Pivo Real Estate Anmeldelser 370

3,6

Pivo converts your smartphone into an auto-tracking camera that follows your movement. It's your training partner, coach, and cameraman rolled into one.

3,6

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Havde købt en pivo silver som ikke…

Havde købt en pivo silver som ikke fungere, jeg kontaktede pivo og de bekræftede der var noget galt med den. Straks sendte de mig en ny. De svarer lyn hurtigt og er enormt flinke og gode til at hjælpe hvis der er problemer men både pod eller opsætning.
1000 tak for super god behandling

5. december 2024

Dårligste service! Hold jer LANGT væk!

Dårligste service! Bestilte en pivo til min datters fødselsdag. Det er hendes sidste fødselsdag hjemme inden hun flytter til USA og jeg ville overraske hende med en gave hun kunne bruge derovre. På deres EU side blev jeg gjort opmærksom på, at der kunne være leveringforsinkelser grundet corona, så jeg bestilte den d.11.05 og betalte ekstra for ekstra hurtigt forsendelse. På intet tidspunkt blev jeg oplyst om forventet levering, så famlede derfor lidt i blinde. Den kom dog hurtigt frem d.15.06 og blev givet til fødselsdagen d.02.06. Det var desværre ikke noget min datter kunne se, at hun ville få brugt, så det var ærgerligt mange penge, der skulle gå til spilde, så skrev straks til Pivo med ønske om returnering og fik en afvisning med henvisning til deres 14 dages returret. Okay, de gør folk usikre på leveringsdato og nægter derefter at tage den retur med begrundelsen at den er overskredet med 2 DAGE!!!!! De sælger ingen andre produkter og dette er ikke en sæsonvare! Hermed blev en sidste fødselsdagsgave ødelagt! TAK PIVO!! Alle andre firmaer er forstående og har udvidet deres services i corona perioden. Det kunne i lære noget af!

6. juni 2021
Pivo Real Estate-logo

Besvarelse fra Pivo Real Estate

Hej Maya! Ja, vi har en 14-dages returret ved modtagelse. Og da det er leveringstiden, der er påvirket af COVID-19, er returpolitikken ikke ændret, da den kun tæller fra den dato, du modtog produktet. Selvom du anmodede om retur 19 dage efter, at produktet blev leveret, har vores team allerede overvejet din anmodning. Fortsæt venligst kommunikationen med vores supportteam via e-mail for yderligere instruktioner. Tak og have en dejlig dag! 😊

Jeg godt nok skuffet over min pivo…

Jeg godt nok skuffet over min pivo silva som jeg har købt. Hver gang jeg tro den optager Disconnected den. Så faktisk er min tlf Beder til at optage og fange mig mens jeg rider. Og forsøgt få fat i suport men faktisk umulighed øv øv 1800 ud af vinduet 💸🥺

7. april 2021
Pivo Real Estate-logo

Besvarelse fra Pivo Real Estate

Hej Ditte! Har du sendt support@getpivo.com for teknisk assistance? Som oftest har nye brugere brug for en guide til, hvordan de korrekt konfigurerer deres Pivo. Vores supportteam hjælper gerne. Vi ser frem til at høre fra dig. 😊

Vis anmeldelser på alle sprog. (370 anmeldelser)