Virksomheden har svaret
Enorm vriendelijk personeel dat naar je problemen luistert. Na de afspraak een paar dagen geleden de fiets binnengebracht 's morgens en rond 13 u kon ik hem reeds afhalen... De fiets is nagekeken e... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel veel deskundige uitleg, kans om uitgebreide proefrit te maken en snelheid van levering met ook nog eens heel wat extra's en ook hier nog eens uitleg. Combinatie met e-flow app is ook super.
Virksomheden har svaret
Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.
Tramstraat 63, 9052, Zwijnaarde, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 70 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben altijd zeer snel geholpen vriendelijk personeel onlangs nog n nieuwe e-bike gekocht daar en ongeloofelijk blij mee echte vakmensen
Electronisch probleempje met de Flyer Upstreet e-bike, na een telefoontje mocht ik direct lang Bike republic Boechout langskomen, en het was op 10 minuutjes gefikst ;-) dank je wel voor deze topservice!
Ik heb hier mijn fiets laten herstellen, alles verliet vlot: gemakkelijk online afspraak maken, vriendelijk onthaal, mogelijkheid tot huren van een reservefiets, goede reparatie, redelijke prijs, reparatie op de dag zelf. Ik kom terug!
ALS ANTWOORD OP MIJN VORIGE REVIEW ⬇️
Ik ben gisteren de fiets kunnen halen.
Ook hier was de uitleg weer pover, op 13 minuten stond ik buiten (incl de betaling en de uitgebreide uitleg die meer als een halfuur ging duren).
Ik merkte op dat het toonzaalmodel weg was. Maar gaf er voor de rest geen aandacht aan.
Op het moment dat ik wil wegfietsen, komt er een foutmelding w106 op het bedieningspaneel. Aangezien ik hier niets van ken, dacht ik: terug uitzetten en terug opzetten. En ik kon vertrekken.
Ik moet zeggen dat het me verdomd veel moeite kostte om voorruit te komen. Ik hielp de batterij en niet andersom.
De volgende ochtend bekijk ik mijn fiets en merk ik op dat er heel veel gebruikssporen zijn (krassen, scheef spatbord, vlekken,…). Zou ik toch echt niet het toonzaalmodel hebben gekregen?
Dus vandaag ga ik terug om uitleg te vragen. De man die me daar toen te woord stond, heeft me eindelijk op een deftige manier verder geholpen.
Hij legde me uit dat ik inderdaad het toonzaalmodel had meegekregen en dat dit niet gebeurd zonder een akkoord van beide partijen.
Ik moest dus 3 weken wachten op een levertijd van een … toonzaalmodel.
Ik heb meerdere proefritten mogen maken op verschillende fietsen (incl. Het aanzetten van de batterij) en er werd gekeken naar welke fiets het meest geschikt was voor mij.
Alle credits naar Jelle, 100 keer dank je wel voor de zeer goede service.
Nu terug 2/3 weken wachten (wat ik écht niet erg vind - maar nu wéét ik hoelang ik moet wachten) op mijn JAWEL spliksplinternieuwe fiets!
Kan niet wachten!
Antwerpen Zuid: deskundig advies, zeer vriendelijk en goede prijs/kwaliteit. Meer dan tevreden!

Besvarelse fra Bike Republic
3 weken geleden bracht ik mijn gravelbike, die ik daar gekocht heb, binnen voor onderhoud. Ik werd gebeld dat ketting en cassette vervangen moesten worden, waardoor hij langer ging blijven. Een week later kreeg ik nog geen bericht, ik bel zelf en ze zeiden dat ze aan het wachten waren op de ketting. Vandaag, 3 weken na binnenbrengen fiets, bel ik opnieuw, en nu krijg ik door iemand in gebrekkig Nederlands te horen dat ze op een voorderailleur wachten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij andere fietswinkels waar ik klant was, en had wel een beter service verwacht van een grote keten. Cliëntvriedelijkheid bij aankoop van een fiets is zeer goed, voor onderhoud en herstellingen is het heel wat minder.

Besvarelse fra Bike Republic
De fiets is nagekeken en heeft zelfs een wasbeurt gekregen, top!
Ik ben tevreden en ben ook blij dat het heel dicht bij mij in de buurt is...

Besvarelse fra Bike Republic
Zeer goed personeel zeer goedeservice en zeer vriendelijk personeel

Besvarelse fra Bike Republic
Nieuwe electrische mtb Buls gekocht voor mijn vrouw 60+ bij bike republiek Retie.
Vanaf eerste rit al vet aan de voorste vering. Fiets terug en kreeg te horen dat dit normaal is en na een tijdje weg gaat. Probleem blijft aan houden terug binnen geweest met zelfde uitleg dat het normaal is dat vork vet afgeeft. Fiets later terug binnen voor onderhoud en weer aangehaald dat vork blijft lekken. Maar weer een antwoord dat er geen probleem is aan de vering . Nu begint de vork te kraken en knotsen. Nieuwe Fiets is drie maal binnen geweest en ga nu voor de vierde keer hem terug binnen doen en ga waarschijnlijk weer hetzelfde antwoord krijgen.
Het is niet aangenaam rijden met deze knotsende vering.
Bikerepubliek Retie blijft bij hun uitleg dat er niets aan de hand is aan de vering.
Rijden met problemen aan de vork kan een gevaar zijn met ongeval tot gevolg.
Garantie, service en verantwoordelijkheid Bij Bike republiek Retie is geen ster waardig

Besvarelse fra Bike Republic
Zelfs voor zoiets als een simpele kapotte band konden we direct binnen springen en waren we op een half uur geholpen. Personeel is altijd vriendelijk, ook in eerdere aankopen of problemen, en dit evengoed met fietsen die je daar niet gekocht hebt! Qua fietsenwinkel in Beveren en omstreken is dit op dit moment zowat het beste dat je kan vinden.

Besvarelse fra Bike Republic
Ik kocht een gazelle, ze gaven me super veel advies en toen de fiets er was gaven ze ook veel uitleg over de fiets, ze namen echt hun tijd voor mij, heel vriendelijk, ik ben tevreden

Besvarelse fra Bike Republic
Top serive van de persoon aan de balie

Besvarelse fra Bike Republic
Was mijn fiets 's morgens vergeten binnen te brengen, maar hebben mij toch nog goed en vriendelijk geholpen.

Besvarelse fra Bike Republic
Vriendelijke bediening, goede service, fiets perfect terug!

Besvarelse fra Bike Republic
Bestelling specifieke onderdelen voor mijn fiets,de manier waarop dit werd opgelost (en gevonden) is top kwa klantvriendelijkheid EN ondersteunt door stielkennis + goesting om het samen op te lossen.

Besvarelse fra Bike Republic
mijn zoontje van 6 jaar kreeg zijn eerste grote fiets en in de winkel hebben ze hem zeer goed geholpen en laten proberen. ook bij de keuze van de kleur, opties hebben ze op een leuke manier betrokken zodat hij nog trotser was. Bij afhaling stond fiets mooi opgesteld klaar met een grote zak met zijn naam erop geschreven.

Besvarelse fra Bike Republic
Vriendelijk, onderlegd personeel en goede keuze aan fietsen en fietsonderdelen

Besvarelse fra Bike Republic
Læs mere om andre typer anmeldelser.