Japanspecialist - Sweden Anmeldelser

1. Rejsearrangør
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Rejsebureau
  4. Rejseselskab

Hos Japanspecialist skräddarsyr vi resor till Japan för alla typer av resenärer. Oavsett om du vill resa ensam, med familj eller vänner, som en del av en gruppresa eller på egen hand, kan du lita på oss för förstklassig service och rådgivning. Vårt mål är att skapa oförglömliga resor som våra kunder kommer minnas för livet. Med vårt helhetsperspektiv på reseplanering (360°) erbjuder vi skräddarsydda upplevelser som inkluderar flyg, boende, guidade turer, utflykter och specialanpassade lösningar. Vi är auktoriserade distributörer av Japan Rail Pass, som ger tillgång till Japans imponerande tågsystem, inklusive Shinkansen. Trots vårt namn erbjuder vi även paketresor som kombinerar Japan med andra resmål, som Sydkorea och Maldiverna. Vårt erfarna team med över 15 års expertis erbjuder passion och kunskap om Japan. Boka en gratis onlinekonsultation och låt oss förverkliga din drömresa.

• Vester Farimagsgade 1, 1st floor, 1606, København, Indre By, Danmark

Svarer typisk inden for 24 timer

4,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Min rejse til Japan med…Japanspecielisten

Min rejse til Japan med Japanspecialisten var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele rejsen var veltilrettelagt, og det var tydeligt, at der stod et rejsebureau bag med stor viden og passion for Japan.

Planlægningen var gennemført ned til mindste detalje – fra transport og hoteller til forslag til oplevelser og seværdigheder. Det gav en stor tryghed undervejs og gjorde det nemt at nyde rejsen fuldt ud uden bekymringer.

Japan er et fascinerende land, hvor tradition og modernitet smelter sammen, og takket være Japanspecialistens anbefalinger fik jeg mulighed for at opleve både de ikoniske storbyer, smukke naturområder og den unikke japanske kultur på tæt hold.

Rejsematerialet var overskueligt og brugbart, og eventuelle spørgsmål blev hurtigt og professionelt besvaret. Det hele fungerede problemfrit, og jeg følte mig i gode hænder gennem hele forløbet.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Japanspecialisten til alle, der drømmer om at opleve Japan på en tryg, velorganiseret og autentisk måde. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg rejser med dem.

1. december 2025
Japanspecialist - Sweden-logo

Besvarelse fra Japanspecialist - Sweden

Tusen tack för din fantastiska recension Rene. Vi är så glada att höra att din resa till Japan blev en minnesvärd upplevelse från början till slut!
Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen och att våra rekommendationer hjälpte dig att upptäcka både det välkända och det mer unika med Japan.

Vi lägger stor omsorg vid detaljerna och vill att varje resa ska kännas personlig, välplanerad och fylld med intryck som stannar kvar, så det gläder oss särskilt att du uppskattade både planeringen, materialet och kontakten med oss.

Stort tack för att du valde att resa med Japanspecialist. Vi ser mycket fram emot att hjälpa dig nästa gång Japan kallar.

Vänliga hälsningar,
Teamet på Japanspecialist

Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)