Tusind tak for den meget hurtige ekspedition og levering. Jeg bestilte 5-6 produkter primært fra tilbehørkategorien. Ikke noget kemi. Det var ønsker fra en ung fødselslar og jeg var nervøs for om d... Se mere
Bestilte den 1/1-13 ( Ved godt dette er en helligdag), de siger max 5 hverdage før tingene er hos dig, modtog først i dag, den 9/1-13 mine vare. Ringede i går til kundeserivce, får besked på hun ikk... Se mere
Hurtig service og kundeservice hjælp…
Hurtig service og kundeservice hjælp mig hurtigt
utrolig langsom service
utrolig langsom service. bestilte, fik order bekræftigelse og 6 dage efter venter man stadig på sine pakke og videre info,
Fantastisk virksomhed
Fantastisk virksomhed! Jeg har handlet hos dem i flere år og er altid imponeret over deres ekstremt hurtige levering og fremragende kundeservice. De går altid den ekstra mil for at sikre, at kunden er tilfreds, hvilket virkelig gør en stor forskel. Deres produktsortiment er også topklasse, og jeg har altid kunnet finde præcis det, jeg havde brug for til hårpleje. Tusind tak for jeres hårde arbejde og dedikation! I er simpelthen de bedste!
TAK for meget hurtig levering!
Tusind tak for den meget hurtige ekspedition og levering.
Jeg bestilte 5-6 produkter primært fra tilbehørkategorien. Ikke noget kemi. Det var ønsker fra en ung fødselslar og jeg var nervøs for om det ville nå frem i tide til torsdag formiddag, for jeg var temmelig sent ude ifht bestilling. MEN Jyskfrisørlager overgik mine forventninger og leverede sørme varerne MEGET hurtigt.
Jeg bestilte mandag eftermiddag ved 14-14.30 tiden og allerede dagen efter kunne jeg hente hele ordren - tirsdag formiddag fra kl. 11.45 i den lokale pakkeshop. De overgik mine forventninger og får derfor 5 stjerner. Fødselslaren er iøvrigt helt vild med gaverne ;)
Hurtigt service 🇩🇰
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Når man skal have sine penge retur pga defekt produkt, mødes man kun af en arrogant og meget kort for hoved person. Virkelig en ubehagelig oplevelse
Stort sortiment a varer
Stort sortiment a varer. god betjening og hurtig levering.
Gode varer til helt fantastiske priser
Gode varer til helt fantastiske priser. Altid god service og hurtig levering.
Kan varmt anbefale!
Den mest personlige og profesionelle kundeservice med hurtig levering. Køber alle mine frisørvarer hos Jysk Frisørlager, men mit sidste køb var faktisk to ammetoppe fra mærket Glamourmom. Fantastisk pasform og kvalitet. Kan varmt anbefale!
Virkelig ubehøvlet kundeservice i har…
Virkelig ubehøvlet kundeservice i har telefonisk, snobbet og arrogant! Den dame jeg talte med var nærmest ligeglad og man følte virkelig ikke at hun gad hverken hjælpe eller snakke med en. Jeg havde givet 0 stjerner hvis det var muligt! For eftertiden køber jeg mine ting andre steder end hos jer, desværre!
Ubehagelig og direkte ubehøvlet service
Min pakke gik desværre i stykker under transporten og nogle varer var faldet ud. Jeg ringede ind og forklarede pænt situationen, da virksomheden kan søge erstatning fra fragtfirmaet. De ville sende en ny pakke afsted (dog med mange suk, skeptiske bemærkninger og utilfredshed fra deres side), derudover fik jeg en opsang omkring, at jeg aldrig skulle have taget imod pakken, når jeg TYDELIGT kunne se, at den var skadet (pakken var skadet i bunden og jeg modtog den med toppen op). Utrolig ubehagelig og direkte ubehøvlet service.
Gider ikk bruge energi på forklaring
Gider ikk bruge energi på forklaring - bare dårlig oplevelse. 1 stjerne fordi jeg ikk kan gi 0!
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Men grunden til kun 4 stjerne er at man minimum skal bestille for 200kr før de vil sende.. og så gik der omkring en uge før jeg modtog mine vare. Vare levede op til forventning og de var forsvarligt pakket.
Fuldt ud tilfreds!
Fuldt ud tilfreds!
Jeg har bestilt varer herfra 3 gange nu og det er bestemt heller ikke sidste gang!
Sidste bestilling bestilte jeg varerne kl 12 og modtog dem kl 13 dagen efter - og kvaliteten var i top!
Fed shop med lækre varer og priser
Fantastiske produkter og rigtig hurtig …
Fantastiske produkter og rigtig hurtig levering!
Vi bestiller jævnligt deres caviar ansigts creme og deres ravshampobog deo!
Altid prima betjening varerne kommer inden for 2 dage!
Karin Aagaard jardorf
For gamle varer !
Modtog hurtigt mine varer.
Men opdager at 8 stk hårfarver har holdbarheds dato som hedder 01/14. Skriver dette i en mail. Svaret tilbage er at producenten siger det ikke betyder noget. Men over 2 år for gamle varer burde ikke blive solgt! Og slet ikke uden at man er oplyst om det inden købet....
Super frisørting mm
Super mange forskellige frisør ting. Rigtige gode natur vare til fra top til tå
Rigtig mange super tilbud,på mange fede frisør produkter jo mere man køber jo mere for man.Dejlig stor butik at gå amok i.
Hurtig levering :)
Jeg bestilte en saks og en neglesaks onsdag eftermiddag og modtog det torsdag. Gode varer til billige penge og super hurtig levering. Jeg er glad! :)
Under al kritik!
Bestilte varer en mandag, og helligdag torsdag. Ringede tirsdag og fik at vide de kun sendte varer ud om onsdagen (jeg SKULLE bruge varerne inden weekenden).
HVIS man kun sender varer en dag om ugen skal man skrive det på sin hjemmeside, så man kan indregne helligdage osv.
Modtog varerne onsdag ugen efter (5 dage for sent!) Og nu har jeg nogle varer som jeg ikke kan bruge til noget som helst! :-(
Varerne stemmer ikke overens med billeder. Skulle have en hårfarve der på billedet er magenta - og modtager så mine tre pakker med RØD hårfarve. Det er samme nr som på pakken der er beskrevet på hjemmesiden, men bestemt ikke samme farve på billedet... Havde forventet en magenta :-(
Jeg synes det er under al kritik, og de skal ikke forvente flere bestillinger fra mig!
Fantastiske produkter og ordentlig service.
Jeg har personligt handlet på Jydsk Frisørlager op til flere gange, og kender andre, der også handler her.
Min erfaring, der stemmer overens med andres er, at vi er yderst godt tilfredse med de mange fantastiske produkter, og vi har alle oplevet en hjælpsom og professionel service!