Skøn ansigtsbehandling. Jeg vil dog anbefale at man vejleder eleverne i at søge hjælp hos underviserne, hvis de ser en potentiel tilstand hos kunden som kan kræve lægebehandling, inden de fortæller ku... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Beauty and Style, også kendt som International Training Academy, er mere end en uddannelsesinstitution; vi er en drømmefabrik for fremtidens kosmetologer og frisører. Med rødder tilbage til 1984 og med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus, og Aalborg, er vi dit springbræt til en strålende karriere. Vores uddannelser er Statsligt valideret på kvalifikationsniveau 5 (kosmetolog) og kvalifikationsniveau 4 (frisør). Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter. Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti. Læs mere om jobgarantien på vores hjemmeside. Vi værdsætter din feedback og anvender den aktivt i vores undervisning med elever
Birkemose Allé 37, 6000, Kolding, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Super fin behandling og resultat, fik et par gode råd med på vejen. 🤩
Blev klippet så flot og farvet bryn og vipper af Naree.
God information om behandlingen.
Rolig og behagelig stemning.
God behandling, dejlig atmosfære. I det hele taget. en god oplevelse
Fantastisk fod behandling af Aya Sharban. Meget grundig og omsorgsfuld. Kan varmt anbefales
Jeg har været meget tilfreds, hver gang, med min klipning af eleverne!!
Super sød og dygtig behandler Amalie.
Følte mig helt klart i trygge hænder, og Amalie var løbende meget fortællende omkring de forskellige faser i ansigsbehandlingen.
Kan klart anbefales, og jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg havde en tid hos Maj, dd. ved Beauty & Style København. Det var en kæmpe oplevelse🫠 Jeg blev taget hånd om lige fra jeg kom ind af døren, til jeg landede i Maj’s stol. Følte mig velkommen lige fra start. Mit hår var langt trist og slidt, skiftende mellem krøller og glat. Jeg havde et AI foto med af en frisure jeg godt kunne tænke mig. Fik så meget god feedback undervejs, både af Maj, men også af underviser/superviser. Det er første gang jeg har prøvet at være i en undervisningssituation, men jeg blev guidet flot igennem:) Faktisk er mit hår aldrig blevet set på denne måde før!! Jeg er SÅ glad for resultatet- det er ikke sidste gang jeg besøger Beauty & Style Copenhagen, og så håber jeg at Maj har en ledig tid:) synes der mangler lidt baggrundsmusik mens man sidder i stolen, men det er da simpelthen også det eneste🤗
Behagelig og tryg stemning i de nye flotte lokaler.
Er kommet hos beauty and style i mange år og går altid derfra tilfreds med behandlingerne.
Får konsekvent lavet lashlift hos dem og de er super dygtige og professionelle
5 stjerner er slet ikke nok🌟🌟🌟🌟🌟
Så hermed 5 mere til Nanna Frederikke Rasmussen fra Beauty and Style i Kolding. Ud fra det jeg forklarede, fik hun tryllet de smukkeste reflekser frem i mit hår. Nanna er super dygtig med KÆMPE forventninger til hendes egen evner. Og disse blev 1000 gange indfriet i dag - tusind tak, er så glad
Der var en god og sjov stemning, og underviser Camilla guidede på en meget professionel måde💪🏻
God modtagelse, dejlig stemning. Omhyggelig med hvordan man ønsker sit hår før de går igang. Opmærksom underviser, god vejledning og lydhør overfor eleven.
Dygtige og kompetente elever.
God service kommer altid tilbage
Altid god service og godt resultat! Totalt life-hack! 🤘🧌

Besvarelse fra Beauty and Style
Har fået flere skønne behandlinger i Kolding. Dygtige elever og på trods af at de er elever og under uddannelse, føles det ofte som helt professionelle behandlinger.
Eneste minus er at man ligger i rum med flere andre - det kunne være skønt hvis der kom nogle mindre behandlerrum - evt med glasdøre, hvis underviserne skal have mulighed for at se med under behandlingerne

Besvarelse fra Beauty and Style
Fik foretaget en pedicure og havde valgt den ydelse hvor man får lakeret neglene med en medbragt neglelak, da farven skulle passe til min kjole til et bryllup. Jeg fik de flotteste negle lavet af den søde og meget dygtige Ejla. Jeg oplevede endda at andre spurgte hende til råds i forbindelse med andre kunders behandlinger. Hun var lige så sød og venlig overfor dem der spurgte om råd. Hun må være en gevinst for skolen. Tak ☺️

Besvarelse fra Beauty and Style
Jeg har brug Beauty and Style i rigtig mange år kun sige en god behandle.

Besvarelse fra Beauty and Style
Jeg vil gerne give lidt feedback på min behandling. Første behandling tog kun ca. 40minutter, selvom der står, at behandlingen varer 90 minutter. Jeg fik heller ikke hudanalyse, pleje af øjne og hals eller let makeup, som var beskrevet i behandlingen.
Eleven virkede også meget usikker under behandlingen. Jeg forstår godt, at det er en elev, og at hun er der for at lære, og det har jeg fuld forståelse for. Jeg synes faktisk, det er fint, at elever får mulighed for at øve sig. Men når man behandler kunder, synes jeg, det ville være dejligt, hvis en underviser kom forbi og fulgte lidt med og hjalp eleven undervejs.
Jeg synes, at 335 kr. er meget for en behandling på ca. 50 minutter, hvor der reelt kun blev brugt omkring 10 minutter på behandlingen, 10 minutter på massage og lidt retning af øjenbrynene.
Jeg vil gerne understrege, at det ikke er elevens skyld. Jeg synes mere, at det handler om, at eleven har brug for mere vejledning og støtte fra en underviser, når hun behandler kunder.

Besvarelse fra Beauty and Style
Meget professionel modtagelse, undervisning undervejs og afslutning.
Anne- Dorthe er forrygende dygtig med at guide sine elever undervejs i behandlingerne, så man går derfra fuldt ud tilfreds. Altid god oplevelse. Kæmpe tak herfra