Køb af ThinkPad X1 Extreme Gen 4
Køb af ThinkPad X1 Extreme Gen 4, med 5G - troede jeg, via Lenovo Danmarks hjemmeside, som Digital River har drift & ansvaret for.
Vores arbejdscomputere skulle udskiftes, og den første model jeg fik, var med 14" skærm, og dermed for lille til hverdagsbrug. Den blev derfor udskiftet til ThinkPad X1 Extreme Gen 4 (16" Intel).
Beskrivelsen på lenovo.dk, passede perfekt til mine behov. Endda med indbygget SIM-kort, så jeg kan bruge den overalt, uden at lave hotspot eller tænke på wi-fi.
Lang historie kort:
Modellen jeg modtog, viste vig at være uden SIM-kort modul, eller forberedt hertil.
IR kamera virker ikke, og fingeraftrykslæser virker heller ikke. Alt er forsøgt, for at få dette udbedret, men lige lidt hjælper det.
Digital River forslår 5% i refund, Lenovo Support har forslået ny model / ombytning, men dettes afvises af EMEA Customer Care, som blot henviser til Digital River. Alt kører rundt i ring, og der sker intet. Har forsøgt i over 6 måneder, at få modellen ombyttet. Alle afdelinger peger på hinanden, ingen tager ansvar, og jeg står med et forkert produkt, som både har fejl og mangler.
5. juli 2022