Herlevøjenklinik Anmeldelser 5

3,5

3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

God, behagelig og kompetent, kommer gerne igen

Ringede til klinikken om morgenen med min bekymring efter en laserbehandling en uge før og fik tid samme dag. På klinikken mødte jeg en smilende og venlig assistent/sekretær som forberedte øjenlægens undersøgelse som var grundig og en behagelig oplevelse med rigtig god information. Havde ikke tidligere været på klinikken, men min sædvanlige øjenlæge havde efterårsferie.

13. oktober 2025

Jeg fik i sidste weekend noget i øjet

Jeg fik i sidste weekend noget i øjet, som jeg ikke kunne få væk selv om jeg gned ihærdigt udefra og ind mod næsen som man har lært. Det sved og kløede, og øjet løb konstant i vand. Efter en dags afventen tog jeg til akutmodtagelsen på Herlev Sygehus, hvor de fjernede en fastklemt øjenvippe og gav mig antibiotika med hjem. Symptomerne fortsatte dog i samme grad, og mandag morgen ringede jeg til Herlev Øjenklinik for at høre, om de skulle have tid til lige at se, om der sad andre fremmedlegemer i øjet. Jeg ringede kl. 08:00 fordi det ved Googlesøgning fremgår, at klinikken åbner der. Jeg fik dog kun fat i en telefonsvarer, der meddelte, at telefontiden var fra kl. 07:00-08:00 og dermed ovre for i dag! Da jeg bor to minutter fra klinikken, besluttede jeg tage forbi for at høre, om der alligevel skulle være en akuttid. I klinikken blev jeg dog mødt af den mest afvisende, uimødekommende og uhjælpsomme sekretær, jeg nogensinde har mødt. Hun afviste blankt at hjælpe og da jeg så spurgte efter en akuttid i de kommende dage, hvor de lige kunne kaste et blik på øjet, var svaret, at alle akuttider for resten af ugen allerede var givet væk samme morgen kl. 07, og at hun jo nødig ville overbooke kalenderen. Det kan jeg sagtens forstå, og det er også helt forståeligt, at der ikke er en tid samme dag, når man kommer uden varsel. Men det hele blev kommunikeret på en helt utrolig afvisende og ubehageligt affærdigende måde. Ikke noget med at beklage, at de desværre ikke kunne hjælpe eller bare kaste et blik i kalenderen for at se, om der måske kunne være bare en lillebitte mulighed for at hjælpe. Tværtimod fik jeg følelsen af, at hun nød at være afvisende. Hvis det er måden, man behandler patienter på i klinikken, behøver de nok ikke frygte for overbooking!

Jeg gik så hjem og søgte på øjenklinikker i nærheden og fandt Lyngby Øjenklinik. De var super imødekommende og gav mig en tid samme morgen, hvor lægen på 10 minutter fik fjernet endnu en øjenvippe fra slimhinden i øjet. Man blev mødt af smilende og venligt personale, og selv om de ikke havde haft en akuttid den dag, ville oplevelsen have været helt anderledes positiv alligevel. Tak til Lyngby Øjenklinik for god og medmenneskelig behandling! Det betyder alverden, når man har smerter og ubehag!

24. maj 2025

Super dygtige og søde

Super dygtige og søde. Både Lisbeth og øvrige personale er venlige og imødekommende.
Fik en fin og hurtig behandling. Jeg blev både set og hørt og det er en rar følelse

15. juni 2023

Sød, tålmodig og meget behagelig

Lisbet Knudsen er simpelthen den sødeste øjenlæge og helt fantastisk til børn.
Hun bruger tid på at gøre dem trygge og finder hurtigt på nye idéer, hvis barnet ikke vil være med til det, der skal ske. Min pige på 1 år fik fx lavet synstest i opgangen, fordi hun nægtede at samarbejde inde i klinikken.
Nu er hun 2 år og nu starter de hver gang med at spille billedlotteri selvom det ikke nødvendigvis har været relevant for dagens undersøgelse. Det har dog skabt en enorm god stemning for min pige.
Lisbet er samtidig god til at svare på spørgsmål fra forældrene og giver gode forklaringer.

2. juni 2020

Er dette din virksomhed?