www.lasertryk.dk Anmeldelser

3.581

4,1

Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vor... Se mere

Jeg plejer helst at støtte de helt små, lokale virksomheder – men LaserTryk er simpelthen svær at komme udenom. De har fantastiske priser og en service, man sjældent oplever hos en større virkso... Se mere

1. Plakat- og skiltebutik

Om www.lasertryk.dk

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.581)

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har brugt LaserTryk utrolig meget…

Jeg har brugt LaserTryk utrolig meget gennem mange år og har lagt rigtig mange ordrer hos dem. På intet tidspunkt er jeg blevet tilbudt en bedre aftale eller blevet kontaktet omkring mit mangeårige kundeforhold.

Da jeg så vælger at “forlade” dem, bliver jeg til gengæld kontaktet flere gange for at høre hvorfor.

For nylig stod jeg med en ekspressag og tænkte: Det må blive LaserTryk – dem kender jeg trods alt.

Jeg bestiller A5 print. De leverer A4.

Fejl kan selvfølgelig ske, Det afgørende er, hvordan man løser dem.

Hvis jeg vil have ordren refunderet, skal jeg sende de fejlleverede varer retur – på min egen regning 🤦🏼‍♀️ Alternativt kan jeg få 15% rabat på en ny ordre med det, jeg faktisk bestilte, men står stadig med faktura på A4.

Det er simpelthen en kundeservice, jeg har svært ved at forstå 🤷🏼‍♀️

2 stjerner, fordi jeg faktisk var rigtig glad for LaserTryk gennem mange år – dengang jeg ikke vidste bedre 😢

14. september 2026

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot, og ikke mindst tak fordi du har været kunde hos os gennem så mange år. Vi sætter stor pris på din loyalitet, og derfor er jeg også meget ked af at læse om din oplevelse.

Du nævner, at vi først kontaktede dig, da du valgte at handle et andet sted. Det er korrekt, at vi normalt ikke kontakter vores faste kunder løbende, bortset fra vores kundetilfredshedsundersøgelser. Når en kunde vælger at stoppe samarbejdet med os, forsøger vi dog at forstå årsagen, så vi kan lære af det og forbedre vores service.

Efter at have gennemgået din sag kan jeg se, at der opstod en misforståelse omkring formatet på din ordre. Du bestilte tryksager i A5-format, men den indsendte trykfil var opsat i A4-format. I en situation som denne burde vi have kontaktet dig for at få afklaret, hvilket format der var det ønskede. Det beklager jeg oprigtigt. Vi traf en antagelse i stedet for at sikre os, at alt var korrekt, og det lever naturligvis ikke op til den service, vi ønsker at yde.

Jeg kan samtidig se, at du kun er blevet faktureret for A5-formatet, selv om de leverede tryksager er produceret i A4-format.

Jeg forstår også din undren over, at du skulle returnere varerne for egen regning for at kunne modtage en kreditnota. Men jeg tror, at der er tale om en misforståelse, for min kollega, der behandlede reklamationen, faktisk aldrig skrev til dig, at du skulle returnere tingene for egen regning. Jeg har nemlig tjekket mailkorrespondancen nu. Derfor har jeg nu sørget for, at du i stedet modtager en pakkelabel fra os, hvis du ønsker at returnere tryksagerne. På den måde skal du naturligvis ikke selv afholde fragtomkostningen.

Hvis du derimod vælger at anvende materialet, selv om det er leveret i A4-format, vil vi gerne tilbyde dig 15 % rabat på ordren som kompensation for fejlen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på mw@lasertryk.dk, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst for dig. Det vigtigste for os er, at du føler dig godt behandlet, og jeg håber derfor, at du vil tage positivt imod vores forslag.

Endnu en gang beklager jeg den oplevelse, du har haft.

Bestilte Roll up banner

Bestilte Roll up banner - Fik at vide kvalitet på nogle elementer på pdf var lav kvalitet men vi sagde det var mening så de skulle bare printe.

D. 20 august lavede vi ordren og har rykket for svar 2 gang siden det er den 10 september stadig uden svar.

10. september 2026

Hej Simon,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi beklager, at du har oplevet ventetid og manglende afklaring i forbindelse med din bestilling. Vi forstår godt din frustration, når du både har afventet svar og efterfølgende rykket flere gange.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at vi får et fuldt overblik over forløbet. Du er derfor meget velkommen til at sende dit ordrenummer eller kundenavn til mw@lasertryk.dk, så vi kan gennemgå sagen og følge op på den hurtigst muligt.

Tak fordi du gør os opmærksomme på forholdet. Vi håber at få mulighed for at hjælpe dig videre.

LaserTryk.dk

Supergod kundeserviec og kvalitet

Supergod kundeserviec og kvalitet! (og pris!) De bedste anbefalinger herfra!

8. september 2026

Tak for den flotte anmeldelse, Line! 🌟

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kundeservice, kvalitet og pris. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os.

Tak for de varme ord og din tillid til os. Vi håber at få fornøjelsen af at hjælpe dig igen i fremtiden.

LaserTryk.dk A/S 😊

Jeg fik printet to oplag bøger hos…

Jeg fik printet to oplag bøger hos LaserTryk. Der var ukompliceret, hurtig, imødekommende og meget hjælpsom kundeservice og et tilfredsstillende produkt.

1. september 2026

Besvarelse fra www.lasertryk.dk

Tak for den flotte anmeldelse, Kenneth!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med at få trykt dine bøger hos os. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om både vores kundeservice og det færdige produkt. Det betyder meget for os, at du oplevede processen som ukompliceret, hurtig og imødekommende.

Tak fordi du valgte LaserTryk.dk. Vi håber, at vi også får fornøjelsen af at hjælpe dig med dine kommende projekter.

LaserTryk.dk A/S

EN STOR OMGANG UNDSKYLDNINGER.

EN STOR OMGANG UNDSKYLDNINGER.
Bestilte nogle klistermærker som vi har gjort mange gange før, men da vi modtog dem var de denne gang sendt i ark, hvor vi altid har fået enkeltvis, som en medarbejder også før har fortalt os.
Det hele noget med at hvis klistermærkerne er under A5 kommer de i ark. ( noget som deres medabejder jo har sagt nej til, og alle de andre gange har vi også fået enkeltvis )
Vi klagede til deres klageafdeling, men det kunne de ikke gære noget ved, for så skulle man skrive det i bemærkninger selvom vi prøvede og forklare hende at jeres medarbejder har sagt at de altid kom enkeltvis.
Samtidigt begyndte hun og skrive tilbage at nu havde de lige pludselig ændret deres ting omkring dette, og man burde holde øje med deres hjemmeside for ændringer..... MEN hvem faen gør det når alt ellers går perfekt ( med få undtagelser ).

Da så anden halvdel af vores bestilling ankommer dagen efter er klistermærkerne nu leveret enkeltvis.
Så skriver Lasertryk igen at de fastholder at de ikke har gjort noget forkert, andet at de nok ikke skulle have sendt dem enkeltvis da det var en fejl fra deres side.

Efter første klage, vil de ikke gøre noget som helst, udover at jeg kan bestille igen og få 15 % rabat
( havde ellers fået 20 % på den ordre i første omgang ), men efter anden gang, så vil de gerne trykke nogle nye, men skal så åbenbart selv betale for miljø afgift, som de endda har opkrævet hele to gange på den samme ordre....

Alt det de for at vide ryger åbenbart lige igennem hovedet på den medarbejder som bliver ved med at opretholde at faktura skal betales, trods for de jo erkender at de har sendt noget forkert.

Så lad os se om vi ses i retten, for faktura vil ikke blive betalt.

Har ellers været godt tilfreds med Lasertryk, men det stopper her og nu.

27. august 2026

Hej Bo,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har været utilfreds med både forløbet og den løsning, vi har kunnet tilbyde. Det er naturligvis aldrig den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med.

Vi kan godt forstå, at det har været frustrerende at modtage klistermærkerne på en anden måde end forventet. For klistermærker under A5-størrelse har vi i nogle måneder nu oplyst på vores hjemmeside, at de leveres på A4-ark som standard. Samtidig fremgår det, at hvis man ønsker en anden leveringsform, kan dette angives som en bemærkning til ordren.

Vi beklager, hvis denne information ikke har været tydelig nok i forbindelse med din bestilling, eller hvis dine tidligere erfaringer har givet dig en anden forventning til produktet.

Selvom ordren er produceret i overensstemmelse med vores gældende produktspecifikationer, ønskede vi alligevel at hjælpe dig videre og tilbød derfor at fremstille klistermærkerne på ny og skære dem enkeltvis uden beregning for selve tryk- og skærearbejdet. Vi bad alene om betaling af fragt samt de gældende administrations- og miljøgebyrer. Dette ønskede du dog ikke at tage imod.

Jeg har dog talt med vores direktør om sagen, og vi er blevet enige om at printe dem om og få dem udskåret enkeltvis en gang til dig helt uden beregning. Dog skal det understreges, at du fremover altid skal skrive en bemærkning på ordrerne, hvis du ønsker dem skåret ud enkeltvis, da vi gerne vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre på en måde, vi oplever som fair for begge parter.

Endnu engang vil vi gerne takke dig for din feedback. Den er værdifuld for os og hjælper os med løbende at forbedre både vores produkter, information og kundeservice.

LaserTryk.dk A/S

Jeg er ekstremt utilfreds med Lasertryk…

Jeg er ekstremt utilfreds med Lasertryk og den måde, de har håndteret vores ordre på.

Vi bestilte nogle IDEM-ordresedler og sendte billeder af de tidligere ordresedler, med klar besked om, at de skulle produceres præcis som de eksisterende. Alligevel leverede Lasertryk dem i A5-format, hvilket er alt for småt til vores behov og derfor reelt ubrugeligt for os.

Det mest frustrerende er dog måden, sagen efterfølgende er blevet håndteret på. Selvom vi mener, at leverancen ikke svarer til det, vi havde bestilt, fastholder Lasertryk, at vi skal betale fakturaen og har kun tilbudt en symbolsk rabat. Vi fik samtidig besked om, at vi så måtte bestille og betale for nogle nye.

Jeg synes, det er en meget dårlig måde at håndtere en fejl på – især over for en erhvervskunde. Vi havde forventet, at Lasertryk ville forsøge at finde en rimelig løsning, når det leverede produkt ikke kan bruges.

Mage til dårlig kundeservice og uprofessionel håndtering skal man efter min mening lede længe efter.

18. august 2026

Hej Lars,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde LaserTryk på Trustpilot.

Vi er naturligvis kede af at læse, at du ikke er tilfreds med din oplevelse. Vi har gennemgået sagen grundigt og har stor forståelse for, at det er frustrerende, når et produkt ikke lever op til de forventninger, man havde til det færdige resultat.

Efter en gennemgang af forløbet er vi dog desværre ikke i stand til at imødekomme reklamationen vedrørende formatet på de leverede iDEM-sæt.

Det skyldes følgende:

1. Tilbuddet

Vi udarbejdede et tilbud på iDEM-sæt i A5-format og fremsendte dette til dig med information om, at tilbuddet skulle gennemgås grundigt inden godkendelse, da det efterfølgende ville udgøre den endelige aftale mellem parterne. I tilbuddet fremgik det tydeligt, at der var tale om iDEM-sæt i A5-størrelse.

Tilbuddet blev herefter godkendt.

2. Korrekturen

Vores layoutafdeling udarbejdede efterfølgende trykfiler til opgaven, og du modtog en korrektur til godkendelse. Her fremgik det ligeledes, at materialet var opsat i A5-format, og du blev bedt om at kontrollere, at korrekturen var korrekt, inden produktionen blev igangsat.

Korrekturen blev efterfølgende godkendt.

3. Ordrebekræftelsen

Efter godkendelsen modtog du en ordrebekræftelse, hvor det endnu en gang blev oplyst, at de bestilte iDEM-sæt var i A5-format. Her gjorde vi også opmærksom på, at ordrebekræftelsen skulle gennemgås grundigt, og at eventuelle fejl skulle meddeles hurtigst muligt.

Vi modtog ikke nogen henvendelse vedrørende formatet på dette tidspunkt.

På baggrund af ovenstående vurderer vi derfor, at formatet har været oplyst og accepteret gennem hele ordreforløbet, og vi har derfor ikke grundlag for at behandle sagen som en reklamation.

Når det er sagt, ønsker vi naturligvis stadig at hjælpe dig bedst muligt. Derfor har vi tilbudt dig følgende muligheder som en kulanceløsning:

10 % rabat på en ny ordre, hvis du ønsker at bestille iDEM-sættene i det ønskede format.
15 % kreditering af den eksisterende faktura som et bidrag fra vores side.

Vi håber meget, at du vil tage imod en af disse løsninger, da vi oprigtigt ønsker at finde en imødekommende vej frem, selvom vi desværre ikke kan give medhold i reklamationen.

Endnu en gang tak for din feedback. Vi beklager, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger, og vi håber at få mulighed for at betjene dig igen under bedre omstændigheder.

LaserTryk.dk A/S

Meget hjælpsomme på telefonen også…

Meget hjælpsomme på telefonen også overfor dem der ikke har dyb viden om tryksager. Har også fået lavet Roll ups tidligere med stor succes's. Og ALTID til aftalte tid.

3. august 2026

Copilot said:

Tak for den flotte anmeldelse, Chris! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet vores telefoniske rådgivning som hjælpsom og imødekommende. Vi ved, at tryksager kan være en jungle, og derfor gør vi altid vores bedste for at guide vores kunder sikkert gennem processen, uanset erfaring.

Hvor er det også dejligt at høre, at du tidligere har haft succes med dine roll-ups, og at vi har levet op til de aftalte leveringstider. Det er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak for din tillid og for de pæne ord. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!

LaserTryk.dk 💙

Som altid god hjælp når man ringer

Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fik vendt forskellige muligheder i luften, fanget en fejl fra min side, og er fuldt og helt tilfreds med resultatet. Jeg er kunde gennem 20 år.

10. juli 2026

Besvarelse fra www.lasertryk.dk

Tak for de flotte ord, Anne-Mette – og ikke mindst for din loyalitet gennem hele 20 år! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever den personlige kontakt som en styrke, og at du altid får den hjælp, du har brug for, når du ringer til os. Vi ved, hvor meget det betyder at kunne tale med et rigtigt menneske, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde netop den service.

Det er også dejligt at høre, at vi sammen fik vendt mulighederne, fanget fejlen i opløbet og sikret et resultat, du er fuldt tilfreds med. Den slags samarbejde er præcis det, vi stræber efter hver dag.

Tusind tak for din tillid gennem to årtier – det betyder rigtig meget for os. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere tryksager i fremtiden.

LaserTryk.dk A/S 💙

Lasertryk..

Sender uopfordret en kæmpe pakke l.... = en miljøbombe til virksomheder i Danmark i form af en masse tryk fyldt med kemikalier og farver uden hensyn til modtageren eller miljøet.... STOP!

8. juni 2026

Kære Flemming

Tak for din anmeldelse – vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du har modtaget materiale fra os, som du ikke har ønsket. Det er naturligvis ikke vores intention at være til gene. Hvis du sender en e-mail til mw@lasertryk.dk, sørger vi for, at du bliver afmeldt, så du ikke modtager flere materialer fra LaserTryk fremover.

Vi vil samtidig gerne understrege, at vi i vores produktion udelukkende anvender miljømærkede farver og arbejder løbende på at minimere vores miljøpåvirkning.

Endnu en gang tak for din feedback.

Maria Wagtmann, LaserTryk.dk

Altid tilfreds med deres arbejde

19. maj 2026

Kære Hanne Bente

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du altid er tilfreds med vores arbejde – det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver eneste gang.
Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Lasertryk.dk A/S

Grundig og professionel

Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud er deres proaktive tilgang. Opstår der den mindste tvivl om billedkvalitet eller læsevenlighed, tager de selv kontakt inden de trykker. Det giver en tryghed, der er guld værd for os som forening. Vi kan varmt anbefale LaserTryk til andre foreninger, der ønsker et professionelt resultat uden at gå på kompromis.

21. april 2026

Kære Dennis
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for de pæne ord om samarbejdet med LaserTryk. Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med både kvaliteten af tryksagerne og vores arbejdsgang.
Vi lægger stor vægt på at være proaktive og sikre, at det færdige resultat lever fuldt op til forventningerne, så det er dejligt at vide, at netop dette giver jer den tryghed, I har brug for.
Tak fordi I bruger os til både sæsonprogram, hæfter og plakater – og fordi I vil anbefale os videre til andre foreninger. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Hurtig kontakt og levering

20. april 2026

Besvarelse fra www.lasertryk.dk

Tusind tak for de 5 stjerner, Sukh!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede hurtig kontakt og levering. Vi gør os altid umage for at give en effektiv og smidig service, så det er dejligt at vide, at det blev værdsat.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen – vi står klar til at hjælpe!

Lasertryk.dk A/S

Super tryksager til rimelig pris

Super tryksager til rimelig pris og ankommer ofte før de har lovet det 😍

14. april 2026

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner, Solby ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at I er tilfredse med både trykkvaliteten, prisen og den hurtige levering – nogle gange går det heldigvis lidt stærkere end planlagt 😍
Vi sætter stor pris på jeres anmeldelse og ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

LaserTryk.dk A/S

Gør dig selv den tjeneste at finde nogle andre, hvis du vil have det rette antal bøger til tiden og uden fejl.

Scandinavian Books leverede en bog med en kæmpe fejl.

De bad om at få bogen tilbage så det kunne fikses.
Det var jeg meget utryg ved da vi var 10 dage væk fra min reception.

De sendte en kurer for at sikre at bogen kunne blive færdig til receptionen.
Dagen efter de havde lavet at jeg fik bogen, tjekkede jeg status.
Bogen var stadig i produktion.

De beklagede mange gange og fortalte at der var sket en ny fejl.
Jeg ved ikke hvad jeg skal bruge det til, når jeg ikke når at have en bog til min reception.

Receptionen måtte aflyses 2 dage før.
Jeg anbefaler at du finder et andet trykkeri end Scandinavian Books, Lasertryk Strandbygaard og alle andre trykkerier, som er en del af deres monopol.

Det er virkelig svært at komme udenom Nordeuropas største trykkeri.

2 stjerner fordi grafikeren var super kompetent.

20. januar 2026

Hej Alex,
Tak for din anmeldelse af ScandinavianBook på LaserTryks TrustPilot webside. Jeg er meget kede af at høre, at du ikke fik din bog i tid til din reception. Jeg kan ikke udelukke, at jeg var inde over sagen, men da du ikke har angivet et ordrenummer, kundenummer eller fakturanummer, kan jeg ikke tjekke 100% om det er samme sag, som vi taler om her. Jeg vil derfor høfligst bede dig sende mig et ordrenummer, fakturanummer eller kundenummer til min mailadresse mw@lasertryk.dk, så jeg kan undersøge sagen nærmere og vende tilbage med et mere kvalificieret svar. På forhånd et stort tak for hjælpen. Jeg lover, at hvis du skriver til mig med disse oplysninger, vil jeg undersøge sagen til bunds, uanset om det er den sag, som jeg har i erindring eller en ny sag.
Maria Wagtmann,

Altid rigtig god service

Altid rigtig god service, hurtig levering og så er de enormt hjælpsomme.

31. marts 2026

Kære Maja
Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din dejlige anmeldelse 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever både god service, hurtig levering og hjælpsomhed hos os. Vi gør os altid umage for at levere netop dét – så din feedback betyder rigtig meget for hele teamet.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 😊

LaserTryk.dk A/S

Alt fungerede hurtigt og fint.

23. marts 2026

Kære Charlotte
Tusind tak for de 5 stjerner og din fine tilbagemelding ⭐
Det glæder os at høre, at alt fungerede hurtigt og fint – præcis sådan skal det være.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang 😊

LaserTryk.dk A/S

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service - og produkterne er virkelig flotte :)

30. marts 2026

Kære Mariann
Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at både service og produkter har levet op til dine forventninger.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang!
LaserTryk-teamet

Nemt og godt

Har brugt lasertryk i 10+ år. Altid god kvalitet, god service og hurtig levering.

25. marts 2026

Kære Helene,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du har valgt at bruge LaserTryk.dk gennem mere end 10 år – og at du fortsat oplever både god kvalitet, god service og hurtig levering.
Vi er glade for at have dig med på rejsen, og vi ser frem til mange flere gode samarbejder i fremtiden.

LaserTryk.dk A/S

Jeg har altid den bedste oplevelse

Jeg får næsten lavet alle tryksager hos Lasertryk, og jeg har altid den bedste oplevelse. Nem og effektiv website, hurtig levering og god service.

5. marts 2026

Kære Karin

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du næsten får lavet alle dine tryksager hos os – og endnu mere, at du hver gang har en god oplevelse.
Vi er glade for, at både vores website, leveringstider og service lever op til dine forventninger. Det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal være.
Tak fordi du igen og igen vælger LaserTryk.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med dine næste tryksager!

Maria Wagtmann, LaserTryk.dk

Hurtig og effektiv.

Hurtig og effektiv.
Vi har brugt LaserTryk i mange år og har altid været fuldt ud tilfredse.

19. februar 2026

Kære Heidi
Tusind tak for din varme 5‑stjernede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores service som både hurtig og effektiv – og ikke mindst, at du har været fuldt ud tilfreds gennem mange år.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og på, at du vælger os som din trykpartner. Skulle du få brug for hjælp eller sparring på kommende opgaver, står vi altid klar til at hjælpe.