sagde, at det var en sag for Forbrugerankenævnet.
Så oprettede jeg en klage ved Forbrugerankenævnet, og jeg kunne se, at lignende klager i arkivet havde fået medhold. Men nej nej – Microsoft Store Danmark er i virkeligheden en forretning etableret i Irland, selvom den markedsfører sig dansk, med danske ansatte og i danske kroner. Så Forbrugerankenævnet ville kun tage sagen, hvis Microsoft bekendte sig som danske forhandlere – og det ville de ikke. Nu var de en irsk butik.
Tilsyneladende var de ikke en gang en butik, for ifølge købeloven – også de europæiske regler – er det forhandlerens ansvar at give mig en ny pc. Men Microsoft er både forhandlere og producenter – og det er deres producentgaranti, de konstant referer til. Salgsgaranti findes slet ikke.
Nå, Forbrugerankenævnet sendte den videre til EU-klagenævnet. Men! Jeg er udlandsdansker og bor i Ungarn, så det danske ville ikke tage sagen. Jeg skulle tage den op med det ungarske tilsvarende. Disse fik fat på Microsoft i Irland, og her fik jeg pludselig en truende mail fra Microsoft om, at jeg har eskaleret sagen men at de ikke vil give sig overhovedet.
Dette meddelte jeg EU's klageorgan, og de kunne så fortælle mig, at hvis Microsoft ikke ønsker at diskutere sagen – så kan EU ikke tvinge dem. Klagenævnet er nemlig ikke en myndighed. Så mit eneste skridt frem er at lægge civil sag mod Microsoft.
Kan det virkelig være rigtigt??? Er vi så nemme at narre?
Jeg kunne ikke lægge sag an mod en gigant som Microsoft, så jeg tog deres elendige brugte computer her i januar.
Så skete det selvfølgelig, at det viste sig, den havde et dårligt batteri. Sååååå, jeg skulle for tredje gang geninstallere Windows og hele cirkusset med en ny – brugt – computer. Det er denne, jeg sidder og skriver fra. Og på denne har jeg oplevet, at der går Blå Skærm i den hver anden dag, og mens jeg skriver dette, stoppede tastaturet med at virke og skærmen blev sort. Denne gang magter jeg ikke at tage en FJERDE BRUGT COMPUTER fra dem. Jeg køber en Apple og rører aldrig Microsoft igen.
Hermed min opfordring – hold jer langt langt væk fra Microsoft!

Daniel

27. januar 2022

så køb fra alle sted end her

hej alle, jeg ville ikke købe noget fra denne butik, efter at Microsoft Store, har fjernet Minecraft fra min bibliotek. Med andre ord, har jeg købet og betalt for et spil og derefter har Microsoft "taget"/"stjålet". Det mener jeg er under alt kritik.
så køb fra alle sted end her

10. januar 2022

Dårlig support

Dårlig support. Svært at manurer på deres hjemmeside. Hvis man ikke har IT kendskab så er man i problemer, når man ikke helt forstår hvordan man skal registrere en produkt kode til office pakken.
Og hvis uheldigvis ikke kan huske sin kode til Microsoft login, og man ikke kan få godkendt sin nulstilling af kode, så er man på den.
Så dårlig service og dårlig support.

6. januar 2022

Er dette din virksomhed?