Digital River Anmeldelser

1.478

1. Udbyder af e-handelsløsninger

Digital River is trusted by hundreds of brands worldwide to simplify the complexities of international ecommerce sales. For brands, we eliminate the risk and complexity of cross-border selling, enabling them to easily reach new customers around the world. For online shoppers, we make it easier to purchase directly from brands by delivering localized shopping experiences with the currency, language, and payment options they expect. Digital River supports both B2C and B2B sales, whether it’s digital goods, subscription services, and/or physical goods. We also enable fast, reliable, and affordable shipping and returns through one of the industry’s largest global logistics networks. As merchant of record, we are the legal entity responsible for handling online payments and all associated liabilities on behalf of brands. These responsibilities include processing payments, collecting taxes, mitigating fraud, complying with international rules and regulations, and honoring refunds and chargebacks. Shoppers with queries about an online order should contact the brand’s customer service team.

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.478)

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ingen penge retur ....venter stadig. Hold jer langt værk fra det firma

Har fået denne meddelelse. men ingen penge.......

Din refusion er på vej
Kære Ingo Sørensen,
Din refusion er blevet behandlet, og du bør modtage den inden for 5-7 hverdage. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam. De vil med glæde hjælpe.

Refusionsoplysninger

Ordrenummer: AGAP1659848197
Beløb: 799,00 kr.

22. december 2025

FUSKE FIRMA

Jeg fik en mail i okt 2024 om at Digital River Irland har trukket 519 kr fra min paypal konto. Jeg har ingen ide om hvad det er for et firma... Jeg kontakter Paypal og får at vide at firmaet har trukket ca. 500 kr fra min konto hvert år siden 2021. Jeg har aldrig hørt om dette firma før, har aldrig fået hverken ydelser eller mails om automatisk betaling fra dem før. Jeg har kontaktet firmaet der ikke kan hjælpe mig før jeg logger ind på deres hjemmeside med mit ordrenummer. Men jeg har INTET ordrenummer. Så det eneste jeg kunne gøre var at få Paypal til at spærre så de ikke kan trække penge mere.

12. oktober 2024

Langsomt og dårlig service

Langsomt og dårlig service
Jeg bestilte en computer den 23.05.23 som idag den 14. juni ikke er kommet frem.
I mellemtiden har jeg talt med deres service afdeling i Indien af flere omgange, uden helt at være sikker på om jeg får mn computer og hvornår. Desværre fungerer det ikke særlig godt.

14. juni 2023

Digitalriver administrerer flere…

Digitalriver administrerer flere virksomheder som Adobe AVG m.m. Hvis man en gang har givet sit kreditkortnummer til en virksomhed administreret af Digitalriver, kan man kun stoppe betalingerne ved at lukke sit kreditkort. Der er ingen annulerings muligheder i feks. Adobes support tilbud. Firmaets forretningsmetoder burde stoppes via EU og Magrethe Vestager.

26. februar 2023

Et svindel

Et svindel.
Skriver man at de har trukket penge ulovligt svarer de ikke. Ingen kontakt.

Hold dig langt fra dem

2. februar 2023

Vil ikke anerkende reklamationsret

Vil ikke anerkende ens reklamationsret, man har ifølge lovgivningen. Da de er forhandleren er det dem der skal anerkende denne. Dog prøver de at føre en tilbage til lenovosupport. Lenovosupport henviser bare tilbage til Digital River, da de er forhandleren og derfor dem som skal stå for reklamationsretten.

11. oktober 2022

køb aldrig en computer her og Premium care virker ikke!

køb aldrig en computer her. Købte en Lenovo Yoga og den virkede ikke da den ankom og det er nu 5 måneder siden. og det er ikke lykkes Lenovo at gøre noget ved det endnu. og da jeg så hævede købet kom sagen til deres afdeling "Complain" hvor den så er gået helt i stå, og de eneste mennesker jeg kan komme i kontakt med en nogle dårligt engelsk talene indere der ikke kan gøre noget. jeg har betalt tekster for " premium Care " som skal fikse min computer inden for 24 timer.;)))) der er nu gået over 5 måneder. hold jer langt væk.

29. juli 2022

Køb af ThinkPad X1 Extreme Gen 4

Køb af ThinkPad X1 Extreme Gen 4, med 5G - troede jeg, via Lenovo Danmarks hjemmeside, som Digital River har drift & ansvaret for.

Vores arbejdscomputere skulle udskiftes, og den første model jeg fik, var med 14" skærm, og dermed for lille til hverdagsbrug. Den blev derfor udskiftet til ThinkPad X1 Extreme Gen 4 (16" Intel).
Beskrivelsen på lenovo.dk, passede perfekt til mine behov. Endda med indbygget SIM-kort, så jeg kan bruge den overalt, uden at lave hotspot eller tænke på wi-fi.

Lang historie kort:
Modellen jeg modtog, viste vig at være uden SIM-kort modul, eller forberedt hertil.
IR kamera virker ikke, og fingeraftrykslæser virker heller ikke. Alt er forsøgt, for at få dette udbedret, men lige lidt hjælper det.

Digital River forslår 5% i refund, Lenovo Support har forslået ny model / ombytning, men dettes afvises af EMEA Customer Care, som blot henviser til Digital River. Alt kører rundt i ring, og der sker intet. Har forsøgt i over 6 måneder, at få modellen ombyttet. Alle afdelinger peger på hinanden, ingen tager ansvar, og jeg står med et forkert produkt, som både har fejl og mangler.

5. juli 2022
Digital River-logo

Besvarelse fra Digital River

Tak, fordi du henleder vores opmærksomhed på dette. Jeg vil bede Trustpilot om at kontakte dig via deres private kanal for at få dit originale ordrenummer. Med det kan jeg eskalere dette til et team, der kan give dig nogle svar. Digital River muliggør e-handelstransaktioner for globale brands. Vi træffer ikke beslutninger om refusion eller servicering på vegne af mærker.

Update: Tak for oplysningerne. Jeg har eskaleret dette til et team, der burde være i stand til at give dig nogle svar.

Rædsomt firma

Rædsomt firma, verdens dårligste customer service. Skal man opsige et antivirusprogram til 700 kr om året, fordi man ikke længere har en pc er det komplet umuligt at finde et egnet sted at henvende sig, og det hele handler blot om at sælge diverse varer. En chatrobot som kunne være en vej ud vil bare have en til at acceptere reklamer fra firmaet, og siger man nej til det forsvinder den.
Nu har jeg været nødt til at opsigen den automatiske bertaling fra paypal, som eneste udvej

19. maj 2021

Hvorfor vente 48 timer på et download

Det er utroligt, at man skal vente 48 timer på at modtage et download; betalingen modtager de med det samme.
Stort set alle andre steder modtager man link til download og / eller registreringskoder på mail efter få minutter.
Jeg forstår ikke, at softwarefirmaer bruger Digital River som mellemled (i dette tilfælde Kaspersky).
Når man kritiserer deres lange leveringstid, svarer de blot, at det er deres normale procedure; det er nok muligt, men lav denne tåbelige procedure om, i stedet for at genere jeres kunder.

24. september 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.478 anmeldelser)