Meget professionel godt opbygget salgsplatform. Har lige købt et dyrt ur fra en forhandler fra syd Tyskland der forløb som det skulle.
Min oplevelse med Chrono24 har overordnet været god. Jeg har modtaget min ordre, og alt er som det skal være, hvilket jeg selvfølgelig er tilfreds med. Dog oplevede jeg undervejs en mangel på kom... Se mere
Kæmpe ros til Chrono24 - professionel håndtering af mit køb som desværre ikke lykkes fordi sælger havde oplyst forkerte mål. Varen måtte returneres og pga. sælgeres fejl var Chrono24 ikke itvivl om at... Se mere
So easy and professional. All expectations were met and all my watches arrived as rapidly as the postman could run. Kudos to a great site with an amazing user interface.
Buy new & pre-owned watches on Chrono24 & sell them globally. More than 295,320 brand-name watches from Rolex, Breitling, Omega, etc., at competitive prices
Haid-und-Neu-Str. 18, 76131, Karlsruhe
- +49 721 96693-900
- www.chrono24.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget professionel godt opbygget…
Meget omstændigt med levering fra…
Meget omstændigt med levering fra Italien og uret viste sig at være med fingeroptræk.
Har et ur ud af mange og ikke købt det hvis jeg havde været klar over det.
Alt var i den skønneste orden
Alt var i den skønneste orden. Hurtig svar på mine spørgsmål, hurtig levering og varen levede op til forventningerne.
4/5 tilfreds
Dog oplevede jeg undervejs en mangel på kommunikation. Jeg sendte flere henvendelser vedrørende min ordre uden at få bekræftelse eller svar, hvilket skabte en vis usikkerhed i processen – især når der er tale om større beløb.
Når det er sagt, leverede de varen som aftalt, og selve produktet lever op til forventningerne. Med en bedre og hurtigere kundesupport ville oplevelsen have været helt i top.
Excellent platform
En god sikker oplevelse.
De tog sig godt betalt for ingenting
Jeg accepterer prisen på uret, laver en bankoverførsel til det IBAN nummer der er, på beløbet, med referencenummeret. 3 dage senere tilbageføres næsten hele beløbet, der mangler lige 187kr. Jeg får ingen forklaring og sælger kontakter mig og siger han heller ikke ved hvorfor. Chrono24 er ikke vendt tilbage. Jeg kan ikke anbefale Chrono24, og vil til en hver tid prøve at undgå dette site.
Købt ure to gange via chrono24
Købt ure to gange via chrono24. Det har fungeret fint. Urene var som forventet i ny stand og originale. Levering gik hurtigt og sikkert.
Produktet fejlede intet
Produktet fejlede intet.
Men indfortoldning tog 6 uger.
Der var ingen information at få eller hjælp til at søge forsendelsen.
Fantastisk udvalg, men elendigt system ved private sælgere og mangelfuld klageservice
Chrono24 er som udgangspunkt en fremragende hjemmeside med et utroligt udvalg af ure i alle tænkelige prisklasser. Desværre er deres system omkring private sælgere fuldstændig elendigt, når tingene går galt.
Jeg købte et ur, der blev beskrevet som "nyt og ubrugt", men virkeligheden var en helt anden. Uret havde langt flere fejl (flaws) end oplyst, herunder rust på låsen til remmen – noget som sælger påstod ikke at have set. Selvom jeg var forberedt på, at remmen var slidt, er det uacceptabelt, at en "respektfuld" sælger lyver om urets generelle stand og dækker over rust.
Det største problem er Chrono24’s manglende opbakning:
Ingen reel returret: Som køber er man låst, da der ingen lovlig returret er ved private handler, medmindre sælger selv går med til det.
Dyrt at klage: Sælger nægtede at dække returfragten efter sine egne fejl. Med fragtomkostninger på over 150 kr. ville jeg ende med et samlet tab på over 400 kr., hvilket gør det umuligt at lade handlen gå om økonomisk.
Manglende rapportering: Chrono24 giver mig ingen mulighed for at anmelde sælgeren for direkte at forfalske oplysninger om urets stand.
Det er under al kritik, at man kan kalde sig en professionel platform, når man tillader sælgere at slippe afsted med den slags idioitiske handlinger uden konsekvenser. Jeg beholder denne anmeldelse, indtil Chrono24 tager ansvar, eller sælgeren får sin straf!
Sikker handel.
Retvisende information om varen, god pris, sikker handel, og god løbende opfølgning
God og sikker måde at handle brugte ure
God og sikker måde at handle brugte ure
Jeg har købt og solgt adskillige ure i forskellige prisklasser gennem Chrono 24 i løbet af det seneste år. Det sikre betalingssystem fungerer upåklageligt, og jeg har ikke haft ubehagelige oplevelser. Tværtimod har Chrono 24s helpdesk altid været hurtige til at svare, hvis der har været spørgsmål undervejs i processen.
God opfølgning i processen helt frem…tryg oplevelse
God opfølgning i processen helt frem til levering.
Et sikkert sted at købe kvalitet ure…
Et sikkert sted at købe kvalitet ure til en god pris 👍