Larsens Forsølvning Anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Rigtig højt serviceniveau og resultat

Rigtig højt serviceniveau og et flot produkt, som levede helt op til forventningerne!
Var lidt sent ude ift. At få lavet en forsølvet sut til min nevøs barnedåb, hvor jeg spurgte, om det kunne lade sig gøre at få den klar, selvom jeg godt vidste, at jeg var sent ude. Jeg fik at vide, at han ville gøre sit bedste for at få den klar - og det blev den, hvilket var helt perfekt!
Sutten blev også velmodtaget til barnedåben og alle blev glade.
Kan kun anbefale!

29. oktober 2018

I anledningen af min søns dåb fik jeg…

I anledningen af min søns dåb fik jeg forsølvet hans første sut. Arbejdet er virkelig flot udført! Jeg kunne ikke være mere tilfreds og vil til en hver tid anbefale Larsens forsølvning.
Men ikke nok med det, så var servicen virkelig i top. Jeg var lidt i tidspres, da det var en lidt sidste-øjebliks-ide. Men Larsens forsølvning gjorde alt for at få den færdig til tiden! Alt i alt - yderst tilfreds og mere til :)

7. august 2018

det var en super god oplevelse at bruge…

det var en super god oplevelse at bruge dem.
jeg fik forsølvet en sut og den er perfekt lavet,der var en super god servis. Havde glemt at skrive en dato på. jeg blev ringet op af en meget behagelig person. det var helt igennem en super god oplevelse på alle punkter og jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

30. maj 2018

Jeg har valgte Larsens Forsølvning

Jeg har valgte Larsens Forsølvning, pga. den billige pris.

Jeg kontaktede firmaet (P. Larsen) pr tlf inden, for lige at høre mere om tidsramme for Fremstillingen, og div andre små spørgsmål, og her fik jeg en god dialog/ samt orientering. 👍🏻
Så jeg valgte at sende mit barnebarns første Sut afsted (sutten er mindre end normale, da hun var præmature)
Udfyldte skemaet på nettet, som var nemt og ligetil, havde iøvrigt også aftalt en fast dato, til seneste modtagelse af færdiglavet sut.
(da det var en gave) osv.

Så Jeg har nu modtaget, præcis hvad jeg forventede at få retur, nemlig en SMUK og FLOT lavet, forsølvet sut. ( et evigt smukt minde.. 👌🏻TAK.👌🏻)

ALLE aftaler ER overholdt, ALT levede op til mine forventninger, og ALT var nemt og ligetil.

Så jeg bruger gerne firmaet igen en anden gang, samt giver meget gerne en ANBEFALING videre, til alle mine nærmeste, eller andre der skulle være interesseret i forsølvning af div ting.

29. juni 2017

For dårligt!!! :(

Efter vores bryllup ville jeg gerne have en rose fra min brudebuket forsølvet, og valget falder på Larsen forsølvning, primært pga. den lave pris. Her 1½ måned efter får jeg så min rose tilbage. Jo, det yderste af den er skam forsølvet, men selve blomsterhovedet har ikke fået sølv ned mellem blomsterbladende, hvilket har resulteret i at hele centeret af blomsterhovedet er gået i forrådnelse og er decideret brunt og sort at se på. Det yderste blomsterblad stikker lidt ud, og fred være med det, men det giver et stort mellemrum ind til det næste blomsterblad. Her kan man tydeligt se at sølvet ikke er kommet ind, og igen resulterer det i en begyndende forrådnelse. Hvad så om et par år - risikerer jeg så at det yderste blomsterblad bliver så skrøbeligt, at det kan knække af, da sølvet på det yderste og næstyderste blomsterblad ikke har kontakt med hinanden?!

Da jeg ringede for at høre om det virkelig var det produkt jeg havde betalt for, blev jeg mødt med meget lidt forståelse, og en udmelding om, at han "..altså ikke kunne gøre det bedre, desværre." Jeg ville ønske jeg kunne få mine penge tilbage, for jeg føler mig virkelig snydt! Jeg har ikke fået det smukke minde om vores bryllupsdag, men derimod en forrådnet klat sølv. Hold jer langt væk fra ham! I vil kun fortryde det!

8. november 2013

Er dette din virksomhed?