Skal til Manchester med hele familien og har brug for en stor bil. Fandt en 9 personers Ford Transit ved Easirent. 😃 Super nem bestilling. Billig og har kun positivt at sige indtil videre. 👍... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Brug ALDRIG dette udlejningsfirma
Brug ALDRIG dette udlejningsfirma. De tager så højt et depositum, 1500 GBP, så det ikke kan hæves på et almindeligt visa-kort og kreditkort skal derefter være på den der er registreret som fører, derefter bliver man tvunget til at tegne fuld forsikring på lejebil, i dette tilfælde GBP 279.
Elendigt firma
Elendigt firma. blev faktureret for en minimalt stenslag 135 pund der næsten ikke kunne ses . man skal gå bilerne igennem med et forstørrelsesglas ved afhentning. Føler at selskabet bruger fup og fidus for at fakturere ekstra . Nusset kontor. Lang ventetid.depotitum ud over hvad der er gængs i branchen. 1500 pund.
brug aldrig det selskab
lad være med at bruge dette firma..
lad være med at bruge dette firma..
de anerkendte firma virker dyrere, men denne endte med at være 200 pund dyrere (tvunget forsikring, selvom jeg troede jeg havde betalt extra via "broker") da vi hentede bilen.
intet hjælp med påsætning af barnestol.. vi skulle forsøge med to forskellige, måtte google os frem, da der ikke var manual
advarselslampe under hele turen "olieskift påkrævet"
advarselslampe for dæktryk - på trods af check..
rengøring ved afhentning - nul; tomme flasker osv
Klage ved aflevering?
man kan køre 1000km med olieskift advarsel..
dæktryk - nok noget med en sensor..
rengøring - vi kunne få en tank "gratis benzin" ved næste udlejning!
Jeg var bare lykkelig for at aflevere bilen, uden uheld!
Generelt elsker jeg mit hjemmeland - elsker sådan en tur med mit barnebarn hos familien i blighty,.
Men denne udlejningsfirma er sammenlignelige med brugtvognsfirmaer/ejendomsmæglere her i dk; IKKE til at regne med.
Jeg har klaget igen her til aftenen - sendt videre til "brokeren": et fedt - vel nok det samme?
Hvis jeg nogensinde (har råd til) skal leje en bil igen, bliver det igennem et anderkendt firma, selvom det virker dyrere
Just don't use these people
PAS PÅ
PAS PÅ! Det ender med at blive dyrere end de andre selskaber når man først har betalt alle deres ekstra!!
Kan kun advare mod dette firma på det…
Kan kun advare mod dette firma på det kraftigste!
Vi skulle afhente vores bil fra Manchester lufthavn om aftenen i begyndelsen af juni. Vi kunne se at der var utilfredse kunder i venteværelset, men da det kom til vores tur gik det rimelig hurtigt. Vi skulle vise kørekort, pas og et kreditkort. Vi havde betalt i forvejen hjemmefra inklusive FULD forsikring. Manden bag skrænten snakkede en del og det lød som om der var tjek på det hele. Han fortalte at der vil blive trukket et depositum for benzin fra kortet, men dette vil blive refunderet når vi returnerede bilen, med fuld tank. Jeg hørte ham IKKE snakke om ekstra forskring. Han snakkede meget hurtigt og producerede et stykke papir som jeg skulle skrive under på. Jeg gik ud fra, at jeg bare skrev under på afhentning af bilen. Det eneste stykke papir vi fik udleveret var en gul seddel som omhandlede bilens stand og de få skræmmer i lakken.
Selve turen og returnering af bilen gik glat, men først da vi kom hjem til Danmark kunne vi læse de tilsendte mails og den kontrakt jeg åbenbart havde skrevet under på og se at der var trukket ekstra 1600 kr. på kortet for ekstra forsikring. Vi klagede igennem "Rentalcars" som var det firma vi oprindelig havde booket igennem, men fik ikke noget ud af det! De henviste bare til at jeg havde skrevet under og det var juridisk bindende.
FUP FIRMA !!!

Urimelig behandling
Da vores fly var forsinket et par timer, måtte vi betale 1500 kr ekstra for at få en dyrere bil, da vi ankom til easyrent. De gav os intet valg, selvom vi allerede havde betalt for at leje en billigere bil hjemmefra. Vi havde en følelse af urimelighed, da vi havde ringet og fortalt dem at vires fly var forsinket. Generelt følte vi, at de prøvede at tjene ekstra penge på os hele tiden, og vi kunne ikke finde på at leje bil hos dem igen.

Besvarelse fra Easirent
Snyd og bedrag ved højlyst dag
Snyd og bedrag ved højlyst dag.
Udlejningen foregår fra en container i bunden af en parkeringsplads laaagt fra alting. Vi skulle kun hente nøglen til bil, men skulle betale ekstra forsikringer og gebyr før vi kunne få bilen. Disse forsikringer havde vi ellers på plads inden, men de gældte ikke hos EasyRent.

Brug IKKE Easirent!
Easirent er skidt! 14.april havde jeg booket en bil hos Easirent i Edinburgh. Da vi ankom ville manden bag skranken IKKE godkende vores kreditkort VISA, men krævede et debit kort. Men vi kunne få bilen alligevel, bare vi lige tegnede en ekstra forsikring på 750 kroner! Vi havde selv tegnet en forsikring, så det sagde vi nej tak til og så ville manden bag skranken ikke leje os bilen. Bondefangeri af værste skuffe!

fup og snyd
Vi havde reserveret en bil fra d 22 til d 25 nov 2018 og betalt leje og forsikring på forhånd. Beløbet var på 850,- dk kr.
Da vi endelig ankom til Easirent i Stanstedm efter at have ventet i en time på at blive hentet i deres bus, ankom vi til et virkelig beskidt kontor. Her sad Andre ved skranken, og samtidig med at han talte i telefon, ordnede han vores booking. Jeg var ikke helt klar over om han henvendte sig til mig, eller dem i telefonen, men jeg forstod til sidst at han forlangte yderligere ca 800,- i forsikring. Hvis ikke jeg betalte demm ville selve bilen ikke være forsikret når vi kørte i bilen, og deet er ikke lovligt. Jeg tog mine dokumenter omkring forsikring frem og forklarede at vi allerede havde betalt de nødvendige forsikringer og at vi ikke skulle betale yderligere. Han tog papirerne, og pegede der hvor, som han påstod, stod at vi ikke var dækkede hvis vi kørte galt i bilen. Så skulle vi selv betale skader på bilen og den bil bi evt køret ind i. Det var virkelig ubehageligt og forvirrende. Jeg skulle med min mastercard betale depositum, hvilket jeg gjorde. Nu da jeg er kommet hjem og har tjekket med min bank, kan jeg se at han også har hævet for ekstra forsikring. Omkring 700,-. Det er det rene fup og jeg vil gerne have i betaler de penge tilbage på mit kort med det samme.
Mvh Karen Hein Kontakt på 22288783
Kriminelle biludlejere
Jeg havde booket to biler gennem RyanAir, som jeg Easirent leverede.
Da vi kom, ville de leje os en større bil (de havde åbenlyst ikke det lejede køretøj hjemme).
Jeg havde lejet to biler for 2260 kr i Gatwick. På kontoret ville de have yderligere 3700 kr i forsikringer. Jeg kunne høre på ALLE andre kunder, at kunderne var overraskede og følte sig bondefangede af denne politik.
Vi stod i kø i lang tid for at få udleveret bilerne. Da vi fik bilerne, kunne den ene ikke køre - overhoved ikke. Personalet udleverede nøglerne til en anden bil, og ilede ud af døren. Vi måtte selv finde bilen på parkeringspladsen, ved at gå rundt og trykke på centrallåsen. Da vi fandt bilen, var der en stor bule i siden, og en revne i forruden (men den kunne da køre - en Honda Civic).
Da jeg kom hjem fik jeg booking gebyret tilbage for de to biler, dvs. næsten: Jeg havde indbetalt 827 kr pr. bil og fik de 806 kr retur.
Ydeligere blev jeg trukket 4611 kr for en ny forrude, idet glas ikke var medregnet i den tvungne forsikring. Husk nu, at ruden var revnet ved 'udleveringen'.
Jeg er IKKE i tvivl om, at andre kunder også har betalt for den selv samme rude. Jeg kan se på nettet, at firmaet systematisk udnytter ALLE huller til at charge deres kunder ekstra.
Da jeg efterfølgende ville skrive en klage på deres portal under My Booking, var mine bookinger fjernet fra deres system. Snedigt!
Forventet pris: 2260 kr.
Endelig pris: 10553 kr.
Hold dig væk. De snyder dig!
ALDRIG EASIRENT !!!!
Den absolut værste oplevelse jeg nogensinde har haft med et firma.
Efter en lang køretur uden for Heathrow ankommer vi til et usselt kontor. Vi bliver her sat til at vente med vores to spædbørn i 2 timer !!!
Vi kunne alle andre kunder var frustrerede, og nogle blev så sure da de kom til disken at de gik i raseri.
Da det langt om længe bliver vores tur bliver vi mødt af aldeles ubehageligt personale. VÆRSTE SERVICE !!! De ignorerer alt hvad vi spørger om og efter de endelig har fundet vores reservation må vi ikke få bilen udleveret uden at vi købe en EKSTREMT DYR forsikring gennem dem. Det koster så dobbelt så meget i forsikring som bilens leje pris. Herudover skal vi ligge 1500 pund i depositum.
Vi skulle bruge 2 baby sæder (900 kr for 3 dage) da de ansatte intet vidste om børnesæder skulle vi selv gennemgå deres baglokaler for at finde en.
Bilen vi får udleveret er møg beskidt og totalt ridset fra ende til anden.
Vi har derudover også lagt 100 pund ud for benzin som vi intet har set til.
FØJ EN KLAM MÅDE AT DRIVE FORRENTNING - HVIS MAN KAN KALDE DET FORRETNING AT GENNEMSNYDE FOLK SÅDAN.
Fusk og mastercard stjålet
Har prøvet Easirent nu 2 gange, begge forfærderlige oplevelser. Begge gange er der trukket højere beløb fra min konto end det før aftale (i.e. 127 pounds istedet for 112), og begge gange har personale været yderst ubehagelige og giver ekstremt dårlig kundeservice til alle kunder.
Derudover har jeg ved min sidste booking brugt et helt nyt mastercard som ikke har været brugt før eller siden, hvor der en måned efter er trukket næsten 5.000 kr ved forskellige online transaktioner jeg intet kender til. Om det så er medarbejderne der er skyldige eller firmaet har dårlig beskyttelse af deres bruger data ved jeg ikke, alt jeg ved er at jeg ALDRIG NOGENSINDE IGEN tage chancen og bestille en bil i dette firma der på alle måder virker upålidelige.
snyder easirent folk?
Bookede og betalte bil gennem holyday auto. Ankom til Stansted hvor jeg ventede 35 min på at blive hentet af easirent. 1. blinkende lampe
På kontoret var man hurtige til at kræve depositum for det ene og andet. Vi gennemgik kontrakten og alligevel var den fuld af fejl da den blev underskrevet. Ligeledes var det heller ikke beskrevet at bilen skulle afleveres et andet sted end Stansted. Det retter vi bare sagde fyren. I øvrigt blev der efter underskrift lagt yderligere depositumkrav på. 2. meget kraftigt blinkende lampe.
Da det var depositum for skader, manglende benzinpåfyldning onewayfee og andet som ville kunne konstateres ved aflevering aftalte vi, at der den førstkommende hverdag skulle fremsendes ny kontrakt. Det skal lige siges at man ved afhentningen intet får udleveret.. ud over en bilfejlliste. Den rettede kontrakt kom aldrig, derimod kom den fejlbehæftede på easirents login side. 3. blinkende lampe.
Da vi kommer ud til bilen viser det sig at være en minibil (hyundai i10) vi havde bestilt en focus eller lignende. Ændringen var på intet tidspunkt blevet oplyst. Fjerde blinkende lampe.
Jeg tog fat i den fyr som havde stået for udlejningen og han ville først efter en længere diskussion samt indblanding fra en anden kunde med samme problem, erkende fejlen.
Han tilbød så en opgradering til en mindre bus, hvilket jeg afviste da jeg skulle ud på de mindste engelske veje hvor en bus ville blive et problem.
Der var ikke andre biler fortalte fyren. Da der var tale om en kraftig nedgradering forlangte jeg en prisnedsættelse eller at slippe for onewayfee. Dette ville fremgå af den rettede kontakt lovede fyren. Det skete så ikke. 5. blinkende lampe.
Afleveringen foregik godt, men de efterfølgende dage er easirent begyndt at kræve beløb uden, at man forklarer hvad det drejer sig om. 6. blinkende lampe. Bilen blev afleveret fuld og uden skader. De andre blinkende lamper fik mig til at tage jeg billeder af bilen... Heldigvis.
Det skal siges, at da jeg ikke fik kontrakten som lovet tog jeg fat i kundeservice... De kunne intet gøre... man henviste til at så måtte jeg indgive en klage... Det kommer i den grad til at ske.
Alt i alt en mega dårlig oplevelse i vel nok den ringeste bil jeg nogensinde har lejet. Da ovenstående er en lang liste af fejl og brud på aftaler er læren at jeg aldrig kommer til at leje bil i easirent og vil advare alle mod at gøre det.
Aldrig mere Easirent
Aldrig mere Easirent
Udlejningsadressen i Glasgow var en skurvogn, personalet særdeles ubehagelige og der var ingen bil !
Tog videre til Eurocar, sikke en forskel, vil klart fraråde andre at forsøge at leje biler via Easirent i Glasgow
Presset til at købe en dyr forsikring hos Easirent
Lejede stor bil (transporter til 6 personer) hos Easirent i Edinburgh. Umiddelbart et udmærket tilbud, men det holdt ikke stik. Da vi skulle have bilen udleveret den 3. september 2018 ville Easirent ikke acceptere vores kreditkort. Vi har ellers brugt kortene mange gange før i udlandet til at leje biler uden problemer. Efter et skænderi måtte vi købe en dyr forsikring for at komme videre. Mærkeligt nok var vores kreditkort gode nok da der lidt efter skulle trækkes depositum til benzin og vi havde købt forsikringen. Det rene svindel! BIlen var god nok og fungerede som den skulle, men det hele blev betydeligt dyrere forbi vi blev presset til at købe en forsikring.
Min anbefaling er, at i lejer bilen hos et andet biludlejningsfirma.
Fed oplevelse
Fed oplevelse. Lejede en bil i Manchester afdelingen og blev hentet i lufthavnen og kørt til kontoret af Easirent hvor det hele var klart da de kunne se vi rejste med små børn og ankom om aftnen. Jeg ved ikke om man må nævne navne men Chris var en super ekspedient og meget hjælpsom!! 6 stjerner herfra..
Stansted airport.
Stansted airport.
Jeg havde lejet en lille bil gennem autoeurope for ca. 360,- kr.
betalt hjemmefra med mit visakort.
Måske har jeg ikke læst de 5 sider med småt godt nok, for på stedet blev jeg bedt om at stille sikkerhed med et kreditkort (visa er åbenbart et debit kort), det kunne jeg ikke.
Easirent ville gerne leje mig bilen med mit visakort, bare til en pris af ca. 2200,- kr ......... Behøver jeg at sige at jeg gik fra stedet uden bil.
Via min tablet bestilte jeg igen gennem autoeurope en bil hos Budget til ca. 850,- kr ..... en fejlfri lille bil der kun havde kørt 3600 miles, fri kilometer.... med mit visakort, nul problemos.

Besvarelse fra Easirent
Jeg har stadigt ikke hørt noget fra …
Jeg har stadigt ikke hørt noget fra Easirent omkring min henvendelse i August. det er på trods at de lovede en hurtigt svar. ærgerligt at man ikke kan give mindre end 1 stjerne.
Henrik Nielsen
Nem og billig
Skal til Manchester med hele familien og har brug for en stor bil.
Fandt en 9 personers Ford Transit ved Easirent. 😃
Super nem bestilling.
Billig og har kun positivt at sige indtil videre. 👍
Vender tilbage med en anmeldelse af mine oplevelser efter rejsen.
Umulig at komme i kontakt med og meget dyr..
Ok service sålænge der ikke sker noget uforudset. Et fladt dæk - ingen søm eller andet - måske pga fejl i dækket kostede 2300 dkr. Fuldstændigt urimeligt.
Umuligt at få fat i firmaet udenfor dagtimerne.