Kontaktede DanishBike angående reklamation på et produkt jeg købte sidste år. Processen derfra og til at jeg modtog et nyt var på et helt andet niveau, end jeg havde forestillet mig. Jeg blev faktisk... Se mere
Du fortryder ikke at handle hos Danishbike! Jeg har oplevet super god service, både før og efter køb. Jeg har stillet spørgsmål pr. Mail, og der kom lyn hurtigt gode svar/rådgivning retur. Der er... Se mere
Super oplevelse. Kunne komme igennem telefonisk uden problemer. Havde god dialog med sælger. Han ville lige holde GLS tilbage, så jeg kunne få varen sendt samme dag. Havde den dagen efter i Vejle til... Se mere
Ville gerne have en 4iiii factory instal af dual side. Det var ikke til salg nogen steder i DK, så jeg sendte Danishbike en forespørgsel og allerede dagen efter, var den oprettet på deres hjemmes... Se mere
Danishbike.dk er etableret i 2013, med et mål om at tilbyde cykel produkter som ikke er repræsenteret på det danske marked, og til de helt rigtige priser. Danish Bikes produkter indkøbes fra producenter over hele verden og er nøje udvalgt med fokus på kvalitet. Vi har bl.a Produkter fra 4iiii powermeter, Tripeak krankbokse pulleyhjul, Kelvin carbon hjulsæt, Taya kæder, Star Blubike olie og mange flere...
Gadesvinget 11, 2670, Greve, Danmark
- info@danishbike.dk
- danishbike.dk
Hold jer væk
Jeg købte et beslag til min Garmin-computer, som efter kun få måneders brug knækkede under helt almindelig cykling. Det resulterede i, at min Garmin blev kastet af og beskadiget. Jeg dokumenterede det hele og kontaktede Danish Bike og ejer Henrik Kristoffersen med det samme.
Efter flere ugers undvigende svar og manglende ansvarstagen fra ejer Henrik Kristoffersen, valgte han at indgive konkursbegæring – få dage efter jeg rykkede ham for svar. Det virker meget belejligt. Jeg har fået tilbagebetalt de 299 kr. for det defekte beslag, men har aldrig fået en krone for skaden på min Garmin, som ellers er en direkte følgeskade efter deres mangelfulde produkt.
Det er helt uacceptabelt at drive virksomhed på den måde. Man kan ikke bare stikke halen mellem benene, når et produkt svigter. Jeg har nu måtte gå rettens vej og tage kontakt til kurator for at få behandlet mit krav.
De er gået konkurs….
Super god service 🤩
Kvalitets grej til gode priser og…
Kvalitets grej til gode priser og hurtig forsendelse.
Hurtig levering og konkurrencedytige…
Hurtig levering og konkurrencedytige priser, hvilket er godt klaret ift til de øvrige internet cykelbutikker.
Super hurtig levering og god service
Købte et par carbon hjul som jeg er meget tilfreds til en god pris. God service.
Ikke meget for at svare på henvendelser…
Ikke meget for at svare på henvendelser af teknisk karakter. Når produktet er solgt, er kunden ude af verden.

Besvarelse fra Danishbike
Hurtigt levering og gode produkter til…
Hurtigt levering og gode produkter til okay priser
Generøst
God kommunikation, hjælpsom og mere end fair, fordi der blev tilbudt generøse løsninger på forespørgsler.
Virker til at være god kvalitet
Bestilte og købte ny krank med keramiske lejer fra Tripeak. Virker som god kvalitet og ruller bare. Der står at de er vedligeholdelsesfri, hvilket er et kæmpe plus. Og god pris og afsendelse samme dag.